Crooked House (TV seriál)

Drama / Horor

Velká Británie, 2008, 4x30 min

Damon Thomas

Pokiaľ sa Vám páčia duchárské historky, strašidelné príbehy u ohňa, gotické horrory zo 70.rokov s prekvapujúcimi zvratmi, a příležitostný humor, potom Crooked House čaká len na Vás.(31.7.2009)

Důvod, proč jsem se na tenhle mini seriál podíval (mimo to, že je to horror), je účast Derrena Browna. Čekal jsem, že dostane pouze malé cameo ale skutečnost mě docela negativně překvapila. Na obrazovce se totiž ukázal asi jenom na 1 vteřinu + byl vidět na obraze a to až do druhého dílu. Trochu se projevil až ve třetí části, kde podle očekávání dostal pouze malou roli, avšak důležité postavy. Řekl jednu větu, udělal překvapený výraz a to je vše. V seznamu herců byl samozřejmě na prvním místě. První díl se mi líbil, byl příjemně uvádějící a byl jsem plný očekávání, kdy se Derren ukáže. Druhý díl byl už horší a celkově jakoby nezapadal do kontextu příběhu. Třetí byl asi nejlepší, kvůli Derrenovi a rychle ubíhajícímu času, kdy jsem se bavil. Jako celek ale sérii hodnotím za tři hvězdičky, průměr.(7.2.2010)

Without a doubt!(7.6.2011)

opět Velká Británie zabodovala v dobrém seriálu, kde je nejen napětí, ale i prvky hororu, i když není tento žánr vyloženě hororový, ale přesto mělo svoji tajemnost, a to se mi líbí(9.4.2011)

Taká zvláštna tajnostkárina s notnou porciou britskosti v sebe. Slušný prvý diel, druhý bol pre mňa príliš slabý a tretí bol výborný. Priznám sa, že k tomuto seriálu som sa dostal len kvôli tomu, že tam je meno Derren Brown. Nie je to síce strata času, ale ani nič čo by ste museli silou mocou vidieť. Pre mňa priemerné.(5.7.2011)