Reklama

Reklama

Tělo jako důkaz

  • USA Body of Evidence (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postarší milionář je nalezen mrtev ve své ložnici. Vypadá to na oběť infarktu myokardu, ale jeho sekretářka tvrdí, že byl zavražděn. Policejní vyšetřování odhalí, že starý pán si užíval výstřední sexuální praktiky s majitelkou galerie Rebeccou Carlson - a ta je potencielní dědičkou miliónů dolarů z jeho pozůstalosti. Je proti ní vzneseno podezření z vraždy. Zbraň: její vlastní tělo. Obhájce Frank Dulaney se rozhodne ji zastupovat a je přesvědčen o její nevině. Brzy však i on propadne jejímu kouzlu i jejím divokým praktikám... (Radyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

zamukooo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně velká nuda. Někdo to považuje za kopii Základního instinktu, mně ty filmy moc podobné nepřijdou. Základní instinkt taky nepovažuju za kdovíjak skvělý, ale aspoň je v něm rozmanitost prostředí – vyšetřovna, její dům, pláž, automobilová honička ve městě atd. U tohoto filmu jsem měla pocit, jako kdyby 80 % filmu se odehrávalo v soudní síni + k tomu pár erotických scén, proto film působí hrozně levně. Erotické scény mi přišly dokonce lepší než v Základním instinktu, takové originálnější. No to je trochu málo. Ten konec mě taky naštval. Proč musí mít filmy s Madonnou vždycky tak debilní a/nebo smutný konec? ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Za Madonnu mi bylo trapně. Věděla jsem, že neumí hrát, ale to, co předvedla předčilo moje očekávání trapnosti a neschopnosti. Chudák Dafoe, muselo pro něj bejt těžký udržet si nějakou hereckou kvalitu, když 90% času měl vedle sebe osobu bez špetky talentu. I ta Glenn Close, která se do role femme fatale podle mě vůbec nehodí, byla mnohem uvěřitelnější v Osudový přitažlivosti, a rozhodně bych do tý postele radši skočila s ní, než s Madonnou, i když pro mě atraktivní není ani jedna. Takže to přisuzuju talentu a charismatu, Madonně se nedostává ani jednoho, a nejsem heterosexuální chlap, ani homosexuální žena, abych tady jako někteří uživatelé mohla  a chtěla přihazovat hvězdičky za Madonniny odhalené bobule. Díky, nepotřebuju, nechci. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prekvapive dobry a zbytecne zatracovany film. 90's atmosfera, skvela hudba (ten saxik proste zabere vzdycky) a samozrejme velke mnozstvi autenticky nahe a soulozici Madonny. Je to lepsi nez Basic Instinct a neni to kopie, v dobe vydani uz byl tenhle film natoceny. Vtipna zajimavost je, ze jeste pred natacenim si Madonna s Willemem Dafoem 14 dni nacvicovali sex sceny. 6/10 ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Místy jsem se fakt smála. Asi jako když malý bráška dělá karate pohyby po velkým bráchovi (Základní instinkt). Ovšem bez té roztomilosti. Je to jeden z těch mnoha filmů, na které se začnete dívat, pak jste naštvaní a vztekle se dodíváte, jelikož chcete vědět, jak to dopadlo. A když se to dozvíte, už se na to v životě nepodíváte. Je fakt, že ale někdy seberu odvahu, řeknu si, že se mám natolik ráda, abych šla raději spát a vypnu. Na to je TV dobrá, v kině to nejde:-) ()

H3LLraiser 

všechny recenze uživatele

Netřeba dlouhého představování Madonnina těla, i když je to asi jediný důvod proč jsem se na film kouknul, ale ani to (stejně jako celý film) nezklamalo, byla v nejlepších letech, svou roli odehrála na jedničku (stejně jako Mr. Defoe), příběh (který je popravdě řečeno lepší než jsem čekal) taky jen kladně podporovala... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Madonna získala získaa v roce 1993 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)

Reklama

Reklama