Reklama

Reklama

Přestávka

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2006, 7 min

Režie:

Vít Klusák

Hrají:

Jan Budař

Obsahy(1)

Malá hudební docuroadmovie s Janem Budařem v hlavní dvojroli. Znavení stěhováci upustí koncertní křídlo uprostřed pražské magistrály. Kalamita se však nekoná: síla dobře míněné hudby na sedm minut zmrazí všechen neklid velkoměsta a osvobodí chodidla z pedálů, aby se mohla roztančit. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

swamp 

všechny recenze uživatele

Vít Klusák je odvážný a provokativní režisér a Jan Budař je neméně provokativní herec a hudebník. Vážně nechápu některé názory, že to je "opruz". Vždyť tohle je performance art jak prase.. ;) ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Jojo, být jako divák, tak se pobavim, popřípadě ještě v prvních řadách kolony, nespěchat a kde je vidět, ale jinak být někde v zadní části, tak bych se asi vzteknul. Každopádně nápad je to originální ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Na sedm minut zastavit pražskou magistrálu přímo pod Muzeem? To ten kolaps musel nastat. Sedm minut je dostatečně dlouhá doba, aby se mohlo stát naprosto cokoliv. Jan Budař je šílenec. Já to říkám pořád. Zajímalo by mě, kam na takové nápady chodí. ()

Mo. 

všechny recenze uživatele

Kdyby Budař nebyl jedním z lidí sedících v autě na ucpané magistrále, asi bych jim ten uměleckej záměr nežral. Ale tady ta myšlenka fakt je. ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Budařova street performance, na který cením odvahu (to muselo nasrat hrozně lidí), nápad a výborný zpracování - Budař je v klipu třikrát, pokaždý jinak oblečenej a na jiným místě - vše na jeden záběr. 75% ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Výborná provokace, která ale téměř nic kromě krásného pohledu na stojící autíčka nenabídne. *** Ve zkratce: Tak tam hrál a seděl na přechodu, motory aut tuhnou v chodu... ()

adako 

všechny recenze uživatele

Moc pekná kamera (celé na jeden záber) ako sa tak "plouží" pomedzi autá so skvelou hudbou v pozadí (popredí?) až nakoniec dôjde ku klavíru kde si Jan Budař ide svoje, ignorujúc okolie, trochu ako keby pohodený uprostred cesty. Ktokoľvek tam vtedy čakal v aute si môže povedať že obetoval 3 minúty svojho času pre vznik tohto skvostu. To fakt stálo za to. (ináč, dá sa to vidieť na https://www.youtube.com/watch?v=wDsfND5NmjY, oplatí sa) ()

Reklama

Reklama