Reklama

Reklama

9/11: Blueprint for Truth - The Architecture of Destruction

všechny plakáty
USA, 2008, 119 min

Režie:

Ken Jenkins

Scénář:

Richard Gage

Hrají:

Rudy Giuliani (a.z.), Dan Rather (a.z.)
(další profese)

Obsahy(1)

Přednáška o faktech z 11. Září. Kdo zná pouze oficiální verzi o útoku teroristů, bude se hodně divit podávaným faktům o tom, že realita byla zřejmě zcela jiná. Ze začátku se film jeví jako zmatený a neuspořádaný, ale postupně do sebe začnou fakta hezky zapadat. (Amper01)

Recenze (8)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dokument formou prednášky stavebného inžiniera Richarda Gaga, ktorý prezentuje informácie ako fakta, opierajúc sa o tvrdenie, že pády všetkých troch budov počas teroristických útokov 11.9 2001 boli v skutočnosti riadené demolácie. Neočakávajte spracovanie na úrovni dokumentov Alexa Jonesa, alebo Michaela Moora. Ide o "PREDNÁŠKU", žiadna dojemná hudba vyvolávajúca emócie, len fakta, množstvo faktov, ktoré si každý vo svojej hlave môže vysvetliť po svojom. Nikto nikoho nenúti, aby veril tomu, že vláda USA vynaložila viac financií na vyšetrovanie aféry B. Clintona a M. Lewinskej, než pádu "Trojičiek", alebo nezmyselné informovanie médií, ktoré hovoria o páde WTC 7, ktorá v pozadí moderátorky neustále stojí. Každý si môže veriť čomu chce. Každý ... ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Zajímavé informace (podle kterých se 11. září budovy WTC nezhroutily následkem nárazu letadel ale kvůli řízené demolici), ale příšerně podané. Teď nemluvím o tom, že se jedná pouze o přednášku zachycenou na video, ale i o tom, že Richard Gage, který tyto informace prezentuje, je příšerný řečník - některé informace zbytečně mnohokrát opakuje, je nervózní, zakoktává se, má výpadky, a občasné pokusy o vtip jsou opravdu nepodařené. Přesto doporučuji ke shlédnutí, protože spousta lidí poté může změnit svůj názor na pravdu o 11. září, mnohé důkazy jsou opravdu přesvědčivé. S českými titulky možno shlédnout zde: http://www.mustwatch.cz/film/911-blueprint-for-truth/ ()

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Jedná se pouze o přednášku, ne o film. Něco se dozvíte a možná změníte názor. Ale nejdříve musíte vydržet mnoho nudných minut, které jsou téměř uspávající. Až moc často se opakují některá fakta, ale to bylo asi naschvál, aby každý pochopil o co jde. A souhlasím s komentářem Splashera, že to donutí k zamyšlení. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Pěkné. Velmi, velmi pěkné. Lidé mnohem víc ocení Zeitgeist, cosi jako dokument, PLNÝ MANIPULACE, protože je zábavnější, i když ani z poloviny nedokazuje tolik co tato přednáška. Někomu vadí že mluví OBYČEJNÝ člověk, ne profesionální herec z hollywoodu na něž jsme zvyklí, takže se občas přeřekne nebo zakoktá. A, co je opravdu faktem, který by měl být prakticky přímo složením finální zkoužky pro vydání průkazu debila je, že nikdo nebyl schopen jít dál než kde končí video a cokoli si ověřit. Nutí k zamyšlení, díky. Jsem rád že přemýšlíte. Protože to tak nevypadá. Máte o tom důkaz? ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice zajímavá přednáška a nemyslím si, že by ten architekt byl tak špatný řečník. Dále je nutno se zamyslet na předloženými fakty, a udělat si vlastní úsudek. To co bylo 11. září je prakticky to samé co se stalo s reichstagem v roce 1933, na základě této události USA rozjeli agresivní válku, a okupují oblast bohatou na ropu. Hopffer mě se stačí smát jedincům jako ty :) ()

petkac 

všechny recenze uživatele

původně jsem chtěla strhnout hvězdičku za příšerné řečnické dovednosti Richarda Gage, ale nejde to...to zpracování dat, přímé důkazy, celkové shrnutí a široký záběr na celou problematiku 11. září, tomu není co vytknout. ()

Reklama

Reklama