Plakáty
Zapomeňte na Snowboarďáky, v tomto filmu z horského prostředí půjde o úplně něco jiného. Hlavní roli tady totiž hraje děsuplná atmosféra, krev a smrt. Zimní příběh tří snowboardistů, lapených v osamělé lesní chajdě partou místních kanibalů. Krvavá porážka se blíží, proto se raději pokusí o útěk do promrzlé pustiny. Ale ani tady nejsou jejich životy zdaleka v bezpečí... (oficiální text distributora) -
Zimní příběh tří snowboardistů, lapených v osamělé lesní chajdě partou místních kanibal-labužníků. Krvavá porážka se blíží, proto se raději pokusí o útěk do promrzlé pustiny. (feszani.cz)
J*A*S*M
U většiny nových amatérských hororů se nelze ubránit nadávkám, nebo v lepším případě pobavení nad neschopností tvůrců. Scarce se v tomto drobet odlišuje, neboť jako zástupce exploitation subžánru toho hodně snese (co se týče špatného herectví, režie, scénáře), takže výsledná podoba filmu je pro určitý okruh diváků snesitelná. Tedy snad ve všech směrech je to hrozná sračka, ale pokud patříte mezi ty, kteří jsou schopni si dobrovolně poněkolikáte pustit třeba I Spit On Your Grave, nemělo by vás to urazit.(19.12.2008)
666teen
Když tvůrci pojmenují jednoho z buranských kanibalů poeticky Slintal, nemůžete se na ně prostě zlobit. Ovšem jinak je to blábol z kategorie: Kterak si američtí venkované obstarávají živočišné bílkoviny. Tady to odskáčou chudinkové snowboardisté. Jirku Mádla s Kotkem, sežerem i s prknem.(5.2.2010)
Campbell
No tohle celkem ušlo, i když prvních 20 minut bylo ubíjejících, a naprosto příšerných tak poté se to rozjede v zajímavý maso. Sice je to šíleně okopírovaný ale když tohle opomenu tak sem se bavil dobře. Navíc dva hrdinové byly celkem borci. Jen škoda toho předvídatelnýho klišé, to si mohly tvůrci odpustit.(22.7.2011)
mysiak
Dementné, lacné, amatérske..to je Krvavý Sníh..."super" horor ktorý je iný ako Snowboarďáci(14.3.2010)
draggo
Klasický člen exploit hororů, se spoustou krve a mučení. Nutno uznat že v tomto je na tom Krvavý sníh dobře, párkrát jsem se z toho málem poblil. A ten útěk do zmrzlé pustiny jen v tričku a trenkách byl dobrý nápad, dodalo to filmu větší napětí než kdyby je tam celou dobu jenom porcovali ve sklepě. Závěr nepřekvapil, happy end by se sem nehodil, tak se to hold takhle utnulo. Jen mě mrzel osud toho co umřel jako druhej, čekal sem že bude mít nějakou propracovanější smrt... Ale co už, nemůžu mít všecko, a navíc jsem od tohoto dostal téměř vše, co jsem chtěl. Ale celkový dojem z filmu je spíš negativní, protože párkrát jsem se opravdu málem poblil a pocit že by se něco takového stalo mě... brrr. /viděno na DVD: 55% a 3*/(11.4.2010)
cariada
Solidní horor, o jendom buranově a partě kanibalů. Když pomineme nezáživný začátek to jest naprosto zbytečná pařba, která děj nikam neposouvá a nebyla vůbec podstatná. Tak film začíná až příjezdem ve vánici (hodně divní ten umělý sníh či spíše počítačový sníh) kam si do prdelákova, kde je místní "dobře pohostí" a pak pěkně okradou a ještě je nasměrujou kam potřebují a hody mužou začít. Kanibalové jsou docela labužníci a umí si své oběti pěkně užít sem tam něco zaživa odříznout (čerství maso je čertsví maso o tom žádná). Kanibalové mají smysl pro humor, nebot své oběti si rádi uloví a tak je téměř nahé a naboso zraněné vypustí do sněhu a lov muže začít. Docela mě byla zima, kdo ví jak dlouho by to asi ve skutečnosti vydrželi běhat v tom sněhu, omrzliny museli být jasný. Konec je asi takový jako u většiny podobných hororů (happy end jak vyšitý). Shrnuto dobrá podivaná se spoustou mučení a zvráceností.(20.1.2010)
Rodriguez
"Už brzy projdeš celým mým tělěm a zbyde po tobě akorát moje hovno."(21.3.2010)
SOLOM.
