Mardi Gras: Jarní prázdniny

Mardi Gras

Komedie

USA, 2010, 85 min

Phil Dornfeld

Tuctová zápletka se spoustou obnažených koz xD a Carmen Electrou.(29.10.2011)

Klasická studentská komedie - prsa, zadečky, další nahotinky, panic, hovínko, pivo a Carmen Electra. Nepřipomínal vám ten řízek Jacka Blacka? 60%(15.1.2012)

Dost správná ujetina:-) Rozmýšlím se mezi 4 a 5 hvězdy, ale několik faktorů je pro plný počet, takže se to převážilo :-) Jen škoda, že si nevzal ten šmoulí kostým.(30.10.2011)

• honajz

Nic nového pod sluncem. Kozy, chlast, sex a fekální scénky a na jednom festivalu zasunout chtějí tlusťoch, makoň a inťoš. Mardi Gras je každoroční velkolepý festival v New Orleansu. Sem míří tři středoškoláci, kteří mají problém sehnat nějakou slušnou kost do postele. Zvláště když se jeden z nich zamiluje do sexy symbolu, Carmen Electry, jíž věnuje náhrdelník pravých perel. Kromě fekálních vtípků jsou zde fórky vyplývající z debility té či oné postavy, různých trapných situací a rádoby vtipných hlášek na úrovni puberťáckého humoru. Pokud vás ale tento styl a typ humoru neopustil a podobné filmy vás od dob Zmrzliny na klacku stále berou, na jeden večer s kamarády a spoustou chlastu se film docela hodí.(27.12.2011)

• Eldrick

Klasická zápletka teen komedií "jedeme na party, kde si určitě zašukáme" s nechutně odporným žiďackým zápasníkem sumo v jedné z hlavních rolí, který se nestyděl ani obnažit. Naštěstí to zachraňuje účast Carmen Electra, kterou samozřejmě jeden z těch vocasů jakoby přeřízne. Hahaha, hrozná prdel.(8.12.2011)

Super letní energetická teenagerská komedie o jedné nekončící párty! Plná zvratů i zvratek v podání tlouštíka, který mě neskutečně bavil! Řekl bych, že dokonce o dost vydařenější než Prci, prci, prcičky!(29.10.2011)

Další pohodová ujetá komedie s trapnými vtipy. Nic extra ale určitě se nebudete nudit. Občasný výskyt Carmen Electry určitě potěší. 55% (DĚJ*** VTIP*** HERCI**) IMDb: 4,9/10(21.10.2011)

Další trip na párty, na které se vždy musí něco ujetýho stát. Tady jsem se opravdu hodně nasmál. Další plus bylo to, že se tu sešlo pár mých oblíbených herců. (9.11.11)(9.11.2011)

• IQ Tiqe

Nějak mi přišla chuť na nějakou teenage úchylárnu, která by mohla být aspoň trochu vtipná a oddechová a zkusil jsem tohle. Od začátku je vidět, že to je lacinější, a to nejen humorem, ale i zpracováním. Už jsem viděl mnohem lepší a vtipnější, ale i mnohem horší, takže by se to dalo ještě zařadit mezi koukatelné, dokonce i pár momentů k smíchu by se našlo. # příběh 4 | hudba ? | humor 4 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 3(28.11.2011)

Stylova komedie............(4.11.2011)

Chlapi jsou hovada. Ve své samolibosti myslí stále a pořád na jedno, ale aby dostali občas nějakou babu, musí ze sebe vymáčknout něco smysluplného (pro tu babu). Pak můžou doufat, že si vrznou. Anebo můžou vyrazit na festival Mardi Gras, který je zcela o sexu. Tam si zašuká i ten největší neschopák, protože tam holky nestojej o sladký kecy a jdou rovnou na věc....Že to je debilní námět na film? Na film asi jo, ale na tenhle fekální spektákl určitě ne. Jestli si někdo dělá naděje, že film má jakousi úroveň, tak to tedy rozhodně nemá. Klesá tak hluboko, jak jen to jde, ale zároveň zůstává tak porchně blbej, jak je jen v Americe zvykem. Nejodpornější tlouštík na světě nemá problém se svlíknout a prohlásit v plné hospodě, že je sex symbolem všech. Každýmu je z pohledu na něj na blití, ale on jediný je v pohodě. To dodává obézní americké populaci sebevědomí a to je důležité. Každý přece chce Carmen Electru, ale ne každý má to štěstí, že má u sebe zrovna perlový náhrdelník po babičce, když ji potká na ulici. I když je film naprostá volovina, přesto řada dialogů má nadhled, smysl a jsou vtipné. A vulgární. Ovšem přiznejme si- mezi námi muži. Jak se my chlapi bavíme, když jsme bez bab? Ve stejném stylu, jen víc po evropsku. Rozhodně daleko lepší komedie než úplně blbá Pařba ve Vegas, které jsem nevěřil ani jednu scénu, ani jeden vtip........ 80%(15.1.2012)

• KoRner

Naozaj nevtipná a hnusná variácia na Road Trip a Prcičky so všetkými možnými klišé a absolútne nesympatickými postavami. Jediným kladom je Carmen, ale ani tá nemôže byť v zábere celých 80 minút.(11.11.2011)

• sigf07

Čas od času dám šanci teenagerské komedii a zpravidla toho pak lituji. Mardi Gras je přesně ten případ - neoriginální, samoúčelně vulgární, nudná zbytečnost, která je vlastně jen slepencem připitomělých gagů (nahý tlusťoch vtrhne na přednášku a ano, zrovna před něčím obličejem se pro něco sehne…), jehož pojivem má být výlet tří týpků na párty roku. Ve své podstatě se přitom jedná o velice puritánský film - ústřední trojka jsou vlastně hodní a citliví hoši, s nahotou (ženskou) se to moc nepřehání, dočkáme se dokonce i přednášky o úctě k tradici a srdcervoucího vyznání lásky.(6.2.2012)

• Euchrid

Aspoň špetka sofistikovanosti by neškodila. A jak někde uvidím fórek s hovnem, automaticky minimálně hvězda dolů.(31.10.2011)

Překvapivě jsem se dobře bavil.(5.11.2011)

"Teda žádnej parádní balkón tu není, ale za to můžeme obdivovat cihlovou zeď." Sice to občas jede podle již obehraného schématu, ale v rámci teen-komedií jde určitě o jednu z těch povedenějších. Naleznete tu všechno co k takovýmto filmům patří prsa, hezký holky, fekální humor (tady naštěstí v unesitelné míře), pivo, párty apod. Místama se jsem se dost dobře bavil, místama trochu nudil. Skvěle mě bavil Josh Gad.(20.10.2011)

Pohodová ujetá komedie, kterých je nespočetné množství. Tato však mírně vybočuje z řady díky pro mě velice sympatickým hercům a snesitelnému "fekálnímu" humoru. Samozřejmě zde najdete vše co sem patří, tedy hezký holky, kozy, pivo, kozy, párty, kozy a tak dále :).(22.10.2011)

• Stíba

Typický film o amerických vysokoškolských studentech, který se od těch dalších v subžánru ničím neliší. Carmen je kočka a co se týče herců i zpracování tak tenhle kousek patří určitě k tomu lepšímu co lze mezi těmito filmy najít.(24.10.2011)

Film, kde je Arielle ještě krásnější a úžasnější, než kdykoliv byla :)(6.11.2011)

A všetko odštartovali kozy.:-)(3.11.2011)

<< předchozí 1 2