Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne. Přestože je nápad docela zajímavý, tak mě to téměř vůbec nedokázalo zaujmout. Film se snaží být něčím víc, ale pro mě je to jen bezzubá vyvražďovačka s docela fajn nápadem. To zpracování mělo být prostě daleko lepší. Atmosféra žádná, napětí žádné. A proč? Protože ji prostě režisér nedokázal vytvořit. Jednotlivé mordy působí spíš trapně, než abych se u nich bál. Pořád se jen někam běhá, haleká a vymýšlí se kraviny a necharizmatický killer jde nezajímavě po krku nezajímavým teenagerům, motorkářovi a jeho borce a nějakým cajtům, kteří jako že možná ví o co tu běží. Jak říkám, z nápadu by se dalo vytěžit víc. Nudil jsem se a když se podívám na nedávno hodnocené dvouhvězdičkové horory, tak tento se jim bohužel nepřiblížil, takže za mě je to za jedna, což v tomto případě není moc výborné. Spoiler: Jediná scéna, která mě potěšila byla ta, jak naši "hrdinové" buší na skleněné vstupní dveře a policajt venku je nevidí. To dokázalo vyvolat očekávání k něčemu lepšímu co bude následovat, ale kde nic tu nic. Ale nápad, kdy si borec pendluje z filmu do "reality" a konec se odehrává ve filmu ve filmu, je povedený. A železná spirálka byla taky celkem originální a cool. 30% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Poté co byl režisér jednoho z horrorů 70 let zavřen pro svoji brutalitu v blázinci, odkud pak (i s dalšími mnoha pacienty) záhadně zmizel, stávají se jeho filmy kultovními. A když je po letech opět jeden z filmů promítán v kině (navíc v pozdním nočním promítání), nemůže si skupina diváků tento zážitek nechat ujít. A to nikdo z nich netuší, že tento zážitek bude tím posledním, co ve svém životě poznají ... Už jsem ani nedoufal, že někdy uvidím alespoň trochu originální horor dost bylo těch opuštěných baráků plných prastarého zla - nyní frčí kino. Midnight Movie v sobě má docela velkou dávku originality, za což mu patří určitě kladné body. Další body získává hodně brutálním zabijákem - ten se (včetně svého "nástroje") taky povedl. Naopak mne trochu zklamalo chování jednotlivých účastníků - jako vždy, místo aby zůstali pohromadě, tak se postupně rozdělují na menší a menší skupinky, aby zabiják měl snazší práci (?). A taky mne dostalo vlastní prostředí - kino není jen vstupní hala, promítací místnost a hlediště, ale kilometry chodeb a skladů, po kterých můžou vyděšené oběti běhat sem a tam... ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prekvapive hodne dobry moderni tzv. party horurek. Je to zabavna, svym zpusobem originalni, poctiva vyvrazdovacka. Exklusivni prostredi oldschool kina, dostatek krve, kdyz uz zacne nudit primarni storyline, tak se to prepne do cernobileho snimku promitaneho na platne, ktery je v podstate takova light verze Texaskeho maskaru. Pro ziskani ctyr hvezd tomu ale chybela nejaka ta typicky hororova kocicka. Zdejsi hlavni bloncka byla nic moc. 6/10 ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Adrenalinová jízda, která je dokonalou ukázkou hravosti a invence. Paralelně propojit dějiště vysloužilého kina s promítacím plátnem byl výtečný tah, třebaže s podobným nápadem přišel již Lamberto Bava ve snímku 'DEMONS' . Samotné kino je útočištěm zvrhlého záporáka, který svým obětem nedá žádnou šanci. K zabíjení používá vrták a navíc jeho vzhled je dostatečně působivý. Vraždy jsou sice víceméně stejné, ale technické zpracování zaručuje, že neomrzí. I proto se nezdráhám vysolit čtyři hvězdy. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Nesmierne blbý a nesmierne zábavný slasher, ktorý prichádza s tak plytkými zvratmi a tak lacným, no ikonickým záporákom, až sa naskytá otázka, či nebol takto príšerne napísaný no pomerne dobre natočený zámerne a vzhľadom ku krátkej stopáži a mnohým odkazom na klasiky žánru (Texaský masaker, psycho) ktoré toto tvrdenie skôr potvrdzujú, sa stáva tak kryštalicky rýdzim Béčkom, až ho nejde nemať rád. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama