Reklama

Reklama

Merlin a válka draků

  • USA Merlin and the War of the Dragons
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Čarodějnický učeň Merlin proti armádě draků.
Armáda draků napadá zbídačenou zemi a čarodějnický učeň Merlin je musí zastavit. Merlin a válka draků je jeden z mála filmů pojednávajících o mládí tohoto legendárního kouzelníka, který se v tomto příběhu také setká s budoucími rodiči krále Artuše. Skvělá kamera a úchvatné scenérie hor severního Walesu podtrhují dojem z tohoto dramatického příběhu plného bojů a magie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (23)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Ztratil cestu.“ ,,Našel ji?“ Na tomto filmu je asi nejvíce povedl plakát. Celý film doslova prostupuje evidentní nedostatek peněz a režisérské invence. Přesto se tvůrci neúspěšně pokouší o davové scény s 15 lidmi. Samotní draci mají trochu podivné proporce a vypadají spíš jako okřídlení ještěři na steroidech. Herci jsou beze zbytku jedni z nejméně sympatických, co jsem kdy viděl. Jediné plus vidím v pěkných exteriérech, všechny ty lesy a hory působí příjemně. Totéž nemohu říci o soundtracku, který je plytký a snaží se působit epicky, což vůbec nekoresponduje s tím, co se děje na obrazovce. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Dlho som nevidel také hrozné béčko, ako je toto fantasy. Dračia tematika je moja obľúbená, no toto je fakt skvost. Neuveritelne stupidné. Priblblý príbeh, celý film nudil, nulová atmosféra, slabučké napätie, žiadna spojitosť diváka s postavami, hrozní herci, kameru a strih netreba spomínať, no a vraví sa, že efekty sú polovica úspechu, no aj tie nestáli za povšimnutie. Keď už aj akčné scény nudia, tak je to fakt stratené. Čakal som aspoň lepších drakov, ale zasa sklamanie. Naozaj hrozné všetko do radu. 15% ()

Reklama

t.mon odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, tak tohle je masakr. Vůbec první film, co jsem nedokoukal. Příšerní herci, příšerná režie, příšerné masky, příšerný scénář, všechno tu jde vy víte kam. Jediné, co je tu trochu hezké, je krásná krajina, jenže v té debilní kameře to není znát. Prý: "Skvělá kamera". Distributoři od DVD edice to asi neviděli. A za tohle jsem v Levných DVD utratil 49 Kč. Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Marku Atkinsi, jestli od tebe neuvidím lepší film, vyhlásím ti válku. Asylume, nikdy víc od tebe žádnou fantasy! NIKDY VÍC!!! ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Dalo mně velikou práci film dokoukat až do konce.Je tu hodně vidět jaký měl film rozpočet /nebo spíš neměl/ a při určitých scénách mně to bylo až k smíchu. Například když se blíží obrovská bitva, král se otočí ke svému vojsku a má k němu proslov a jeho vojsko má cca 10 vojáků, z toho 2 na koních. Vlastně nevím, za co jsem tomu dal bod, ale asi jsem ho dal sobě, že jsem to přežil ve zdraví. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Výprava čítající zhruba 20 lidí včetně J. Prochnowa (hraje jen do poloviny mistra kouzelníka mladého Merlina), krásné scenérie přírody a oškliví animovaní draci, kteří např. vznikají i po vypití dračí krve člověkem. Chce to nemyslet na některé záludnosti scénáře. Objeví se i jiná pověst o Excaliburovi a samotném Merlinovi. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama