Reklama

Reklama

Michael Myers při převozu do márnice po autonehodě pohřebního auta ožije a po roce, kdy se skrývá v polích coby bezdomovec, se na Halloween opět vrací do ospalé venkovské díry, Haddonfieldu, kde kdysi žil se svou rodinou, než ji jako desetileté dítě vyvraždil. Michael je nutkán představou své psychopatické matky a svého dětského já k tomu, aby našel svou sestru Laurie, zabil ji, a tak ji přivedl ke své podivné rodince, zřejmě do pekla. Michael tedy vyrazí do městečka a cestou vraždí každého, kdo mu přijde pod ruku. Myersovi však nestačí své oběti zabít, on je musí utlouct, ubodat, rozmlátit na kaši, a tak dále. Postupně se Myers dostává blíž a blíž ke své sestře, která zatím díky nenažranému a hloupému psychiatrovi Loomisovi  a jeho knize zjišťuje, že je příbuznou největšího psychopatického vraha v dějinách USA. Nakonec Myers Laurie unese opět do jejich starého domu, když ji předtím zase zmasakruje její kamarádky... (TV Prima)

(více)

Recenze (400)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Horor většinou staví na jasně čitelném kontrastu mezi dobrem a zlem. Buď se něco dobrého dostane do zlého prostředí (hixploitationy, duchařiny o prokletých domech), anebo se do dobrého prostředí dostane něco zlého (většina slasherů a zombiefilmů). Jedním z problémů (nebo "problémů" - ne nutně se to musí považovat za problém) druhého Halloweenu je to, že zmíněné pravidlo de facto ruší. "Kladný" halloweenský svět Roba Zombieho totiž vypadá tak ... vyvrženecky, že maskovanej santusák Michael Myers se do něj poměrně přesně hodí a nepůsobí jako nějaká extra hrozba. Od pohledu bych totiž tipoval, že zdejší "kladné" postavy musí být na takovéhle zjevy zvyklé. Když k tomu připočtu ještě ty pofidérní symbolické snové výjevy, nezbývá než prohlásit, že druhý Zombieho Halloween není klasickým hororem, a rozhodně není klasickým Halloweenem. Co se týče mého osobního prožitku - byl celkem nezvyklý. Celou dobu mi ten film lezl na nervy, a až na konci jsem si uvědomil, že to tak hrozné vlastně nebylo. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Spíš než za samostatný film bych ‚dvojku‘ Halloweenu označil za jakýsi datadisk. Pracuje se zde s motivy z předchozího dílu, akorát s tím rozdílem, že scénář totálně rezignoval na něco, co by mělo připomínat souvislý děj, a s absolutním důrazem na Michaelovo řádění si jede v jakési snové atmosféře psychedelického tripu. Chápu, proč kámoš po skončení prohlásil: „To byla pičovina!“, a stejně tak mi nepřišlo až tak zarážející, že po rozsvícení chyběly v sále dvě třetiny diváků. Rob pouze stvrdil, že v oblasti filmové brutality mu není v současném Hollywoodu rovno. To šílené násilí, kdy se v plném záběru šlape po hlavě či prořezává krk, které se navíc nevyhýbá ani ženám, dalece překračuje to, co se v rámci nejenom politické korektnosti, ale i jakýchsi morálních měřítek, smí. Přiznat, že se vám něco takového líbilo, vlastně není nejlepší vizitka osobního filmového vkusu, ale každý jsme nějaký. Každopádně jde o Robův nejslabší film. Z objektivnějšího hlediska za onu vzpomínanou bezdějovost, a hlavně za dr. Loomise, větší idiot z jeho scénáristického brku prozatím nevyšel. PS: Teď už to opravdu chce něco osobitějšího, byť „trojce“ bych se nebránil, to vyústění je zatraceně vtipné. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Odmítnutí Zombieho druhého HALLOWEENU je dvojí: zastánci Carpenterovy vize nejsou schopni přistoupit na Zombieho revzionistický přístup, ve kterém zlo není iracionální, nýbrž je motivované a monstrum je polidšťováno; fanoušci "brakových" (sub)žánrů slasheru či exploitationu zase nejsou schopni přijmout ambicióznost celého projektu, který se snaží dostat grindhouse do arthouseu. Ti první nedokáží pro odmítnutí samotného konceptu ocenit, že remake hororu nemusí být pouhou vyprázdněnou nápodobou originálu v současném moderním audiovizuálním hávu, jako se to stalo u TEXASKÉHO MASAKRU MOTOROVOU PILOU či PÁTKU TŘINÁCTÉHO. Přehlížejí pak uvědomělost při polidšťování monstra, když na sebe zavražděné postavy před svou smrtí berou masky Frankensteina a v dialozích narážejí na jeho Nevěstu, popř. kostým Rockyho z ROCKY HORRORO PICTURE SHOW; monstra jsou u Zombieho totiž ti okolo Michaela, ne Michael samotný. Ti druzí zůstanou u chvály nesmlouvavého vyobrazování násilí i sexuální otevřenosti, ale přitom si nevšimnou či nepříjmou, že z explicitního ukazování se přechází k navozování fyzické nevolnosti prostřednictvím důmyslného stylu (expresivní nasvícení obrazu, posílení zvukových efektů, paralelní či asociativní střihová montáž, kdy přímo ani nechutnosti nevidíme). Stačí pouze přistoupit na to, že paradokumentární realističnost Cravenových či Hooperových exploitationů 70. let byla nahrazena důslednou stylizací. Osobně pak oceňuji první a poslední čtvrthodinu, ve které se z carpenterovského bubáka bez paměti stává bubák s pamětí, poučený tím, co se mu přihodilo v předchozích dílech (viz odkazování se při peripetiích se sanitkou, vzítí sekery a dobývání se do budovy ochránce) - aby se ukázalo, že traumatizujícími zážitky z minulých děsuplných zážitků je postižená samotná screen queen Laurie. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Tyler Bates: 1. He's F****** Dead ,2. Nights In White Satin - The Moody Blues ,3. Halloween Is Coming ,4. The Things We Do For Love - 10cc ,5. Who's Lee Marvin ,6. Amerarockers - Scream ,7. Jam & Jelly ,8. Kick Out The Jams - MC5 ,9. Ass Good ,10. (I Know) I'm Losing You - Rod Stewart ,11. D-E-A-D ,12. The Chase Is Better Than The Catch - Motorhead ,13. I'm Angel Myers ,14. Laurie's Theme - John 5Rob Marlette ,15. I Want To Party ,16. Translyvania Terror Train - Captain Clegg/The Night Creatures ,17. Jack-O-Lantern and a Blonde ,18. Honky Tonk Halloween - Captain Clegg/The Night Creatures ,19. Bring Your Baby Back Home ,20. I Just Want To Make Love To You - Foghat ,21. Snapped On By Weird Al ,22. Time To Die - Void ,23. I Love You Mommy ,24. Love Hurts - Nan Vernon ,25. Nurse Killa - Tyler Bates , ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jedno sa musí Zombiemu uznať. Podobne, ako pri jeho prvej návšteve Haddonfieldu v roku 2007, ani teraz sa nenecháva zviazať putami kultovej Carpenterovej predlohy. Hoci si ju váži (nemocnica, odhalenie vzťahu medzi Laurie a Michaelom), otrocky jej neslúži, skôr jej symbolicky vzdáva hold a ide si svojou vlastnou cestou. Bohužiaľ, príliš vlastnou. Na jednej strane je svoj (halucinogénne pasáže), na druhej strane používa neznesiteľné slasherové klišé, s ktorými by mali noví hororoví režiséri pravdupovediac po opotrebovaných desaťročiach prestať a skúsiť to robiť inak. Alebo si naozaj myslia, že unudených divákov baví miliónty krát krútiť hlavou nad tým, ako obeť v nočnej divočine ziape na kilometre ďaleko, hoci vie, že za ňou je sériový vrah, namiesto toho, aby bola ticho, ľahla si do vysokej trávy a 5 minút sa nehýbala? Zombieho jednotka ma bavila. Toto nie. Scenár je chaotický, réžia nesústredená a dvojhodinová stopáž smrtiaca (a zbytočná). Humusácka atmosféra 70-tych rokov nie je všetko a výrazne ubudlo aj "ksichtov" z vedľajších úloh (v porovnaní s predchádzajúcim dielom). ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Sebezahleděná glamrocková slátanina, která působí jako "Repo: Genetická opera!" bez nadhledu a reflexe, ale zato s hysterickým vypětím. Monotónní sérii sugestivních zvukových efektů a detailních gore záběrů prokládají absurdní symbolistní sekvence, které svou strojeností připomínají parodie na 60's artovky a jež mají Myersovým činům dodávat motivaci. Škoda, že ta odporuje předchozímu dílu a z rádoby "hustého" závěru dvojky dělá nelogický samoúčelný vtípek. Navíc se Zombie zřejmě inspiroval remakem "Pátku třináctého", který měl lepší tržby než "Halloween", a z Myerse udělal také hororového Terminátora - dokonce i s částečně poškozenou "tváří", z pod níž vystupuje "podstata" vraždícího stroje. A ponaučení z filmu? Nedovolujte si na bezdomovce; mohou to být masoví vrazi. Více v recenzi na Aktuálně.cz. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ani prvni dil nebyla zadna velka pecka, takze jsem od druhyho nic moc necekal a skutecne jsem nic moc nedostal. Nechapu, na co si Zombie hraje, misto aby nam predlozil pekne krvavou beckovou vyrubavacku se znamou postavou, snazi se o nejaky umeni nebo co, a i kdyz nejsme ochuzeny o nejaky to zabijeni a to navic docela pekne brutalni, zaroven do toho mota spoustu zbytecnejch snovejch sekvenci, zbytecnou linii s doktorem a proste cely se to snazi tvarit jako neco vic. No a to bohuzel nefunguje. Ale zaroven to nefunguje ani jako beckovej horor, protoze to proste neni strasidelny a co si budem povidat, rozsekany a rozparany mrtvoly jsou dneska v kazdy druhy vyvrazdovacce a tady to neni natoceny nejak extra super, aby to nejak sokovalo. Navic celej ten pribeh je takovej o nicem, sice je fajn, ze primo navazuje na prvni dil, ale co je to platny, kdyz je to cely desne zmateny a sceny tam Zombie seka jednu pres druhou bez nejakyho smyslu. Navic hlavni hrdinove mi byly u prdele a pulku filmu sem cekal, kdy uz konecne Myers to urvanou kravu rozmazne o stenu. No a co se tyce samotnyho Myerse, masakruje sice furt pekne, jenze pulku filmu se mota nekde po loukach a lesich jak vandrak a druhou pulku filmu tohle dvoumetrovy tupy hovado strasne nenapadne vsude vyskakuje a jednotlivy vrazdy jsou za chvily lehce predvidatelny. Navic zaverecny odmaskovani, wtf? Proste solidne natoceny a pekne krvavy, ale zaroven nezabavny, plny nesympatickejch postav a naprosto zbytecne dlouhy hororovy becko, ktery si hraje na neco vic a me to proste nebavilo. Slabsi 3*. ()

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Kde začít? Talentovaný tvůrce Rob Zombie podruhé vkročil do řeky zvané Halloween a jestli to před dvěma lety v remaku byla zamsrádlá severočeská Bílina, letos už se ani nedá mluvit o řece. Haloween II totiž ze všeho nejvíce připomíná hnusnou stoku plnou hoven a mrtvých zvířat. Stoku, která neví kudy chce téct a jejímž jediným cílem je vypadat jinak než všechny předešlé. To se druhému Halloweenu daří naplňovat na jedničku, což bohužel není zrovna dvakrát výhra. A tak bezdomovec Michael s vizáží přerostlého myslivce pobíhá krajinou za doprovodu své mrtvé matky a sebe sama coby nesympatického děcka. Občas někoho zamorduje, ale všem výkonům chybí styl a bezcitnost, které si u něj tolik ceníme. Ostatní herci jsou na tom ještě mnohem hůře, protože, narozdíl od MM, který řekne (!) jedinou větičku, jsou nuceni neustále proklamovat kraviny ze scénáře. Navíc jsou v drtivé většině prostě nesympatičtí, takže jednoduše není důvod s nimi, coby obětmi jakkoli soucítit. Příběh neexistuje a brutalita sice nezná hranic, nicméně je nezajímavá a nudná, jako ostatně celý tenhle kousek. Ještě včera bych řekl, že nejhorším Halloweenem je trojka od Wallaceho. Ale pak jsem viděl tohle... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

