Reklama

Reklama

Steven Seagal - Muž zákona

(pořad)
  • Česko Steven Seagal: Stražce zákona (více)
Reality-TV / Krimi
USA, 2009, 19x30 min

Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

animario 

všechny recenze uživatele

Steven býval macho, teď si mastí ego. Mám toho zavalitýho strejdu rád, vždyť jsem vyrůstal na jeho filmech, kde lámal údy neřádům o sto šest (nebo o koleno) a zarážel vývrtky do čela, ale teď? Vozí si zadek v policejní káře a sem tam pokárá sútrou nezletilýho afroameričana na cracku či opilýho houmlese, co přejde na červenou. Na druhou stranu je třeba říct, že tahle reality šou je to nejzábavnější co za posledních pár let natočil. ()

Danoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Pozrel som si prvý diel a zrejme si z recesie pozriem aj ďalšie. Kto si vyhľadá moje staršie hodnotenia Seagalových filmov uvidí, že nie som proti nemu nijako vysadený, ale toto je neuveriteľná sebamasturbačná hovadina, neviem za čo tam dať vôbec jednu hviezdičku. Videl som skoro všetky Norrisove filmy včítane Walkera, ale toľko kultu osobnosti ako v tomto "dokumente" tam rozhodne nebolo. Odhliadnuc od toho, že sa vďaka jeho gigantickej hmotnosti okolo neho začalo vytvárať gravitačné pole, tak to bolo 20 minút tupého mlenia pantom a hlášok ako "Keď som študoval bojové umenia..." "Ak chcete byť špičkový strelec ako ja..." alebo "Poznám kedy chce zločinec utiecť, kto študoval bojové umenia tak dlho ako ja to tiež pozná..." a samozrejme "Zenove dýchanie/Zenovi bojovníci/Zenove péro". Čo sa týka kamerovej stránky je to moderne poňatý dokument - nahráva sa to zrejme na mobilný telefón, sú tam nezmyselné prestrihy, nikdy neviete kde sa nechádzate, idete po diaľnici a v ďalšej sekunde už zatýkate podozrivého niekde na parkovisku... hrozné, celé zle. ()

Reklama

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal jako muž zákona, vtip? Co se stane, když narvete starýho buřta do uniformy, který už není ničím zajímavý, ani vás už nedokáže zaujmout a pak to dá do formy seriálu? Který taky stojí za velký...? Víte co Vám z toho vyleze – Steve Šakal v policejní uniformě. Jen tak dál, podkopej si ještě víc svoji už tak dost zdrcenou hereckou dráhu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pokud nedokážete útok předvídat, tak na něj nemůžete reagovat." Ale to je veliké moudro a není samotné, které z airbagy vystlaného Seagala vypadlo. Patrně mu tukové polštáře zatlačily na mozek, což se nám dobře živeným tvrďákům sice občas může stát, ale od mého kdysi oblíbeného uzlovače lidí mě to trochu mrzí. Prostě je to seriál plný úsměvné sebeprezentace hlavního hrdiny, jehož pohyby jsou o dost méně hbitější, než u něj bývalo v časech slávy na VHS zvykem. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Seagala mám vcelku rád. Samozřejmě jeho produkce z posledních deseti let je žalostná a od v podstatě nejlepšího filmu, který natočil, tedy Lovce policajtů, to jde s jeho kariérou paradoxně čím dál více z kopce, avšak tenhle projekt je dobrá věc. Ano, jde i o sebepropagaci, ale ukažte mi jiného herce, jenž si navlékne policejní uniformu a opravdu objíždí s policejní jednotkou noční hlídky. Navíc jde o moje zamilované New Orleans. Jistě, dalo by se to celé ještě vylepšit a propracovat, ale já jsem vcelku spokojen. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Kromě herce Stevena Seagala se v pořadu objevují také policisté Johnny Fortunato, Newell Normand a Larry Dyess. (ssfan)
  • Úvodní epizoda s názvem The Way of the Gun vytvořila americké stanici A&E TV rekord ve sledovanosti vlastní televizní série - 3,4 milionu diváků. (ssfan)
  • Místo natáčení: Jefferson Parish, New Orleans, stát Louisiana. (ssfan)

Reklama

Reklama