Reklama

Reklama

Dallyeora jajeonkeo

Obsahy(1)

Poněkud staromódní Ha-jung přišla před lety o matku a kvůli finančním problémům se spolu s otcem a mladším bratrem Seung-hwee musela odstěhovat do méně nákladného domu. Zde si otec, který se často utápí v alkoholu, našel konečně novou práci a Ha-jung nastoupila na svou vytouženou vysokou školu. Hned první den se však kvůli nové spolužačce jménem Sun-jung dostane do nepříjemnosti a kvůli problematickému bratrovi si ji zavolá na kobereček jeho třídní učitel. Když se pak pokusí v antikvariátu odprodat pár svých starých knih, setká se s poněkud neurvalým, ale docela pohledným prodavačem, co vystřihuje obrázky z knih a bezúspěšně sází v dostizích stále na toho samého koně. Ha-jung má zájem, ale vůbec netuší, jak na to. Od toho však má Sun-jung, která jí je ochotná v problematice lásky pomoci. (EMIA)

(více)

Recenze (2)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Jako rozvíjející se milá a celkem zábavná romance tento snímek působí dobře, leč dominuje mu dramatická část příběhu a ač se skládá z více střípků trpkosti života, žádná z linek nepůsobí dost silně, aby mne film jako celek dokázal zasáhnout, a to ani přes přítomnou hezkou klavírní melodii i mou oblíbenou Han Hyo-joo. ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Nějakým omylem jsem se k tomuto filmu dostala znovu. Řekla jsem si: „Ne, nebudu to vypínat, třeba mě po těch letech překvapí...“ S čistým svědomím mohu říct, že nepřekvapil. Začátek pomalý, ale zajímavý rozjezd. Film rozebírá narušená pouta jedné rodiny. Pak je tu prodavač v obchodě s použitými knihami, který se nemůže přenést přes jistou životní tragedii. Jeho pohnutky bych chápala, ale jeho chování k hlavní hrdince mě značně štvalo. A pak přijde závěr, který dá divákovi tečku mezi oči. Takže ani po dalším zhlédnutí nevím, co se vlastně s některými postavami stalo... ()

Reklama

Reklama