I. Líbilo, nelíbilo, líbilo. Fandy obávané snové výjevy tak úplně nezapadaly, nakonec ale zapadly. Jimi hnaný toulající se vágus Michael Myers je zpočátku zásadní nezvyk, na 'shaky' kameře se mohlo trochu ubrat. Dostalo se mi minimum překvapení (mám teď na mysli v ději, ne ve filmu jako celku), minimum napětí (vraždící přízrak se zjeví snad pokaždé, když ho čekáte, případně ještě než ho vůbec čekat začnete), minimum emocí. Během první poloviny jsem párkrát znejistěl, nakonec všechno tak hezky dalo smysl a dobrý pocit, i když chvilku trvalo než mi ta spokojenost došla. Výtečný závěr k tomu přispěl hrozně moc. II. Spíš než horor potažmo slasher, působí H2 jako zvláštní a místy brutální (syrové násilí je zpět, bez toho by nebyl Zombie) psychologický film, dopad jedničky, ze které jsem měl úplně jiný dojem. Diametrálně odlišné je to samozřejmě i od všech původních HALLOWEENů, od ducha celé série, tak to ale podle mě s remaky má a většinou i musí být. Dostal jsem, co jsem nečekal, nejsem zklamaný, moje obavy se naštěstí nepotvrdily, oceňuju Robův vlastní přístup a nesere mě tím, jak ohledně režie dvojky nečekaně změnil názor, měl ještě co nabídnout. Netvrdím, že se do Myerse nikdy neměl pouštět. Mnohem radši bych ho viděl dělat své věci než předělávky, ale doba je asi už holt taková, že mu nic jiného nezbývá. III. Na základě fotek a reportů z natáčení a momentálně namlsaný z TRICK 'r TREAT jsem doufal, že do toho Rob vloží víc z atmosféry Halloweenu, svátku samotného. No a dopadlo to celkem dobře, film obsahuje pořádnou halloweenovskou párty vložku, s účastí Captain Clegg & The Night Creatures a Uncle Seymour Coffinse, charakterů známých z propagace filmu. X. Na závěr slova jedné zahraniční kritiky: 'H2 is for Zombie fans - slasher fans - but not Halloween fans.' Ta se celkem potvrdila, i když k běžnému slasheru to má hodně daleko a Zombieho dosavadní filmografii se také něčím vymyká. (viděno v kině a s Ruutem, na několika místech mě štvaly CZ titulky) A celkové hodnocení Zombieho dvou Halloweenů po letech: 3*. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Vezmu to zkrátka ... Halloween byl vždycky moje nejoblíbenější slasherová série a hlavně Michael můj nejoblíbenější zabiják. A to proto, že v podstatě vypadal jako normální člověk, žádná zombie nebo démon, vždycky mne zajímalo, kdo a co se skrývá za tou jeho maskou ... Rob Zombie si již v prvním remaku pustil svoji fantazii dost na špacír a vytvořil a předložil nám verzi, která se mi svoji myšlenkou sice nezamlouvala, ale zpracováním a brutální dynamickou jízdou ano. Ve své druhé "předělávce" si již fantazii pustil na špacír naprosto totálně, všechno si udělal po svém a jinak, zremakoval ne jeden, ale hned několik klasických dílů Halloweenu a tak zde máme jak ultra-brutální slasher řízlý exploitačním tématem, přes schozifrenní propojení jeho a jeho sestry až po podivnou duchařinu... Chápu, že tohle nemusí příznivcům klasické série vůbec sedět (podobně jako remake Pátku 13tého ...), ani mne to na jednu stranu nesedělo, ale dokázal jsem se rychle odprostit od očekávání chladného Michaela chodící v temnotě a porcující své oběti a nechal jsem se zcela vtáhnout tou úúúžasnou syrovou, temnou, špinavou a násilnou atmosférou, kterou Rob Zombie předkládá. Celé zpracování je absolutně TOP, stejně jako herecké výkony, postava Loomise a Michaelovy útoky, které jsou doslova EXPLOZIVNÍ!!! To, že vidíme