Reklama

Reklama

Krev mojí krve

  • Francie Le Premier Cercle (více)
TV spot

Koprodukční kriminální thriller, s francouzským hercem Jeanem Renem v hlavní roli, vypráví o otci a synovi, který se snaží uniknout z kruhu krvavého násilí a osvobodit se z rodinných pout, jež ho předurčují k životu mimo zákon.  Milo Malakian je hlavou arménského gangu, jemuž vládne železnou rukou. Přesto by si už rád odpočinul a předal svou "živnost" synovi Antonovi (Gaspard Ulliel). Ten byl sice odmalička vychováván, aby pokračoval v rodinné tradici, jenže když potká Elodii, dívka mu otevře oči. Zamiluje se do ní a náhle vidí, že svět jeho otce je plný násilí a krutosti. Raději by tedy dal přednost obyčejnému životu, ale to znamená tvrdý střet s Milem… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (68)

lioncel 

všechny recenze uživatele

velmi slušné .. takové skromné, komorní, ale o to víc asi reálnému světu se přibližující krimi/love story nás poměrně poklidně, ovšem s mrazením v zádech, přivede k očekávanému finále .. je ale v pořádku, že zase trpíme smrtí zločince, zatímco nad policajty ohrnujeme nos a šklebíme se jim za zády? … Reno stále ve formě a stále stejný .. a to je dobře, že nám zatím nesešel věkem … navíc přiznávám : já už dlouhá léta věrně fandím francouzské kinematografii, je to pro mě pořád jasná světová dvojka … ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tuctovka až to hezký není. Někdo si řekne "mám rád takový žánr..", "mám ve filmech rád tohle a tamto..", " a mám rád tyhle dva herce.." a tak vznikne milionkrát viděné klišé ničím výrazné neobohacující takřka o nic. Rena mám hodně rád, ale tady působí jak umělej panák bez špetky charism. V pohodě ho válcuje i tak dost slabý Gaspard Ulliel. To jak to všechno dopadne víme po 5 minutách filmu, takže nám nezbyde nic, na co by sme se mohli těšit. Tak až na konci film překvapí přestřelkou u letadla, která najednou oproti zbytku zapůsobí, a stejně tak Jean Reno, který se na konci ukáže s tím, že mu režisér dovolil vzít si na plac i své charisma. ()

Reklama

Heroine 

všechny recenze uživatele

Tohle teda vážně nestojí za nic. I přes dobré herce ve dvou hlavních rolích, nikdo ani nedostal šanci něco hrát. Jean Reno má celý film v podstatě jeden výraz, kdy má vypadat hlavně zle, ale trochu spravedlivě. Příběh je jak předpovídatelný, tak neoriginální, celkem nudný, a hlavní kráska je mi vyloženě protivná. A ani se na konci nedozvíme, jestli se Milo pomstil tomu poldovi za smrt jeho synů. Myslím že je to vážně nedotažené. ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Nemal som velké oči a o to lepší je celkový dojem. Krev mojí krve bol seriózny akčňák s vymedzení mantinelmi,kvalitnou hierarchiou hercov a to všetko vo velmi reálnom kontexte. Za tým ale určite je množstvo pedantnej,mravenčej práce. Tlieskam,štvorhviezdičkový dojem vo mne nezanechá príliš akčných záležitosti. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Začátek mě zaujel. Pěkný prostředí, namachrovaný auta.. po dvacáté minutě jsem zjistil, že se jedná o pseudomafiánskou sračku postavenou na Renovi. A tak jsem čekal, čekal co příjde, no a nic nepřišlo. Tzn. Kdo chce vidět hezký baráky patrně na jihu francie, tak dobrý. Kdo se chce bavit, tak fakt, si najděte úplně jinej film! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama