Scooby-Doo a piráti (video film)

Scooby-Doo! Pirates Ahoy!

Animovaný / Komedie / Mysteriózní / Dobrodružný

USA, 2006, 68 min

Chuck Sheetz

Tržby za predaj DVD v USA $4,196,384 //počet predaných kusov 316,742(28.2.2010)

Achjo, taky chci takovou dovolenou. A ta zrzka je sexy!(18.9.2009)

Jedna z mnoha dalších záhad notoricky známé party, která se tentokrát vydává do všemi tajemstvími obehnané oblasti - do samotného Bermundského trojúhelníku. Opět nechybí staré známé fórky Scooby-Dooa a Shaggyho, a myslím, že si zde najdou své hlavně menší děti. Zkrátka průměrně natočený animák, který je skvělý na zaplácnutí volného dopoledne.(20.8.2011)

Bermudský trojúhelník je obestřen různými tajemstvími a někdo jich chtěl využít ke svému prospěchu. Scooby a jeho kamarádi všechno vyřeší, a to si mysleli, že jedou na odpočinkovou plavbu bez záhad. Dnes jsem viděla tenhle film úplně prvně a velmi mile mě překvapil.(18.10.2009)

Další povedený Scooby! Tentokrát se celá parta vydává do Bermudského trjúhelníku, kde se dějí překvapivě překvapivé věci. Úpně s klidem jsem to viděl se synkem třikrát a klidně ještě uvdím. Mně se to líbí.(26.1.2009)

• masw

Objevuje se tu vše co jsme už mohli vidět, prostě nic nového. Jediná hvězda za kapitána Obamu.(29.12.2008)

• Tuax

Čekal jsem nějakou špatnou pointu, ale až takhle to zase ne. Pro mě jeden z nejhorších Scooby Doo filmů a to mám piráty celkem v oblibě. Animace byla fajn ale scénář tohoto příběhu otřesný. A ani ne moc vtípků, jak bývá zvykem. Prostě zklamání.(9.9.2011)

Není to už sice původní Scooby ale je to furt zábava.(25.12.2009)

Konečně víme co je v bermudksém trojuhelníku za záhady. ;-)(19.9.2009)

• kishi_SO

hmmmm, napad dobry, ale prevedenie stracalo na dychu kazdou minutou. Videl som aj lepsie diely.(25.2.2011)

toto by chtěl zažít asi každý :D a ještě kdyby tam byl scooby-doo .(27.12.2011)

Jeden z nejlepších dílů s novější a dle mého lepší animací. Zábavné, akční a u tohoto dílu jsem opravdu skoro do konce netušila, jestli se film bude držet odmaskovávací šablony či ne : )(8.9.2011)