Reklama

Reklama

Každý řeší problém s dluhy jinak. Hlavní hrdina se je rozhodne vyřešit tím, že vykrade dům svého zaměstnavatele. Jenže nepočítal s tím, že v domě je další člověk, který si potrpí na násilí a mučení. Takže zloděj, který šel původně pro peníze, musí bojovat o vlastní život a to, co ho bude čekat při útěku by nikdo nikomu nepřál. (LEGACY)

(více)

Diskuze

drozdy1

drozdy1 (hodnocení, recenze)

Stallone

Ono to není jednoduché být v jeho kůži taky se schovávám,protože bych se stejně bál. Na konci zachránil tu holku proto zaútočil,ale okamžitě a rychle musel s tou holkou utéct. Já bych na to teda neměl. Film se mi hodně líbil a atmosféra houstne a to je ten horor slatter. Atmosféru mají silnou většinou horory Jamese Wana a tohle bylo míle překvapení. Neříkám že se nenajdou chyby,ale mě i většině lidí se to líbí. Ale tvůj názor beru každý má svůj :).

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Nejvíce mě na tomto filmu iritovalo chování hlavního hrdiny. Taková bačkora se jen tak nevidí. Celý film má šanci hlavního padoucha napadnout, když s věnuje své jiné oběti a nevnímá, takže by měl i vysokou pravděpodobnost vítězství. To neudělá a místo toho se schovává a hledá všelijaké možnosti úniku, i když vidí, slyší jak se vra*dí.
Nicméně na konci, když záporák získá brokovnici, čeká a míří, tak v tu chvíli hlavní hrdina zaútočí bez momentu překvapení jako Steven Seagal.
Nevim, mně ten film přišel nudnej.

je to mezi 2-3*. dám horší 3*

na příspěvěk reagoval drozdy1

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnocení, recenze)

rounen: Aha no ja som film pozeral asi tak od 15 minúty, lebo čo som si stiahol tak akurát v úvode boli frekvenciu snímkov veľmi spomalené tak som úvod preskočil, ale musím to napraviť nakoľko vidím že sa odtiaľ dozviem podstatné info o vrahovi, díky :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

AdamesWWE: spoiler: vrah je vždycky zahradník :D né kecam... vrah tam byl ten hubitel hmyzu (zvlášť pavouků), to auto i ten chlápek šel vidět na začátku filmu, jak ten dům opravovali...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

dobrej film... akorát poldi už ví kdo to je, takže to bude mít v dalším díle těžké... jinak 4*

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

vždyt tam ani neni co dabovat. já jsem k tomu titulky nenašel a ani to nebylo potřeba. neříká se tam nic, co by i neangličtinář nedokázal pochopit z děje na obrazovce a to je taky asi shrnutí mojí kritiky. tak 2 hvězdy budou optimální.

mojma79

mojma79 (hodnocení, recenze)

Super, Super, Super a Super ... Já jsem se bavil od začátku do konce ... Slabčí místo nebylo ... Pokud chcete hodnotil kdo je lepší zda SAW nebo Collector ... Tak u SAW byly chvíle, kdy člověk odpočíval ,,, na cígo ... občerstvení ... tady to nešlo ... tady to do nás valili od začátku do konce ... Proto bych měl asi říct i když jsem vážně obrovský fanda SAW že tohle byl vyspělejší bráška SAW ... LEPŠí

Slasher23

Slasher23 (hodnocení, recenze)

nevíte někdo jak se jmenuje písnička která hraje jak ta holka na začátku vleze do domu oknem?prosíím pospíchá pište do pošty!!

Scallywag

Scallywag (hodnocení, recenze)

tak z tohle by se mohlo vyklubat neco podobneho jako ze SAW. Nechme se prekvapit

 (hodnocení, recenze)

horsi nez nejslabsi dil saw, ale i tak je to dobry !

Rocko

Rocko (hodnocení, recenze)

Jako horor bych to neoznačil,krev střeva krev nic víc + chlap bez mozku xD

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Film bez příběhu, bez očekávaní s předvídatelným koncem!! ale musím říct že začátek byl zajímavý!! škoda že to nedotáhl tento film až do konce PS: proč ho jenom ti lidé neposlouchali:-D

Karel69

Karel69 (hodnocení, recenze)

Stejne jako VOTROK si myslim, ze tento film opravdu vydesi asi jen slabsi povahy, ale myslim, ze to v tomto pripade vubec nevadi, film prijemne odsejpa a je docela dobrej, ale mohl by byt lepsi kdyby nam rekli neco o minulosti hlavniho hrdiny a hlavne vic o tom co presne a proc dela velky mistr sberatel.

VOTROK

VOTROK (hodnocení, recenze)

Dle rad jsem si film pustil v noci o samote, ale zadne spatne usinani nebo dokonce "Uf, jeste ze uz to mam za sebou" se nekonalo. Nicmene vzhledem k vynalozenym prostredkum jde o profesionalne zmaknute dilko, ktere snad (prece jen par nelogicnosti se najde, deti take nejsou zadna vyhra a obcas se nekdo chova jeko blb) nikoho neurazi. Uteklo to rychle a nenudil jsem se. A to je hlavni :-)

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

waaaaaaaa....tak teda ten druhy trailer nema chybu...niezeby som bol fanusik takychto filmov ale ten song deticky...ten song......to je taka pecka ze az..... je to Nico Vega - Beast

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

Tak rozhodně oproti GAG tohle bude mistrovská filmařina. Trailer je náhodou povedený...

Reklama

Reklama