Reklama

Reklama

Tělo jako důkaz

  • USA Body of Evidence (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postarší milionář je nalezen mrtev ve své ložnici. Vypadá to na oběť infarktu myokardu, ale jeho sekretářka tvrdí, že byl zavražděn. Policejní vyšetřování odhalí, že starý pán si užíval výstřední sexuální praktiky s majitelkou galerie Rebeccou Carlson - a ta je potencielní dědičkou miliónů dolarů z jeho pozůstalosti. Je proti ní vzneseno podezření z vraždy. Zbraň: její vlastní tělo. Obhájce Frank Dulaney se rozhodne ji zastupovat a je přesvědčen o její nevině. Brzy však i on propadne jejímu kouzlu i jejím divokým praktikám... (Radyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Slavusko 

všechny recenze uživatele

Od filmu iste cakal kazdy viac, najmä sexualna scena s Madonnu mohla byt prepracovanejsia a ludsky vasnivejsia, najmä nehraniciaca s uchylkou... (sviecka, vosk, bolest). Film mi trosku pripomina Zakladny instinkt, ktory je ale na mile vzdialeny svojou prepracovanostou a perfektnym dejom vratane erotickych scen Sharon Stone... ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Za Madonnu mi bylo trapně. Věděla jsem, že neumí hrát, ale to, co předvedla předčilo moje očekávání trapnosti a neschopnosti. Chudák Dafoe, muselo pro něj bejt těžký udržet si nějakou hereckou kvalitu, když 90% času měl vedle sebe osobu bez špetky talentu. I ta Glenn Close, která se do role femme fatale podle mě vůbec nehodí, byla mnohem uvěřitelnější v Osudový přitažlivosti, a rozhodně bych do tý postele radši skočila s ní, než s Madonnou, i když pro mě atraktivní není ani jedna. Takže to přisuzuju talentu a charismatu, Madonně se nedostává ani jednoho, a nejsem heterosexuální chlap, ani homosexuální žena, abych tady jako někteří uživatelé mohla  a chtěla přihazovat hvězdičky za Madonniny odhalené bobule. Díky, nepotřebuju, nechci. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Já tyhle horké letní erotické pitomosti prostě můžu, v tuhle chvíli mi nejde ani tak o děj, logiku, herecké výkony nebo precizní techniku, ale o bezstarostné plutí po moři a zpocená trička či lesknoucí se nahá těla. A že to Madonnino v letech devadesátých pěkné bylo. K tomu všemu velmi solidní dabing Marie Fronkové (Intersonic 1993, zejména Pavel Soukup a Ilona Svobodová). ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Variace Základního instinktu s podstatně horšími hereckými výkony a tím překvapivě nemyslím Madonnu. Její výkon měl sice k dokonalosti taky daleko, ale alespoň využila svého pověstného charismatu a hlavně nechala vyniknout svůj nezaměnitelný, řekněme "dirty" sex appeal. Snad jen díky tomu stojí film za zhlédnutí. To ostatní, včetně neuměle zinscenovaných erotických scén je spíše smutné a závěrečné polopatické odhalení dodalo filmu pachuť televizního béčkového braku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že na tomto filmu byly nejlepší asi kozy Madonny, protože co se týkalo děje, tak ten už tak úchvatný a hlavně originální nebyl. Je jasné, že se tvůrci inspirovali Základním instinktem, o tom se hádat nebudu, ale prostě na to neměli. Tu a tam se jim sice podařilo navodit jakžtakž zajímavou atmosféru, ale to bylo hlavně díky situacím, ve kterých si Willem Dafoe dost nevybíravým a hlavně nedobrovolným způsobem bral, to co si jeho mužský chtíč hodlal dopřát… ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Madonna získala získaa v roce 1993 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)

Reklama

Reklama