Da Vinciho poklad
Akční / Drama / Thriller
USA, 2006, 90 min
Peter MervisHrají:
C. Thomas Howell, Lance Henriksen, Jason S. GrayObsah
Klíč k největšímu tajemství světa se skrývá dílech Leonarda Da Vinci.
Michael Archer je antropolog, který se snaží rozluštit tajemný kód, ukrytý v dílech Leonarda Da Vinci. Jeho hledání největšího a nejsenzačnějšího tajemství se ale zvrhne v honičku okolo světa, ve které jde o život. Vše vede k výbušnému finále které otřese základy historie.
Film Da Vinciho poklad potěší všechny příznivce tajemné historie a napínavé podívané. (oficiální text distributora)
hirnlego
Tohle bude kultík.(28.11.2011)
Campbell
Co se mě týče daleko lepší než ta matlanina s Hanksem. Tohle je možná horší co se kvality týče, ale balení je mnohem zábavnější, člověk se aspon zasměje, narozdíl od tý příšernosti s Hanksem, a navíc Howell je sympaťák jak kráva, a Henriksen i když tu vypadá celkem špatně tak hraje celkem obstojně.(28.10.2011)
Hennes
Úplný opad to není, protože znám bohužel i horší podobné filmy. Přesto je toto podprůměrný dobrodružný snímek, který má daleko nejen do Indiana Jonese, ale dokonce i do Jacka Huntera. Michael a Giulia se vydávají po stopách artefaktů, které je mají dovést k pokladu. Nic moc herecké výkony i český dabing. Scénář nás během hodiny a půl provede množstvím záhad, které naši hrdinové bravurně rozluští a ve finále jim zachrání život při ohromném výbuchu "Turínské plátno". Je to prostě přehnané ve všech směrech.(18.9.2011)
webhead
odpad!Zajímalo by mne, zda-li měli střihači problém s filmem, že museli co 2 minuty přidat mega hustý špionský záblesk. Každopádně, jsme alespoň celý film věděli, kolik který hrdina měří, jakou má barvu očí a jak se jmenovala jeho matka za svobodna.(28.4.2012)
Virusman666
Na rozdíl od "Campbell" si myslím, že Tom Hanks zahrál skvěle a toto je příšernost...(2.12.2011)
honza1205
odpad!Nedokoukáno,takže odpad.(30.12.2011)
Prehistar_
odpad!Asylum opět boduje!!!(28.2.2009)
cobraSK
odpad!Epic Fail!(25.12.2010)
Archvile
odpad!Absolútny hnus a primitivizmus po všetkých stránkach. Nedopozerané. odpad! odpad! odpad! odpad!(5.12.2011)
cachanell
Hloupé, hloupé, hloupé ... nic víc se nedá dodat. Nejde sice přímo o odpad dle mého mínění, ale má k němu sakra blízko.(8.12.2011)