Michaela více bez masky než s ní, jsem raději někde potlačil v hlavě do nevědomí, protože to byl asi největší hřích, který Rob Zombi na této sérii spáchal ... Ale pokud to vezmu prostě jako horror bez očekávání již zaběhlých témat, je to absolutní špička ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie v jedničce pouze načrtnul svou jedinečnou vizi, aby jí v tomhle pokračování dotáhl na samou hranici šílenství a absurdnosti. Michael Myers se tu hodně prochází po rozkvetlých loukách při západu slunce (trochu to budí dojem, že prožívá jakousi očistu), trpí haluškoidními představami, v nichž se mu zjevuje matka s bílým koněm a při těžce surrealistické pasáži spolu slavnostně večeří. Zdá se, že Zombie si během psaní scénáře dopřával nějakou bílou mňamku. Na všechny strany plive oheň a síru v podobě nadávek typu "Shit, I fucking kill you", ale to jsme si za tu dobu zvykli. Co se mu však musí nechat, tak je jeho apetit k nespoutané brutalitě. Michael se ve svém zabíjení tentokrát opravdu vyžívá. Kuchá, bodá, řeže, seče a drtí všechno, co se mu postaví do cesty a to s nebývalou vervou. Pracuje efektivně a hodně rychle, aby mu někdo náhodou neutekl. Myersovo odmaskování sice zapříčinilo ztrátu působivosti, jelikož přestal fungovat jako čisté a neproniknutelné zlo, ale samotný závěr, který si bere to nejlepší hned z několika původních sequelů, je nesmírně šokující a zanechává chuť po další filmové krvi. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Michael Myers předvádí slušnou vyvražd'ovačku, totálně psychedelický scénář, který celkem funguje a po druhém zhlédnutí (nyní v prodloužené verzi) dodám lepší hodnocení. I když je to film jen o likvidaci lidí a k závěru upadá tempo, ale (nejen) celý Hollywood si zakrývá oči a zděšením nedýchá. Násilí po celou stopáž není úplně můj šálek kávy, musí mít nějaký širší význam. Jedna z nejoblíbenějších slasher sérií. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pořád oceňuju, že se i v povřískotové éře objeví slasher, co se bere vážně. Je to mnohem odvážnější, než se zdá. Nicméně duch matky to táhne k průměru, protože tahle WTF věc tu nemá opodstatnění. Rozhodně však ne k podprůměru. Série Halloween má jiná dna, mnohem hlubší. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hallo, tak copak to tu zase máme? Hrst zručně vyrobených klipíků coby nastavená kaše na dané téma? Chápu, že R.Z. to musel udělat. Jednak jde o prachy (...a není nad jistotu stabilního rodinného obsazení, že...), druhak asi o nějaké to ryzí popkulturní nutkání. Tak nějak dodělat tu svou práci, že... A tak se velký Majkí bez ohledu na realitu žánrově zjevuje jako čert ze stroje na správných místech ve správnou chvíli, tu někomu hlavu uřízne, tu pro změnu rozšlape, tam někoho vykuchá, střepem skla nebo kucháčem jedno jest, jako duch se zjeví za stromem, který v průměru je asi tak dvakrát menší než jeho břich, i auto se sestřičkou svou vlastnoručně převrátí, asi aby stádo zatleskalo nad tou silou sujetu (syžetu, že...)... K tomu sexy snové sekvence, roztěkaná kamera chce být za každou cenu trendy, asi do rytmu, prší a venku se setmělo, krve se hádejte schválně co... No ano, je to snad stylové ale stokrát omleté a bez překvapení a bez pointy nudné nic... :-/ . . . Jednu hvězdičku tedy za to všechno s tolerancí, protože po jedničce přece musí(!) přijít dvojka, že... Honky tonky vidláci z Georgie užili si svou hvězdnou minutu a zabíjet v dalších opusech nekonečné série bude zřejmě sladká Angel. Jo jo jo, máme se dalších třicet let na co těšit... - - - - - (Poprvé viděno 26.2.2011 na dvd, v původním