Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková se vrací na obrazovky prostřednictvím Televize Barrandov. Můžete se těšit na osvědčenou školu politické satiry v podobě, která oslovuje diváky napříč generacemi. S ironií a nadsázkou nastaví nekompromisní zrcadlo českým politikům. Vedle glosování aktuálních událostí uplynulého týdne si Zuzana Bubílková bude zvát do každého pořadu jednoho hosta, kterého podrobí takřka křížovému výslechu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta soudnosti. Myslím, že nejlépe tento pořad vystihuje příjmení jednoho z jeho režisérů... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Že jsou politici na zastřelení to ví každej ale Zuzano tohle opravdu ne! Bez Šimka si jako ryba bez vody..Bejt tebou tak bych si sbalil ty své fidlátka a jednou pro vždy bych své působení v ČR ukončil a jel třeba za tou svou legendární tetičkou...Humor pro koho? Nevkusné, trapné, otravné. TV Barrandov nato snad časem přijde že to nebude to pravé ořechové:-) Jednoznačně odpad! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zuzu Bubu se urputně snaží být vtipná a trefuje se do terčů, které si rozcupovat (až na vzácné výjimky) plně zaslouží. Za marnou, leč vytrvalou snahu a sem tam dobrý vtip dám Bubu jeden pěticípý symbol, ale víc uznání ze sebe nevyždímu ani omylem, protože Bubu nejen postrádá charisma: její projev je mi zhruba stejně příjemný jako polykání žížal, jako psí hovno na podrážce, jako skleněná střepina v oku, jako pohled na samolibého dRatha nebo hulváta Kradlouska. Při vnímání těchto persón se mi prudce zvedá hladina kyselin v žaludku, z normálně tichého dechu se stává supění parní lokomotivy, prsty se samovolně svírají do pěstí, od skřípajících zubů oprýskává sklovina a pak ze mě obvykle (těsně před přepnutím programu) vyletí nějaká vlídná věta jako: "Táhni do hajzlu, ty (následuje přiléhavé pojmenování dle pohlaví)!!!" Když slyším kdákavý Bubu hlas a Bubu smích, opravdu krutě fyzicky trpím, ani nemusím vidět její slepičí Bubu ksicht. Tahle paní rozhodně není bavič, nýbrž prudič; měla by se přeorientovat na vystupování v pohádkách o Ježibabách. 21% ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Děkuji paní Bubílkové, že díky jejímu "humoru" jsem pochopila, že pivním humorem se baví intelektuální elita, to, co předvádí Bubílková odporuje přírodním zákonům. Prý že nemůže být IQ v záporných číslech. Chacha, může, Bubílková je toho živoucím důkazem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Politická satira podle Jablonského. Možná je v Česku až příliš přepolitizováno a není už taková nálada smát se donekonečna forům a narážkám na politické dění u nás. Petr Jablonský si zvolil imitátorství jako svoji profesi a jde mu to náramně dobře. Postupně představil celou řadu známých osobností, a to nejen z politického spektra, a dovedně se jim přizpůsobil stylizovaně legračním namaskováním vzhledu, charakteristickými posunky, gesty a vadou řeči, pokud jí ten či onen trpí. Řada předvedených osobností pobavila nebo překvapila (John, Filip Troška), některé už měl "zmáklé" natolik dokonale, že jim dával až příliš velký prostor (Zeman, Klaus), u některých dokonce uměl nasadit i jejich nesympatický výraz lépe než jejich hlas (Kalousek, Topolánek). Jablonský postupně zastínil svými vystoupeními i svoji kolegyni a ostřílenou moderátorku na politické dění Zuzanu Bubílkovou. Dlouhou dobu pořad fungoval na Tv Barrandov a pak ze dne na den skončil. Když se politická satira může dělat, tak najednou není na tv obrazovkách, ale jak už jsem naznačil v úvodu, český divák je přesycen politikou a záleží jen na vysoké sledovanosti, která zábavný pořad udrží při životě. Pořad začal stagnovat a i dobrý politik, stejně jako dobrý imitátor, by měl vědět, kdy má odejít. Mělo by to být pokud možno včas. Jinak totiž hrozí přesčas a tím i otravnost. Mé hodnocení: 60% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě to nijak extrémně neštve, ale v rámci současných českých televizních pořadů to téměř jistě patří mezi to nejslabší. Naprostá většina zde prezentovaných vtipů a satirických glos má bohužel velmi nízkou kvalitativní úroveň, takže divák se v lepším případě nudí, a v tom horším se cítí trapně. Zuzany Bubílkové je mi svým způsobem líto... ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější talk-show všech dob. Když pominu tendenci zvát si do studia pouze komunistické politiky, tak samotný projev Bubílkové je k smíchu. Na světlo jsou zde vytahovány kauzy, které jsou známé už asi 10 let (Paroubek a Únor 1948) nebo hrubě překroucené (Topolánek a Židé). Tu máš odpad! ()

