Reklama

Reklama

Postrach Dennis o Vánocích

  • USA A Dennis the Menace Christmas (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Pan Wilson je zase na pokraji zhroucení. Má totiž za souseda šestiletého Dennise Mitchella, který je opravdový postrach okolí. Jakékoliv setkání s hochem, který starého muže miluje, končí katastrofou. A ke všemu se blíží Vánoce, které Wilson vůbec nemá rád, a jeho žena ho nutí, aby s ní šel na besídku, kde Dennis vystupuje. Nemýlí se, když předpokládá, že to zase špatně dopadne. Chlapec vypustí krocana a v následném chaosu se nedobrovolným účastníkem dortové bitvy mezi dětmi stává i Wilson. A aby toho nebylo málo, tak se ocitá v nemocnici, protože do něj Dennis narazil jízdním kolem. Bohužel chlapcova snaha zlepšit vzájemné vztahy situaci spíš zhoršuje. Kdoví, jak by to dopadlo, kdyby se neobjevil anděl, který má předat ducha Vánoc někomu, kdo to opravdu potřebuje... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

freddy 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že dosud jsem žádný film s "Dennisem, postrachem okolí" neviděl, takže jsem nevěděl, co od tohoto filmu čekat. Kouknul jsem na něj jen kvůli tomu, že se odehrává o Vánocích, a tím pádem se řadí mezi vánoční filmy, jejichž sbírání a sledování se s velkou vervou věnuji. A tak tento film nebudu hodnotit jako pokračování nebo parazitování na nějaké sérii či postavě, ale pouze a jenom jako vánoční komedii. A z tohoto pohledu se jedná o nenáročnou zajímavou vtipnou průměrnou komedii, která dokáže pobavit a pokud jste se dosud nesetkali s žádným filmem o Dennisovi, stejně jako já, tak vám to určitě nebude připadat zase tak špatné. Já jsem se tedy alespoň solidně pobavil a dostal jsem od filmu přesně to, co jsem od něj očekával, to znamená trochu toho vtipu a zábavy, vánoční atmosféru a samozřejmě i jednoho roztomilého darebného klučinu. Takže jako vánoční komedie tento film u mne velmi snadno obstál, a to vím o čem mluvím, protože vánočních filmů už jsem viděl docela dost. Ale jak to obstojí oproti jiným snímkům o tomto rozverném chlapci, to musí posoudit někdo, kdo je s těmito snímky obeznámen. Z mého pohledu je to neškodná místy i vtipná průměrná vánoční komedie, která, pokud na ní kouknete o Vánocích, určitě potěší. Je to za tři hvězdičky. ()

July 

všechny recenze uživatele

Možná to nebylo až tak hrozné a spíše by odpovídaly 2*, ale tento druh amerických filmů má na následek, že se už při pouhém zaslechnutí slov "duch Vánoc" osypu a utíkám pryč od obrazovky. Dokonalý příklad toho, jak rádoby-zábavnost a rádoby-didaktičnost sklouznou do trapnosti až k nevydržení. Divák má po zhlédnutí chuť bojovat za základní lidské právo být mrzoutem, když se člověku chce... ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Malým dětem, které neviděly původního Dennise z roku 1993, se tohle líbit může. Ale pro nás, co známe originál je to pouze zbytečné natahování něčeho, co tu už jednou bylo. Přesto je to o chlup lepší než DENNIS POSTRACH OKOLÍ ZNOVU ZASAHUJE. Dozajista je to i tou vánoční atmosférou, kterou je film přesycen. A přeci jen Dennis tu vyvádí určité originální kousky (zničí panu Willsonovi sbírku známek, otráví jej sušenkama, zlikviduje mu světelnou vánoční výzdobu). Co je ovšem na celém filmu to nejhorší, tak samotný Dennis. Mason Gamble coby Dennis z třiadevadesátého byl dokonalej. Ať už věkem, tak chováním a hraním. V takové klukovské roli tohoto věku byl snad už lepší jen MaCaulay Culin v SÁM DOMA a náš Tomáš Holý. Za to tenhle zhruba šestiletej kluk se sotva hýbe, když mluví, tak je poznat, že to není on, jelikož ani neotvírá pusu. Jen tam stojí v té své vycpané bundě coby tlustej barevnej sněhulák. Tuhle roli mohli dát i desetiletému klukovi a na ději by se nic nezměnilo a ne takovému ťululumu. Jestli něco tento díl přines sám o sobě originálního, tak samotný závěr, když duch Vánoc promlouvá k panu Willsonovi. Tedy jestli seto dá nazvat originálním, jelikož je to jasná vykrádačka VÁNOČNÍ KOLEDY, když duchové Vánoc promlouvají k Vydřigrošovi. Ovšem ve filmech o Dennisovi nic takového jinde nenajdeme. [840. hodnocení, 26. komentář, 32%, 773. nejhorší film] ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

17.Deň filmového adventného kalendára. No tak na Postrach Denisa si pamätám iba z detstva, ako maly krpec som videl nejaký ten film kde sa objavil. Tuto vianočnú klasiku ale nie. A na moje prekvapenie fakt málo percent, očakával by som o niečo viac. Minimálne 50ku by som tomu dal. Aj keď detskými očami sa na to pozerá inak, ten Denis mi prišiel trošku otravný a ten jeho sused ešte viac . Už iba týždeň do Vianoc. 3* ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálny zvratok, hnus, sračka, obludnosť najvyššieho rangu. Niečo tak odporne komerčné by mali zakázať, aby ľuďom neprivodilo zdravotné problémy. Pre deti absolútne nevhodné, ak si odmyslíme poslednú trojminútovku. Nehanbili sa ani zneužiť reči o kapitalizme, aby to obrátili k svojmu hnusnému prospechu. Globálne otepľovanie, gýčové ozdoby, zneužívanie rečí o materiálnych darčekoch, čierny Santa Claus, to bolo na mňa veľa. Režisér Ron Oliver je postrach sám o sebe. Takýto brak je vážne škodlivý, nie je na ňom takmer nič dobré a ľudia, ktorí tomu dali viac ako jednu hviezdu a aj tú udelenú len kvôli záverečnej trojminútovke, určite nie sú duševne v poriadku. Ak sa to niekto rozhodne pustiť, mal by predtým upozorniť, že vážne škodí vám a vašim deťom. Vymývanie mozgov, aké vídam často iba u týchto vianočných doplnkov známych filmov. Ešte ohavnejšie je, že tieto veci vysielajú komerčné televízie. Zneužitie, prekrúcanie, zavádzanie, klamstvo, skrátka to nemalo nikdy vzniknúť, toto je klasická americká manipulatívna blbosť. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama