Reklama

Reklama

Woetoli

Recenze (5)

tombac 

všechny recenze uživatele

Člověk mající v oblibě K-horrory může dále pokračovat v opakovaném sjíždění několik roků starých kousků, jelikož teprve druhý korejský, čistě subžánrový počin letošního roku - nedomrlý, nenápaditý a pitomý mix slabého horroru a uřvaného melodramatu - ho uspokojí velmi, velmi těžko. Jediná hvězdička za tradiční líbivý vizuál, pár zvrhlých scén a luxusní interiéry rodinného sídla. 3/10 ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Po hororovej stránke Loner ničím neprekvapí a bohužiaľ ani raz nevystraší, ale príbeh je celkom zaujímavý a minimálne v prvej tajomnej polovici som sa nenudil. Nebola to úplná strata času. 5/10 ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát i čtyři - protože konec byl opravdu dobrý, dal všemu smysl a měl i mrazivý a emocionální tón - ale ten film si to nezaslouží. Děsivé scény neděsí, postavy diváka nepoutají, polovinu filmu vůbec nevíte, jaká vlastně má být zápletka a celkově je to takové nemastné, neslané, nezáživné. Jak říkám, smysl a význam kontra nanicovaté zpracování, dáme tři a je to. Však to, že jsem to viděl až přes konec, cítím jako pozitivum a proto by měl být v nadprůměru. ()

pyzma84 

všechny recenze uživatele

Tak takýto kopirák rôznych už videných filmov som dávno nevidela, keby tam dali pár vtipných scén, tak by to mohlo byť Scary movie 6, ale kedže sa tak nestalo, zostalo to len nudným napodobením volačoho. Jasné, neskutočnou inováciou je hluchá matka a ne slepá čupka. Niekto vreští na celé hrdlo a nikto nikde, nič sa nedeje, strašidelné ako predzvesť v črevách, keď má dojsť hnačka. Ten bodík je za to napínanie zo začiatku, ale aj to preháňam.. Tu určite strašenie či lakačky nenájde nik, skôr melodramatická sračka a ne horor. ()

Reklama

Reklama