Reklama

Reklama

Příšerka v Paříži

  • Francie Un monstre à Paris (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Paříž roku 1910. Městem vládne panika. Hladina vody je čím dál vyšší a příšera je na útěku! Začátkem roku 1910 čelila Paříž katastrofálním záplavám, které způsobila rozlitá Seina. Řeka kulminovala osm metrů nad svou obvyklou hladinou, a možná proto už si dnes nikdo nepamatuje, že se tehdy město také třáslo hrůzou z šestinohé příšery, která řádila v jeho ulicích. A jen málokdo by si tyto události spojil s hudebním fenoménem, který se zrodil v jednom místním šantánu. Rozruch ve městě působí děsivý tvor, který je na útěku. V patách je mu hrozivý komisař Maynott se svými muži. Příšerka naštěstí najde útočiště v pěveckém kabaretu po boku místní hvězdy, krásné a srdečné Lucille. Ta se společně s výstředním vědcem a jeho vznětlivou opicí snaží neškodnou příšerku zachránit. (Česká televize)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (76)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Blechatá zpěvačka s vysokým hláskem Vanessy Paradis (ale bez průrvy mezi horními řezáky :). zmutovaný hmyzák, povodně, polda-podlec a dva ňoumoidi. Ale především: ladná animace, dobré vtipy a spousta krásných písniček i melodií. Už od Renesance mě napadá rouhavá myšlenka, že malovaná Paříž je možná krásnější, než skutečná. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Další z řady naprosto zbytečných animáků. Jediným pozitivem je příjemná stylizace, kterou si však autoři kompenzují nižší úroveň animace. Postavy jsou nevýrazné, humor i děj předvídatelný, písničky příliš „corny“, takže proč u něj ztrácet 90 minut života? … Jednoduchá odpověď. Buď se spokojíte s nevýrazným průměrem nebo vám pojmy jako Pixar, či Dreamworks nic neříkají. 50% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Když se Raul městem potlouká, každá kočka mu..zamňouká............... Buďte opatrní a nepanikařte. Vezmu to rychle - Hudba nulová, plastická Paříš je příšerná a animace hrozná. Scénař je dobrý, ale možná by to chtělo normální herce. Mohl to být super béčkový horor. CITÁT - Víte co to je být populární?......... Tak tohle teda asi populární nebude. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

V poslední době druhý film o hodné příšeře. Tenhle je průměr. Líbí se mi postava příšery (která je vlastně přerostlá blecha), dále tu jsou kladem písně, které jsou kupodivu dobré. Animace ale nic moc (ale je to pro mě neutrální bod - evropské animáky nikdy nebudou dosahovat kvalit Pixaru, Disney, Dreamworksu a podobných), příběh hodně kolísá a dost věcí nedává smysl (Eifelovka pod vodou - a ona se tam dostanete nějaká žena, jelikož tam má rande, příšera umí okamžitě hrát na kytaru...) a celkově by to slušilo trošku zkrátit, třeba ta honička Paříží (s tou si animátoři fakt mohli vyhrát, bohužel se tomu tak nestalo) by se dala zkrátit. Není to dobré, není to bůhví jak špatné, prostě průměr. 3* ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tenhle animák uběhl jako voda v Seině a mně se vážně líbil. Vybraný humor s lehkým dramatem se krásně doplňuje a navíc je vše spestřeno krásnými písněmi. Pro mě vážně krásné spestření po bláznivých, vtipem hýřících animácích jako Madagascar. Ikdyž si stejně myslím, že to mělo skončit na Eifelovce se slovy " A vždy na něho vzpomínali." Ale i tak...spokojenost . ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Animovaný film byl v České republice promítán během 52. ročníku Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež ve Zlíně. (R´Hell)

Reklama

Reklama