Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak Paul a Sophianna zachránili Vánoce.
Trpaslík Paul kdysi uvízl v ledu, protože se vydal hledat Santův vak, bez kterého pod stromečkem děti nenajdou ani jeden dárek. Santův pytel na dárečky ukradl zlý Krad, který se skrývá v podzemí a těží tu uhlí pro zlobivé děti. Jednoho dne Paula uvězněného v ledu osvobodí malá Sophianna a oba se rozhodnou, že vrátí Vánoce všem dětem na světě. Je čas najít vchod do podzemních dolů, kde se Krad ukrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už jako dítko jsem zničil chrastítko." Krad je prostě zloduch, protože ukradl hodnému Santovi pytel s dárky. Děti se tak již 30 let mohou dívat na prázdnotu pod nazdobeným stromečkem a já jsem z pohledu dospělého spokojen s tím, že si děti mohou konečně užít duchovního rozměru vánoc. Jenže tohle je pohádka, takže se do boje vyšle komando ve složení holčička, housenka, trpaslík, sob, medvěd a lišák, při jejichž misi bych se jako dítě patrně pobavil o něco lépe. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Příjemný vánoční příběh s jednoduchou, přesto skvostnou animací, uspokojivou hudbou a lehce nevyváženým tempem. Neboť rozjezd je dost pomalý, ale až se na scéně objeví zamrzlý trpaslík, dostává film ty správný grády, na scénu vstupují nové postavy (dementní medvěd s protézou, vychcaný lišák ), vtipné hlášky jsou jak na běžícím pásu, avšak to nic nemění na situaci, že toho pupkatýho ožralu nesnáším a jestli ho někdy doma uvidím, rozsekám mu prdel, až mu z ní budou cáry lítat a jeho slavný pytel mu narvu do pytle. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je fakt určená totálne pre detského diváka a tak sa to hodnotí dosť ťažko. Tažko sa prekusáva cez tú infantilnosť. Sympatická, aj ked jednoduchá animácia sa tu spája s poloakčným vianočným príbehom o hľadaní nielen zázračného batohu ale aj naplnení snov. Celé je to premiešané s veľkým množstvom piesní, ktoré veľmi rýchlo začínajú nudiť. Hodnotenie: 55% ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dvakrát, poprvé hlavně ze začátku člověk lekne nezvyklé animace. A v českém dabingu falešných zpěvů. Ale postupem času, pokud se přes výše zmíněné přenese, zjistí že to není uplně špatný kousek a těch pár fórků, hlavně medvědových, pohádku zpříjemní. Za pozitivní vyznění a konečný pocit zaslouží slabší čtyřku. ()

Reklama

Reklama