Reklama

Reklama

Jen aby ses uvolnila

(studentský film)
Česko, 2008, 50 min

Obsahy(1)

Film sleduje osudy dvou rozdílných lidí z různých prostředí. Něco je spojuje - každý z nich je obětí a hledá únik. Topí se ve stereotypu a rutině pramenící z vnitřní samoty. Přesto, zdá se, na první pohled žijí takřka idylickým životem. Ona v krásném domě, s manželem a finančními jistotami, on fotograf na volné noze mezi mladými krásnými modelkami. Při bližším pohledu však nacházíme na idylickém obraze skvrny. Ona je obětí vztahu ve kterém žije, on přežívá ve světě prázdného sexu, ztratil kontakt sám se sebou, se svou vnitřní přirozeností. Spálen minulostí a veden svým horším já není schopen nalézt sebe ani lásku. Dokud nepotká ji... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Luswani 

všechny recenze uživatele

Povedené. Možná to jen chtělo jasněji definovaný příběh a rychlejší spád, aby film nepůsobil tak rozvláčně. Ale líbilo se mi to. Petr a Kristýna jsou talentovaní. 65% ()

FuzzyLama 

všechny recenze uživatele

za zajímavý nápad, který by stál za to, ho za nějaký ten rok natočit nanovo s delší stopáží a větší propracovaností...a pak by těch hvězdiček bylo snad víc..... na první dílo je to fajn.... ()

Anju 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to o něco lepší. Nechci snižovat úsili nikoho z těch, kdo se na vzniku tohoto filmu podíleli, nicméně rušivých chyb bylo o něco víc, než jsem schopný snést.. Každopádně jednu hvězdu, kterou jsem udělil, nechápu jako zcela špatné hodnocení, naopak, vnímám jej v kontextu celé filmové a televizní tvorby, což znamená, že i v profesionální produkci lze nalézt díla, která jsou na stejné, mnohdy i horší úrovni. Každopádně všechny zúčastněné povzbuzuji k další činnosti... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama