Reklama

Reklama

Šerif Preston Biggs nešťastnou náhodou před lety zastřelil svou ženu. Od té doby denně utápí svůj žal ve whisky. Příležitost k odrazu ze dna dostává při setkání se skupinkou duševně nemocných žen, které má doprovázet na cestě k vlakové stanici... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (15)

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Kevin Sorbo ako Kovboj (áno, s veľkým K). Tažko sa zvyká na Herkulesa s koltom. A k filmu, slabý príbeh, slabé herecké výkony, zápletka asi taká, že šerif zabije pri prestrelke svoju ženu, viní sa za to a o pár rokov neskôr mu skupinka "chorých" žien na výprave pomôže vrátiť sa k životu. Kto má rad prostredie westernu, možno tak 1 hviezda. ()

G.Bookwrom 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát maximálně čtyři hvězdičky. Ale pak jsem shlédl o 6 let mladší (2014) snímek Tommyho Lee Jonese Síla života, který, ač není uveden jako Remake tohoto filmu, je jeho skoro dokonalou kopií. Jen nesmírně časově nataženou a nudnou. Při porovnání obou děl přiznávám tomuto maximální hodnocení. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Šerifovi Prestonu Biggsovi (Kevin Sorbo) se po tragické smrti své ženy, kterou tak nějak sám zavinil, zhroutil celý život. Na vše rezignoval, a jediné čím se zabývá je aktivním popíjení laciné whiskey. Když dostane možnost vydělat si pár babek jen tím, že skupinu choromyslných žen doprovodí k pár dní vzdálenému vlakovému nádraží, ani chvilku neváhá. Doprovod nebude ale žádná projížďka, neboť po jedné z žen jde nemilosrdný zabiják (Lance Henriksen)... Tak nevím, ale poslední dobou mám na westernový žánr docela smůlu. Nemohu si vzpomenout na žádný dobrý western, který jsem v poslední době viděl - většinou jsou to moderní slátaniny, které si na western jen hrajou a jinak jsou o ničem. Stejným případem je i Vyprahlá prérie, která vyprahlému divákovi nenabízí absolutně nic, na co by si po týdnu vzpomněl. Možná jen na to, že Lance Henriksen jde od dob Vetřelců do čím dál větších sra*ek, a Kevin Sorbo jej mílovými kroky následuje (nebo naopak?)... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný, ale zajímavý western. Kevin Sorbo předvádí svůj standard a Lence Henriksen bohužel jakbysmet. Jeho podivný vypelichaný kovbojové jsou fakt strašní. Chvílemi se film snaží hudbou navodit dojem pompéznosti, ale je to prostě takové komorní divadýlko. Dá se na to dívat, když se překousne trapnost a hloupost pár scén. ()

standsiller odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bol veľký prúser vážení. 4 hysterické ženské na koči s niekdajším Herculesom veteránom navyše hovoriace absolútne katastrofálnou rečou slabého scenára. Dialógy na úrovni argentínskych telenoviel. O čom to bolo ? Keď aj tak to všetko vyvrcholilo do romantického filmu a ako inak, najlepšia stratégia pre vytvorenie atmosféry je hudba. Čo tam ale robil ten smiešny podmaz nesúci sa celým filmom, hodný dokumentárneho filmu o medvedích mláďatách ? I keď film má pomerne krátku minutáž, zdal sa mi byť večný. Neskonalá nuda. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo převážně v zahradách studia Paramount v USA. (Terva)

Reklama

Reklama