Reklama

Reklama

Král bojovníků

  • Japonsko The King of Fighters (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři vzácné relikvie zmizely z muzea a několik lidí bylo během krádeže zabito. Pachatelem je Rugal Bernstein, jenž díky těmto třem kouzelným předmětům vládne neomezenou silou. Světská moc jej nemůže nikdy dostihnout. Jsou tu však ještě nepokoření bojovníci, kteří se mu postaví v otevřeném boji během turnaje. Bitva o budoucnost začíná a drsná bojová akce nešetří nikoho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem varován (Lateefe, příště ti věřím:)), ale stejně jsem si to pustil. Neměl jsem to dělat. Videoherní stylizace by mi určitě nevadila ( i když jsem o hře samotné nikdy neslyšel a jde pro mě spíše o nepovedené dvojče Tekkenu nebo DOA), ale tak neskutečně amatérský přístup je zarážející. Příběh i akční scény jsou opravdu za úrovní béčkového filmu a jen se smutkem v očích jsem protrpěl závěrečnou bitku. Kdyby tu nebyla Maggie Q, měl bych aspoň dojem, že se nějací amatéři domluvili na promo video, ale takhle jsem tajné doufal v něco víc. Bohužel. Degradovat už tak slabý film ještě (superlevnými) digitálními triky do bojových scén, kde se herci nemlátí, ale jen občas pohnou, bylo už moc. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Chvilu som si vazne myslel, ze tam hra Zlatica Puskarova...na druhej strane Ray Park sa nemal radsej pokusat vobec hrat. Maggie....rozhodne nevadila :) zvysok, vratane MA sekvencii rychlo zabudnutelne. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

...třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: "Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!!!" Suzuki: "Lateef po shlédnutí filmu King of the Fighters, Česká Republika, 11.9. 2010." ... jistě znáte ten vtip o geniálním japonském žákovi, trochu jsem si musel ten konec upravit, protože to, co jsem před chvíli viděl, no to byl teda ukázkový céčkový rádoby akční maglajz. Příšerné zpracování akčních scén, neuvěřitelně laciné kulisy a samozřejmě střih a kamera ze Země Neuvidíte Nikoho. Fighty hrané jen naoko, akrobacie s využitím všech dostupných bezpečnostních metod, tohle kdyby viděl Yuri Boyka, tak bude půl hodiny vrážet čelem do zdi vězeňské cely, aby si tuto zhovadilost vymlátil z hlavy... ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Rita Augustine, Matthew Ryan Fischer | Hudba: Tetsuya Takahashi | Produkcia: Joseph Chou, Siew-Loong Tim Kwok, Bobby Sheng, Jonathan Glickman, Gary Barber, Roger Birnbaum | Distribúcia: Arclight Films, Micott & Basara | Štúdio: Aja Tan Studios, Mandalay Pictures | Rozpočet: 12 miliónov $ | Tržba: - $ || ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím. Na poli filmů podle bojovkových her je to nádherný průměr. V podstatě mě napadá jen jediný film, který se mi podle bojovky líbil víc a to je Mortal Kombat. Ale oproti takovém Street Fighteru s Van Dammem je tohle balzám na duši :-). Navíc je to skutečně hlavně komedie a hlavní záporák má čas od času slušné hlášky. Proč ne... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zase jsem se jednou nechal zlákat na herecké obsazení. Příběh samotný moc zajímavý nebyl a o celkovém zpracování bych raději pomlčel. Tohle byla taková céčková akční pohádka o třech artefaktech a rádoby drsném bojovém turnaji v jiné dimenzi, který si možná někdo užije leda tak pod vlivem nějakých omamných látek. Bojové choreografie s přivřením jednoho oka a zatnutými zuby možná ještě někdo překousne, ale speciální efekty byli vážně ubohé. To má opravdu Maggie Q potřebu hrát v takových sračkách? Záporák byl možná dobrý magor, ale ta omáčka okolo a všudy přítomný chaos, si prostě jiné než podprůměrné ohodnocení ani nezaslouží. Ani se nedivím, že to tu je v černých číslech. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nevím ani kde jsem k tomu přišel a o hře celkem nevím asi ale je to taková menší kopie lepší společnosti. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Zasloužený odpadní artikl! Hrozné herecké výkony (pokud se nějaké objevují), totálně příšerné efekty a dementní akční scény, kdy i skládání lega bude více akční. Maggie Q brala prachy, protože nechápu jak po Die Hard 4 nebo MI-3 klesna do takového odpadu. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Snímané ako cross reklamy na kávu a čokoládky merci. Ale miestami to bolelo. Tam, ako sú oči. A chcela som tu nechať warning pre Adriana, ale kukám, že neskoro. :) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Určitý potenciál na zábavné béčko by tu byl (vcelku slušná choreografie soubojů, kostýmy, Maggie Q), ale je kompletně pohřben dějem, scénářem a zpracováním. Král bojovníků je konverzační nuda s absurdním příběhem a dialogy, prokládaná krátkými, zmateně nasnímanými a nepřehledně sestříhanými souboji. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Filmy nakrútené podľa predlohy počítačových hier to mali vždy ťažké. Ale najhoršie na The King of Fighters neboli tie "špeciálne efekty" ako z ukrajinskej videohry. Najhoršie bolo, že som sa na ten film celkom tešil. V porovaní s Tekken určite slabšie, ale od úplného "odpadu" to zachránila aspoň Maggie v podväzkoch... ;-) 10 % ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Takto pochovať talent toľkých zúčastnených borcov, to sa len tak nevidí. Nestojí za zhliadnutie a aj tá jedna hviezda je len za casting. ()

Ebon odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná srágora, to je céčko. Naprosto amatérské výkony s naprostou tragickou finální bitkou. ()

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Možná dobrý nápad, i když s tím si taky nejsu uplně jistej.. každopádně ztvárnění bojů, CIA i uplně všeho je prostě hrozné.. kromě odpadu si to nezaslouží dokonce ani abych to dál komentoval protože je to fakt hrůza.. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

O co tu de hele:D?To už všichni zapomněli na Tekkena?Tohle bylo celkem slušné komické dílko.Nijak mi nevadí,že scénář psal nejspíš nějaký retard po lobotomii a ještě na cracku,a že '¨herci'' by dojednoho zasloužili umlátit Zlatou Malinou (jejich herectví je tak otřesné,že je skoro až geniální;D).Sean Faris je furt stejná buzna,Maggie Q je furt neuvěřitelně šukézní a co se týká tentokrát nemaskovaného Raye Parka,tak už chápu proč dostává v Hollywoodu role jaké dostává;) (to nic nemění na tom,že sem na to koukal kvůli jemu a mám pro toho týpka i po tomhle prostě slabost).Efekty mi tak hrozné nepřišli a oproti takovému Twilightu je tohle Avatar.No pičovina je to tak strašná až mě to bavilo,ale že bych nějak doporučoval ,tak to zas ne;). ()

merigieren

všechny recenze uživatele

úvodní souboj docela ušel, ono se na hezké holky v těsném oblečku hezky kouká, ale po nějakém čase, když mi nejvíce napětí způsobovala miska naplněná litrem mlíka se strouhanejma okurkama na břiše, mě to přestalo bavit. Po 40 minutách to jako obvykle mažu. Dokoukání je ztráta času, ale najed sem se slušně... ()

Reklama

Reklama