Reklama

Reklama

Gwen Stefani: Harajuku Lovers Live

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2006, 84 min

Tracklisting
1. "Harajuku Girls"
2. "What You Waiting For?"
3. "The Real Thing"
4. "Crash"
5. "Luxurious"
6. "Rich Girl"
7. "Danger Zone"
8. "Long Way To Go"
9. "Wind It Up"
10. "Orange County Girl"
11. "Cool"
12. "Serious"
13. "Bubble Pop Electric"
14. "Hollaback Girl"

Bonus materials
1. "Meet The Band And Dancers"
2. "Photo Gallery"
3. "Countdown to Tour Documentary"
4. "The Real Thing Camera Remix" (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vynikající koncert, jen lituju, že se na DVD nedostal taky záznam z The Sweet Escape Tour, které bezprostředně následovalo. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Zpev neni za vsech okolnosti perfektni, ale Stefani ma charisma, fajn hlas a za solovou karieru vyprodukovala dost kvalitnich hitu, aby tech 80 minut nemelo hlucha mista. A proste... ♥ Gwen. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Přestože mám Gwen raději v její domovské kapele No Doubt, kde mi i ona samotná přijde mnohem více přirozená, její show s holkama Harajuku je prostě jedna velká jízda. A přestože není stage kdovíjak velká a ani světla neberou dech, koncert šlape víc než dobře, až se dostane do velkého finále s Hollaback Girl, což já osobně (společně s písní Luxurious, která se mě líbila o mnoho víc než její studiová verze) beru jako vrchol této live performance. A samotná Gwen se představila jako výborná frontwoman, jenž strčí do kapsy i své zkušenější kolegyně Madonnu a Kylie Minogue (o Babě Jaze ani nemluvě). Její skvělý výkon tu podtrhuje i výtečná doprovodná skupina a stejně tak skvělí tanečníci. ()

blahblah12 

všechny recenze uživatele

Gwen by mohla trochu víc tancovat místo toho poskakování sem a tam a mávání rukama. Kostýmy měla moc pěkný, tanečníci taky skvělý a Gwen zpívá moc pěkně. Tento koncert se mi líbil víc než The Sweet Escape tour. Patří to k těm lepším tour. ()

Reklama

Reklama