znění s č. titulky, hodnocení 1359., komentář zde jako odzívaný dvěstědvacátýprvní - 26.2.2011) ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je o dost horší než remake z roku 2007, nemůžu lhát, že jsem to nečekal. Rob Zombie trochu uletěl a přetvořil Michaela Myerse do podoby, v které se mi příliš nelíbí (zarostlý „houmlesák“). Vraždy jsou dobře natočené, z větší poloviny velice přehledné, surové a s vizáží špinavého filtru, který se mi líbil i v prvním díle. Hodně mi kazila zážitek bílá paní (Sheri Moon Zombie) ve snovým sekvencích, které mohl režisér vynechat. 5/10* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tomu komu nesed už první díl, by tohle měl asi obejít velkým obloukem, protože si tu z toho Zombie dělá tak trošku svojí filmařskou exhibici, akorát na to teda moc nemá a tak je z toho spíš taková prasárna bez ladu a skladu, která nechává postavu Michaela Myerse každou chvilku někde hnít a místo toho se věnuje nesmyslně jeho rodině, sestře a nějakým šíleně debilním halicunacím, což je vskutku o ničem, obzvlášť když se tam furt piští a bulí, jediná záchrana je těch pár zavražděných, když se Michael pochlapí a rozmlatí tam obličej o zrcadlo nebo někomu uřízne hlavu,ale ani u toho nemůžu říct, že by to bylo nějak výjimečně natočený, spíš to bylo nepřehledný. A k tomu závěru se zarostlým Myersem se snad ani nemá cenu vyjadřovat ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Zombieho snaha dodať postave Michaela Myersa ďaľší rozmer nie je až tak márna a odklon od pôvodnej mytológie môže brať ako negatívum len divák, ktorý si nutne zakladá na tom, aby v remaku dostal presne to isté. Lenže bezdejovosť, ešte nezmyselnejšie dialógy ako ako minule a tentokrát už definitívne neznesiteľná Laurie Strode v podaní Scout Taylor-Compton, kazia akékoľvek dobré dojmy. V konečnom dôsledku teda remake kedysi slávnej série vyšiel rovnako nanivoč ako snaha o umelé naťahovanie príbehu vo Vzkriesení. 30% ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutný flusanec do ksichtu Michaela Myerse, jeho fanoušků a všech milovníků dobrých filmů. Zombie naprosto rezignoval na cokoliv, co by mělo něco společného s Carpenterem, a předkládá neatmosférickou šlichtu s desítkami no-name mrtvol, tunami odhalených ňader a hrstkou naprosto zmatených herců, kteří museli mít už při čtení scénáře ze Zombieho představ hlavu v kýblu. Z Laurie je ukřičená kravka, Loomise sobecký idiot a zjevování "bílé paní" bych okamžitě zařadil do kategorie největší WTF roku! A za ten závěr by si Zombie zasloužil postavit ke stěně a vykuchat od skutečného Michaela. Ne od té vlasaté kreatury, kterou si vysnil a která nemá s chladnokrevným a zlem prolezlým likvidátorem společného vůbec nic. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie pojal reboot Halloweenskej série svojským štýlom, ktorý samozrejme nemusí sadnúť každému. Každopádne je v tomto filme viac než sa na prvý pohľad môže zdať a mne sa dokonca pozdával lepšie ako jeho predchodca z r.2007. Zombie ide inou cestou a sústredí sa viac na osobu samotného Michaela Myersa, ako to ukázal už aj v prvom dieli. Je to atmosférické, strašidelné, vizuálne zaujímavé a predovšetkým iné než pôvodné diely. U nových divákov to zrejme bude iba otázka vkusu a u fanúšikov pôvodného Halloweenu zase otázka toho, či sú ochotní pristúpiť na niečo nové, čo do Halloweenu možno doteraz nepasovalo. Doporučujem pozerať dlhšiu; Director´s Cut verziu, ktorá sa podarila o kus lepšie než zostrih, ktorý putoval do kín. ()

Související novinky

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Reklama

Reklama