Reklama

Reklama

Steven Seagal - Muž zákona

(pořad)
  • Česko Steven Seagal: Stražce zákona (více)
Reality-TV / Krimi
USA, 2009, 19x30 min

Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, Seagal je zkrachovalec, jeho filmy jsou odporně nudné a amatérské. Z nadějné akční hvězdy 90. let se stala jen tlustá kobliha, která bohužel postrádá sebereflexi a musí si sama produkovat nové a nové sračky, v kterých pak hraje hlavní roli. Fakt, že tento pořad pochází rovněž z jeho produkce jistě nikoho nepřekvapí. Celý díl je one-man show, kterému sekunduje zbytek sboru a vytváří kompars zadarmo. Všichni se láskyplně přetvařují před kamerou na bezdomovce a zastavují puberťáky na ulicích, aby si mohli vyndat zbraně a na stará kolena si připadat důležitě. Problém je v tom, že mě to perfektně zabavuje na nudné večery. Seagal je možná egocentrik, ovšem v nějakých pseudotrefných komentářích má pravdu a nahlédnout na večerní policejní hlídky v Americe, které na rozdíl od těch našich něco dělají a neujíždí před bordelem na ulicích do Mc Drive, bodne 80% 08.07. 2010 ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Seagala mám vcelku rád. Samozřejmě jeho produkce z posledních deseti let je žalostná a od v podstatě nejlepšího filmu, který natočil, tedy Lovce policajtů, to jde s jeho kariérou paradoxně čím dál více z kopce, avšak tenhle projekt je dobrá věc. Ano, jde i o sebepropagaci, ale ukažte mi jiného herce, jenž si navlékne policejní uniformu a opravdu objíždí s policejní jednotkou noční hlídky. Navíc jde o moje zamilované New Orleans. Jistě, dalo by se to celé ještě vylepšit a propracovat, ale já jsem vcelku spokojen. ()

Reklama

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal bol, je a vždy bude človek s veľkým "Č", napriek všetkým kauzám, ktoré boli spájané s jeho osobou. To, že sa pustil do točenia "reality show Steven Seagal Lawman", neznamená, že sa potrebuje ukazovať a predvádzať, ale snahu predať kus vlastného "JA". Ukázať, že nie je len hercom, ktorého filmová kariéra za posledných desať rokov má skôr klesavú tendenciu, ale hlavne to, že sa zaujíma aj o osudy iných. Je človekom, ktorý chce rozdávať radosť, harmóniu a mier. Chce pomáhať dobrým ľuďom a spravodlivo tresať tých zlých. Jednou z možností je byť správnym poldom. Steve je jedným z najlepších učiteľov bojových umení na svete a svoje bohaté (asi 40-ročné) bojové skúsenosti chce predávať ďalším. Najlepšie tým dobrým, ktorí následne ochránia bezbranných pred tými zlými. Seagal má rád hudbu a chce ňou robiť šťastnými všetkých dobrých ľudí. Má rád deti a pomáha im. To je šľachetné. Má rád zvieratá a prírodu. To ukázal aj v niektorých svojich filmoch. Rozumie sa zbraniam. Je jedným z mnohých hercov, ktorý vie zbraň správne držať a narábať s ňou. Je to majster strelec. Jeho bojové umenie nie je o útočení, ale o zmysluplnej obrane s využitím protivníkovej sily na jeho zneškodnenie. Steve je tým hercom, ktorý rolu dobrého policajta nielen hrá, ale aj reálne vykonáva. Seagal má už svoje roky, ktoré sa prejavili aj na jeho postave, avšak stále je to ten dvojmetrový drsný chlapík, pred ktorým sa poserie nejeden zločinec. Či už sa vo filmovej kariére na Steveho usmeje šťastie alebo nie, ukáže čas. Pre mňa osobne však ostane naveky najlepším akčným hercom, aký sa kedy narodil. Pán Steven Seagal toho dokázal v živote veľa a môže byť mnohým príkladom. A tí, ktorí sa z neho vysmievajú, nech len skúsia dokázať toľko čo on. Reálnu drámu "Steven Seagal Lawman" si určite pozrite, je naozaj dobre natočená a dozviete sa z nej veľa (možno nových) zaujímavých vecí zo života Stevena Seagala. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Seriál na začátku představí obtloustlého Stevena Seagala, který divákům prozradí, že je již 20 let policista a herectví ho jen živí. Nejsem skalní fanda této akční ikony 90. let a nedokážu potvdit zda to je pravda ale skutečností je, že v této variaci na známé reality show o policajtech honících zlé černochy (mimochodem v prvním díle tohoto seriálu jsou skutečně zatýkáni pouze černoši) pobýhá Steven po boku policejního týmu a chytá "bad guye" stejně jako ve svých filmech. Překvapivě se jedná o docela zábavnou show, která díky své skromné délce (nějakých 25 minut na epizodu) dokáže zabavit více než, kterýkoliv novodobý Seagalův film. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Steven tak dlouho hrál klaďasy, policajty, bejvalý policajty, válečný veterány a bůhví koho ještě, až si nakonec vsugeroval, že je opravdu policajt :-D No budiž. Na jednu stranu docela sranda, na druhou stranu nechutná Stevenova sebepropagace ("někdo, kdo studoval bojová umění tak dlouho jako já... " atd.) v pořadu, kterýmu se nedá uvěřit. Nechci se Stevena dotknout (obrazně ani doslova), respektive jeho (nad)váhy, ale proč zrovna ta "jeho" jednotka měla SUV a ne normální policejní auto? :D ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Kromě herce Stevena Seagala se v pořadu objevují také policisté Johnny Fortunato, Newell Normand a Larry Dyess. (ssfan)
  • Úvodní epizoda s názvem The Way of the Gun vytvořila americké stanici A&E TV rekord ve sledovanosti vlastní televizní série - 3,4 milionu diváků. (ssfan)
  • Místo natáčení: Jefferson Parish, New Orleans, stát Louisiana. (ssfan)

Reklama

Reklama