Nejvíc mě asi pobavil samotný text distributora který zní: Zapomeňte na Snowboarďáky, v tomto filmu z horského prostředí půjde o úplně něco jiného! A měli pravdu. Zatímco u prvního jmenovaného jsem se docela pobavil a nasmál, tak tady jsem většinu filmu protrpěl nudou a kromě několika solidních scének či hlášek nestojí za nic. Podruhé se na Scarce už asi nepodívám. Místo skvělé podívané jsem se dočkal jen obyčejného parodování (kopírování) slavnějších filmů a slabých hereckých výkonů. Jde zase jen o jeden rádoby kanibalský film, kterých už existují desítky.(21.1.2010)
pend
originalitu zde nečekejte, v rámci žánru to ale není až tak špatné, některé scény jsou opravdu jen pro otrlé žaludky(5.11.2011)
Prochy38
No takt to bylo teda těžké překvapení pro mě. Začíná to jako celkem běžný horor. Ale kvalitní napětí to má. Mně se to teda líbilo. V noci to fakt mělo hodně do sebe. Hlavně jezdím běžně na podobnou chatu, kde to není ke kadibudce kousek a nevím nevím, jestli se mi bude chtít jít po zhlédnutí tohoto filmu :). No, stran hororu fakt jako pro mě slušné - bavíme se pořád o první polovině. Střeva, krev, řev, ničím se mo nešetří. Fajné, že jsou zde neznámé tváře. A teď teda hranice dvou žánrů. V noci rychlí, neviditelní a vražední maniaci se s východem slunce mění v mátožné, neschopné, pomalé, sic krvelačné, ale pitomé loutky. Od té chvíle, kdy poprvé vystoupí jeden z "vojáků" na povrch zemský a na světlo, se z tohoto hororu stává celkem povedená akční komedie. Krve moc neubyde, ale přibylo komických situací podtržených vtipnou hudbou. Fakt jsem se nasmál. Generál už nevím, jak se jmenoval neměl chybu. Jestli šlo o zombie jsme se nedověděli, ale myslím, že to bylo dobře. Fakt se mi to líbilo. Na začátku kvalitní lekačky a napětí, poté přechod v dobrou hororovou komedii. Závěr taky moc dobrý! Škoda, že se to všem zde nelíbilo jak mně....(27.1.2012)
oveckaoa
Tak tohle můžu děj už tu byl sice x krát zpracování taky daleko lepší už jsem viděl ale mě se to líbilo krásný masakr místy i docela krvavý.(21.1.2010)
Kolssteyn
Kanadský horror alá Wrong turn, Død snø (Mrtvý sníh). Jesse T. Cook a John Geddes se pustili do svého druhého filmu, kromě režie si napsali scénář, produkovali si ho a zrovna si v něm oba i zahráli. J.Geddes se navíc podílel i na hudbě. Velikou záhadou ovšem jen je, kde vzali tak neschopného Garyho Fischera, který byl nejslabším článkem filmu. Myslím, že jeho neumětelství nelze schovávat ani za to, že za ním nestojí skoro žádná herecká minulost. Kdyby se radši držel vidlí, udělal by líp než kazit filmy, které spíš potřebují podporu. (Hezké scény útěku ve sněhu :D).(31.1.2010)
drankeryth
Celkom fajn film, ale nieco tomu chybalo, co by ma donutilo sediet na gauci v napatom stave do konca.(30.11.2010)
kery-
Kdo má rád střeva obalená v litrech krve tak si tady dost pošmákne, ale já na tohle moc nejsem..(10.4.2010)
depresario
Ďalší americký horor, ktorý nevybočuje z rady "zlá odbočka, žiadny signál, kanibalskí redneckovia". K tomu nízky rozpočet, biedne herecké výkony a výsledok je iba priemerný exploitation.(22.12.2008)
Deacon59
Když už se parta nadšenců rozhodne natočit amatérský film, čekal bych nějaké nové nápady, ale tohle je kopie toho co už sme viděli stokrát a v lepším provedení. Dementí dialogy, nesmyslné chování postav. Ach jo, snad příště.(1.6.2010)
MFZB
Tak toto bol perfektný film, vidno v tom totiž amatérčinu, ale čo sa týka napätia a násilnosti tak je to podľ mňa drsnejší snímok. Tá prvá polovica sa dosť ťahala a bola nudnejšia, ale v tej druhej sa to teda dosť rozbehlo. Filmy s kanibalmi nejak veľmi nepozerám, tak neviem až tak posúdiť kvalitu, ale každopádne dobrý snímok, k tým piatim hviezdam dopomohla aj fajná hudba...u mňa 90%(21.7.2010)
morbido
odpad!nuda....nabudúce budem radšej hladiet do steny.(21.9.2010)
johnymdoe
odpad!Tohle prostě NE! Chovanec ústavu Kociánka nebo 11ti letý potroubek by to s kamarády na chalupě natočil líp. Hodně špatně natočený film který není hororový,není nechutný, je jen blbý. Doporučuju si raději pustit žilou než to sledovat.(27.7.2011)
Batemen
První polovina mi přišla trochu utahaná ale pak o krev není nouze---docela povedené béčko.(22.1.2010)
| Na levném DVD od: | 01.03.2010 FILMag |
|---|