• Radek99

Křeč.(27.4.2011)

• Karlos80

Ha, ha, ha to jsem se zas jednou nasmál! Chudáci aristokrati:-( Už to prostě není ono, sice opět vlastní nápad v podobě nového sitcomu, ale o to horší provedení, stále stejný styl humoru ze známých estrád na Nově, stále stejní lidé, kteří se za každou cenu snaží zaujmout ale místy jsou spíš trapní a k pláči. Současná programová skladba je už zcela jiná a jinde, což asi na Barrandově ještě nepochopili:-( Podprůměrná a zcela okoukaná zábava, ztráta času.(11.1.2009)

Před týdnem běžel na TV Barrandov film Dcera je nevinná. A před ním jsem chytil pět minut tohohle seriálu. No, musím říct, že v rámci objektivity jsem si nechal odpad stranou s tím, že se kouknu na další díl. A světe div se, nebylo to tak špatný! Poměr vtipů dobré x špatné je cca 50:50, (někdy 40:60 ale to je výfuk), takže jsem se někdy fakt zasmál, někdy jsem ale žasl, co že to Mládek a spol. dokážou vymyslet. Každopádně dávám 3 nejisté hvězdičky s tím, že se to může změnit. P. S. A stejně jako v minulých Mládkových projektech to pro mě zachraňuje hlavně Plačková. Tu krávu jí prostě žeru pořád… :-)(12.7.2009)

• petaspur

Milý Ivane! Jako dítě jsem si na tvých koncertech s tebou zpíval o horolezčatech, později jsem se válel u tvojí němčiny v Kouzelníkovi, snažil jsem se tě omluvit v Kántryšou, ale tentokrát už nemám slov a cítím, že se musíme nadobro rozloučit.(17.4.2009)

• paascha

po několika minurách, kdy jsem se usilovně snažil zadržet zvratky, stolici a řev hrůzy jsem to vzdal a skočil šipku po ovladači.(5.2.2009)

• NinadeL

Mládkova skupina dnes klesla na současnou úroveň Prozatímního Čechova divadla. Čili doporučme více akce, méně odříkávání vleklých anekdot. Sama zápletka tak uhlá není a minimálně animace při závěrečných titulcích prozrazuje, že tým zcela bezradný také není.(30.8.2010)

• D.Moore

No... nic moc. Zatím ani jeden díl mě nepřesvědčil, že je tenhle seriál doopravdy komediální. Je to spíš to nejhorší, co dodnes Ivan Mládek vyplodil - a to je smutný fakt, protože vždycky patřil (a patří dál) k mým oblíbencům. Párkrát jsem se ale pousmál, což může být blýskání na lepší časy. Nebo taky ne.__Po dalším dílu, který si vcelku dobře utahoval z EU, z české armády a (čertvíproč) i z býčích zápasů, přidávám hvězdu.(20.7.2010)

• 666teen

"Víš kolik máš v sobě orgánů?" "Teď zrovna ani jeden." Hahahahaha. Nenechte se mýlit, tenhle blitcom je orgánů obojího pohlaví plný. A Ivan je všech orgánů král.(4.6.2009)

• Phobia

Víceméně náhodou jsem viděla cca 15 minut tohohle... pořadu a stále si kladu otázku: to jsem intelektuálně tolik vyspěla nebo se Mládek a spol. o tolik zhoršili? Pro jejich dobro a svou ješitnost si budu říkat, že A) je správně. Slaboučký, trapný humor, co mě v současné době docela míjí (nahraný smích za každou větou je minimálně na facku, spíše však na pořádné fláknutí lopatou). 15% ze soucitu.(19.1.2010)

• Gary

Za to, že to ti lidi spolu ještě vydrží a ze to, že si ze sebe Luděk Sobota umí udělat pr**l. Jinak je to někdy vážně ubohá trapárna, ale když jíte nebo uklízíte, můžete to klidně zapnout.(17.4.2009)

• Kryton

:!:..WTF..:!: Jožina na Vás pane Mládku!(13.9.2009)

Opět prvotřídní humor Ivana Mládka. Jak říkám - on a všichni jeho herci už z panoptika jsou jedni z nejlepších českých bavičů. Vynikající.(7.9.2010)

• termi

přesně takový fekální humor kterým se bavíme u nás:D takže si to dávám každej den u večeře když přijdu z práce:D(11.3.2011)

• Pepinec

Víte, já jsem momentálně churav, ležím pod peřinou, a tak mám čas u srkání horkého čaje sledovat i takovéto pořady. Když jsem předevčírem odpadně glosoval Partičku, netušil jsem, že v porovnání s tímto pro mě Partička později bude oscarovým adeptem... Všechny lidi i s tím nejmenším zbytkem smyslu pro inteligentní nebo alespoň fungující humor důrazně varuji před tím, aby se byť jen pokoušeli ladit Cyranův ostrov. Dělá ostudu Cyranovi, sytcomu, nám, a vtipný je jako noční televizní přenos s názvem Konec vysílání.(21.3.2011)

Co Ivan Mládek se svojí partou dokáže je úctyhodné. Už zhruba deset let mně baví. Cyranovým ostrovem(poloostrovem) mně bavit nepřestávají. Naopak. Není to nudné a není to nevkusné. ____ Vtipný a treffný!!! ____(29.12.2010)

• kingik

Pěkně slabé a hlavně úplně nefunkční až odpadový humor, kterému se nedá vůbec smát. Nápady se zde nevyskytují, ale jako přehlídka hvězd, které dříve byly slavné, to funguje dokonale. Pochopitelně, že pravidelně se na to dívat nedá.(23.11.2009)

První díl byl hodně povedený. U některých seků jsem se opravdu válel smíchy. Je pravda, že slabší místa tam byla, ale já jsem se hodně bavil. Jsem zvědav na pokračování...(15.1.2009)

docela jsem se zasmál :D ale ten gay je dokonalej :)(28.9.2009)

• Coldrexx

U Country estrády jsem se celkem bavil (nejspíš proto, že jsem byl dost mladý), ale toto je hovadina a odpad.(22.4.2010)

• Radiq

I když tam je dost dobrejch nápadů a mládkovin, zpracováním se mi to příčí. Jestli jste viděli seriál Rabbits od Davida Lynche, tak je to stejně nudny, ale ne tak ujetě zajímavy, takže je to uplně jiny, takže nevim, proč to sem pletu. Asi jsem si na to vzpomněl proto, že se to taky odehrává jenom v jedné místnosti, s dvěma statickejma kamerama. Teď k ději. Rozumy členů rodiny někdy nejsou k zahození a dá se jim zasmát (sem tam). Bohužel to ale zabíjí ta levná atmosféra a následující suchej nebo trapnej fór. Mládkovu iniciativu a snahu chválím, protože on i jeho grupa jsou plní skvělejch nápadů, ale potřebovali by trochu větší podporu jak od diváků, tak od investorů. PS: nejpoužívanější fráze je: možná by taky nebylo špatný, kdyby... Ono celkově se tam mluví hlavně v podmiňovacím způsobu.(8.7.2010)

<< předchozí 1 2 3 4 5