Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(46)

Příznivci typického Mládkova humoru si přijdou na své v dadaistických příbězích – nepříbězích chudé aristokratické rodinky, která se po restituci dostala ke své zchátralé nemovitosti. Rodinní příslušníci zde přežívají s půvabem looserů, řeší páté přes deváté a občas se jim i něco neuvěřitelného přihodí. V hlavních rolích uvidíte Ivana Mládka (baron Romedius Cyrany von Bollehaus), Milana Pitkina (svobodný pán Emerich Cyrany von Bollehaus), Ivo Pešáka (lokaj Jaroměř Kotula), Jana Mrázka (rytíř Ignác Cyrany von Bollehaus), Lenku Šindelářovou (baronka Matka Anna Cyranová von Bollehaus z Nedabylic), Lenku Plačkovou (komtesa Cyranová von Bollehaus), Libuši Roubychovou (Libuna Cyranová von Bollehaus) a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jak to zhodnotit. Je pravda, že to je poměrně originální, Mládkův starý country humor naroubovaný na sitcomový formát. Něco tam je tu a tam i vtipné, ale většina frků se zcela míjí účinkem. Seriál působí tak trochu roztahaně a po většinu času spíš nudí, nic moc se tam neděje. Nuda je ještě umocněna převládající statičností postav, což by nevadilo, kdyby dialogy byly zajímavé, leč to bohužel nejsou... No uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Respektive možná neuvidíme, protože hledat si čas na další díly moc nechci:) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ha, ha, ha to jsem se zas jednou nasmál! Chudáci aristokrati:-( Už to prostě není ono, sice opět vlastní nápad v podobě nového sitcomu, ale o to horší provedení, stále stejný styl humoru ze známých estrád na Nově, stále stejní lidé, kteří se za každou cenu snaží zaujmout ale místy jsou spíš trapní a k pláči. Současná programová skladba je už zcela jiná a jinde, což asi na Barrandově ještě nepochopili:-( Podprůměrná a zcela okoukaná zábava, ztráta času. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Mládkova skupina dnes klesla na současnou úroveň Prozatímního Čechova divadla. Čili doporučme více akce, méně odříkávání vleklých anekdot. Sama zápletka tak uhlá není a minimálně animace při závěrečných titulcích prozrazuje, že tým zcela bezradný také není. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Před týdnem běžel na TV Barrandov film Dcera je nevinná. A před ním jsem chytil pět minut tohohle seriálu. No, musím říct, že v rámci objektivity jsem si nechal odpad stranou s tím, že se kouknu na další díl. A světe div se, nebylo to tak špatný! Poměr vtipů dobré x špatné je cca 50:50, (někdy 40:60 ale to je výfuk), takže jsem se někdy fakt zasmál, někdy jsem ale žasl, co že to Mládek a spol. dokážou vymyslet. Každopádně dávám 3 nejisté hvězdičky s tím, že se to může změnit. P. S. A stejně jako v minulých Mládkových projektech to pro mě zachraňuje hlavně Plačková. Tu krávu jí prostě žeru pořád… :-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Baronův známý z bývalé NDR si pořídil prototyp speciálního kráčejícího trabanta, běhá s ním po lese, přeskakuje pařezy a když ho zapomene zabrzdit, trabant mu vždycky někam uteče. Jedna z mnoha historek, kvůli kterým mě Cyranův ostrov opravdu bavil. Tenhle rozporuplný sitcom je typická Mládkovina. A jelikož Ivan Mládek už dnes příliš příznivců nemá, nedivím se, že se na něj tak nadává. Spousta vtipů přitom jako kdyby vypadla nejen z jeho n@váckých estrád (hlavně tedy z Čundrcountry show, které ještě bylo nápadité), ale i z těch do nebe vynášených československotelevizních silvestrů. Nemůžu si pomoct, ty baronovy pitomé zážitky, teorie a nápady a jejich následné rozvíjení a zpitomování Janem Mrázkem, Lenkou Plačkovou a především půvabně obhroublým sluhou Ivo Pešákem, nemají chybu. Obešel bych se jen bez nijakých postav Libuny a nevyužitého Milana Pitkina, který schytal vážně mizerný part. Seriál je psaný tak, že ideální způsob, jak se na něj dívat, je maximálně jeden díl denně. Jinak se Cyranova ostrova přejíte, opakující se humorný vzorec vám bude připadat otřepaný a zjistíte, že každý dobrý vtip vyvažuje jeden méně dobrý až skoro trapný.__P.S. Baron Romedius: "V tom brnění náš pradědeček nemilosrdně sekal hlavy nepřátel." - sluha Jaroměř: "Po Bílý Hoře na Staromáku." ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Ivan Mládek a spol. spojili síly a vrhli se do seriálu. Přišlo mi to dost podobné, jak scénky z Countryestrády. Vtipné to chvílemi je, ale vrhalo to dohromady pomalu nudu. / Viděné epizody cca *4.díly / ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ivan Mládek už po několikáte recikluje humor ze svých country estrád, jenže tentokrát se to pokusil přenést do sitcomu. A dopadlo to ještě hůř, než jsem čekal. Je sice fajn vidět po několika letech ty kdysi známý ksichty, jenže když se dialogy skládaj z vět tipu ještě jednou to řekneš a rozbiju ti držku, tak se člověk moc nezasměje. A když má bejt třeba vtipné jenom fakt, že jedna z postav mluví maďarsky, tak je to opravdu na pováženou. Mládek opravdu své vtipy vyčerpal už dávno. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Víceméně náhodou jsem viděla cca 15 minut tohohle... pořadu a stále si kladu otázku: to jsem intelektuálně tolik vyspěla nebo se Mládek a spol. o tolik zhoršili? Pro jejich dobro a svou ješitnost si budu říkat, že A) je správně. Slaboučký, trapný humor, co mě v současné době docela míjí (nahraný smích za každou větou je minimálně na facku, spíše však na pořádné fláknutí lopatou). 15% ze soucitu. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