LoLaa odpad!

všechny recenze uživatele

Takový "humor", který je vlastní moderátorce Zuzaně Bubílkové, chápe asi jen málokdo. Nebo ho možná chápe každý, ale nikomu vtipný nepříjde. Tak si vyberte! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Pan Šimek byl jedinečný řečník i člověk, tak jsem byl zvědavej, jak si povede sama Bubílková. Během sledování tohoto pořadu jsem měl chuť jí zalepit hubu, protože ten její pisklavej a monotónní hlas mi začal brzo lést na nervy. K tomu se ještě navážela do politiků, kteří si zrovna takový trapný kecy nezaslouží. Moc takových politiků není, ale pár jedinců si na politické scéně vážím. Tím mě nasrala podruhé, takže dám jen jednu hvězdičku za některé povedené průzkumy veřejnýho mínění. Jinak trapárna! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zuzano Zuzano…měla si tohle opravdu zapotřebí…? Je smutné, že nedokázala pochopit, že tohle její satirické hašteření už prostě nikoho nebaví. Zlaté časy jsou nenávratně pryč, Miloslav Šimek bohužel odešel do hereckého nebe a teď musí s pláčem sledovat, jak jeho bývalá parťačka tvoří jednu smradlavou sračku za druhou a šlape po tom, co společně kdysi vybudovali…Jenže je potřeba se nějak živit a Televize Barrandov je přeci známá tím, že točí a produkuje většinou jen samé sračky… ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to špatné. Je to hodně špatné. Korunu všemu nasazuje používání imitátorů a podivná hudební vystoupení. Nejhorší na tom ale je, že žádný jiný pořad poskytující politickou satiru na českých vysílacích kmitočtech nenaladíme(pokud nepočítáme spíše zpravodajsky shrnující 186 hodin). ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Až příliš z téhle studiové trapárny čiší, že na její výrobu není moc peněz. Ale co taky chtít od stanice, která má i zpravodajství oproti všem ostatním zpožděné o jeden den. A Bubílková mě bavila naposledy se Šimkem na Frekvenci 1. Jenže to už je víc než patnáct let... ()

Paxxx.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně proti paní Bubílkové nic nemám, ale hned jak tento pořad vidím v televizi, tak přepínám. Nehorázná a rádoby směšná blbost. ()

havLord odpad!

všechny recenze uživatele

WOW. tak tohle je pravý kariérní BAHNO ... rochň rochň rochň... aneb podívejme se, kam až kdysi *relativně* úspěšnej člověk může klesnout a buďme rádi, že jsme rádi! Papundeklový kulisy, stůl a židle z europamobel a pracovní plocha: kumbál 2x2 metry. Ubohost, amatérismus nejhrubšího zrna ... Bubílkové politická rádobysatira je trefná jako zbla. Holt Zuzka neměla soudnost, když si myslela, že to pujde i bez Šimka ... ale nejlepší je stejně ten umělej smích, to je zase dobrej fór. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Aha....takže po smrti pana Šimka se paní Bubílková nemohla smířit s tím, že politický pořad, který spolu dříve měli už bez něj nemůže fungovat, a tak se dala na strastiplnou "sólo" dráhu. Ovšem přiznejme si, že paní Bubílková jako sólo publicista nemá takové to kouzlo a se svým hlasem spíše než informuje nebo baví - tak šokuje. A jakýsi vložený seriál v podobě Tele Tele - Kopečkovic s transkou, který mi připomíná svou mluvou(když mluví jako ženská)pana Kaisera ovšem jemu nesahá ani po kotníky a dva herci ze zábavné show Na stojáka -> nestojí za nic. Rádoby vtipná forma podání informací či hrané úsměvy na politické pokřivené xichty naší republiky mě nedokážou zaujmout ani z rychlíku. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Když slyším, jak Bubílková mluví - a ona opravdu mluvit neumí!!! - je mi špatně. Ona tak divně seká slova, že její věta nezní jako věta ale jako sled výkřiků...a navíc, to co říká, se u nás s odpuštěním označuje jako: "Padají ti z huby ho*na!". Je mi jí líto, že ze sebe ve svém věku dělá šaška. Proboha, ať se na sebe někdy koukne a sbalí to! Humus a trapnost nad trapnost. ()

Reklama

Reklama