po několika minurách, kdy jsem se usilovně snažil zadržet zvratky, stolici a řev hrůzy jsem to vzdal a skočil šipku po ovladači. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, já jsem momentálně churav, ležím pod peřinou, a tak mám čas u srkání horkého čaje sledovat i takovéto pořady. Když jsem předevčírem odpadně glosoval Partičku, netušil jsem, že v porovnání s tímto pro mě Partička později bude oscarovým adeptem... Všechny lidi i s tím nejmenším zbytkem smyslu pro inteligentní nebo alespoň fungující humor důrazně varuji před tím, aby se byť jen pokoušeli ladit Cyranův ostrov. Dělá ostudu Cyranovi, sytcomu, nám, a vtipný je jako noční televizní přenos s názvem Konec vysílání. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

"Víš kolik máš v sobě orgánů?" "Teď zrovna ani jeden." Hahahahaha. Nenechte se mýlit, tenhle blitcom je orgánů obojího pohlaví plný. A Ivan je všech orgánů král. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pěkně slabé a hlavně úplně nefunkční až odpadový humor, kterému se nedá vůbec smát. Nápady se zde nevyskytují, ale jako přehlídka hvězd, které dříve byly slavné, to funguje dokonale. Pochopitelně, že pravidelně se na to dívat nedá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo dost chabé na to, že si v tom zahrál Ivan Mládek a ta jeho povedená parta. Taky to však bylo od této eskadry asi to nejslabší, co stvořili. Viděl jsem jen pár dílů, protože se mi to moc nelíbilo. Spíš než humorné mi to přišlo trapné. Některé dialogy nebo scény se jim povedli, ale jinak to byla jedna velká slabota… ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Za to, že to ti lidi spolu ještě vydrží a ze to, že si ze sebe Luděk Sobota umí udělat pr**l. Jinak je to někdy vážně ubohá trapárna, ale když jíte nebo uklízíte, můžete to klidně zapnout. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá se situační komedií pranic společného. Zlatá Nova a její Comeback, dokonce i tam byl pilotní díl několikanásobně lepší než co tady vyvádí Mládkův ansámbl. Možná v divadle jako součást country estrády by se to ujalo, ale chodit s tím do televize? Vyhozené peníze pro scénáristy, vyhozený čas pro diváky. ()

Reklama

Reklama