Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři spolužáci studují poslední rok na vysoké, ale zábavy si během školy zatím příliš neužili. Jejich řešení: Výlet na Mardi Gras, kde krásné holky s radostí vyhrnují trička a lahve s alkoholem na veřejnosti nikomu nevadí, ba naopak. Vše se jim poněkud vymkne z rukou, když se navléknou do ženských šatů, vlámou do hotelového pokoje Carmen Electry, účinkují ve skandální erotické show a navíc nechtěně zaútočí fekální bombou v nóbl hotelové hale. Zafunguje kouzlo Mardi Gras a stanou se jejich nejdivočejší fantazie skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Fakt, když přijedeš do New Orleans tak tě tam přefikne Carmen Electra ? No tak už vím kam pojedu na jaře. Jinak humor má nízkou úroveň, takže jsem se docela bavil. Třeba při scéně s hovnem jsem si vzpoměl na kolegu malarkey, dál bych to radši nerozváděl. Určitě ne pro lidi co požadují duchovní zábavu, pro bezcharekterní nuly však ideál. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi elitní samce, kteří vyhledávají sex na přecpaných ulicích, takže na Mardi Gras se rozhodně nepotkáme. Jenže ze strategické gaučové pozice se mi tam dost líbilo, protože milou přítomnost Carmen Electry, nadržených dvojčat a nikoli malého množství nepříliš oděných krásek nedokáži jen tak omávnout jednou hvězdou, i když si tato lehce ujetá kravinka o moc víc nezaslouží. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mardi Gras je místy dost nechutná záležitost, takže film vyžaduje hodně nadhledu, ale sympatické obsazení v čele s nestárnoucí Carmen Electrou a jejími výstavními kůzlaty dělá z této přepálené studentské jízdy zábavnou podívanou, u které není potřeba přemýšlet. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Dost správná ujetina:-) Rozmýšlím se mezi 4 a 5 hvězdy, ale několik faktorů je pro plný počet, takže se to převážilo :-) Jen škoda, že si nevzal ten šmoulí kostým. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další trip na párty, na které se vždy musí něco ujetýho stát. Tady jsem se opravdu hodně nasmál. Další plus bylo to, že se tu sešlo pár mých oblíbených herců. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tři nerozluční kámoši z vejšky hledají nějaké povyražení. Tlouštík Bump (Josh Gad) a panic Scottie (Bret Harrison) si během studií o holky ani neškrtnou. Úspěch má jen Mike (Nicholas D´Agosto), který má vztah s pohlednou Ericou, který ale rázem bere za své. Na karnevalové sexy oslavy Mardi Gras, kde jsou holky tak nějak povolnější a svolné ke striptýzu, vyrážejí mladíci s vidinou užít si nejlepší párty svého života, spoustu nevázaného sexu a děvčata přehazovat vidlemi. Rázem však trio musí řešit na místě potíže s ubytováním, alkoholem, sexy dvojčaty, s nespláchnutým exkrementem v toaletní míse celebrity, oslavy svojí návštěvou totiž poctí i skutečná Carmen Electra, ale hlavně se do Mikeova vztahu vloudí lež, když na oslavách ke svému překvapení zahlédne v průvodu i svoji odhalenou přítelkyni, která zde ale neměla vůbec být. Naštěstí je na obzoru nová láska. Kolotoč pubertálních a do jisté míry obehraných gagů v novém prostředí jižanského státu. A to vše natočeno v přitažlivém vizuálu. První dvě třetiny filmu jsou celkem v pohodě. Trio studentů je sympatické, i když ho ztvárnili herci, co překročili třicítku. Carmen Electra má účinkování v podobných sexy filmech předplaceno, ale zřejmě nedostala natolik dobře zaplaceno, aby se jí vyplatilo se svléknout. Slintající divák se bude muset spokojit, že svoji lepou figuru nechá vyniknout ve spodním prádle a nahá bude pouze za sprchovací plentou. O odhalená prsa ale divák nebude ochuzen. Pár komparzistek kozy ukáže. Film se držel zkrátka, pokud jde o fekální a ujetý humor. Ani soutěž ve stylu "Miss mokré tričko" spojená s "dovednostním" kláním, která měla náběh být ujetá, nepřinesla extra zlepšení. Ovoce při ní sice putuje z různých tělních otvorů, ale pořád tomu chyběl ten šokující prasácký rozměr. Prostě už tohle tady všechno bylo předtím na podobný a nápaditější způsob. Ke všemu je dojezd filmu poměrně fádní, gagů rázem výrazně ubude, mladíci dojdou k prozření, což byla trochu moralistická nuda. Máte-li rádi obehrané gagy, bez kterých se neobejde žádná sexy komedie, plus zástup sexy děvčat, asi se na tenhle příspěvek z pozvolna opadající vlny teenage komedií rádi podíváte. Zjistíte, že mnoho nového nepřináší, ale úplný neoriginální recyklát to není. 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nějak mi přišla chuť na nějakou teenage úchylárnu, která by mohla být aspoň trochu vtipná a oddechová a zkusil jsem tohle. Od začátku je vidět, že to je lacinější, a to nejen humorem, ale i zpracováním. Už jsem viděl mnohem lepší a vtipnější, ale i mnohem horší, takže by se to dalo ještě zařadit mezi koukatelné, dokonce i pár momentů k smíchu by se našlo. # příběh 4 | hudba ? | humor 4 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 3 ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším fekální humor, trapný americký srdcervoucí proslovy před zaplněnými davy, stále stejný trapný odvázaný párty a zde toho je víc než v únosné míře. Umělé, trapné. 10% za Arielle Kebbel... - 5. 12. 2012 - 10% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Kozy, chlast, sex a fekální scénky a na jednom festivalu zasunout chtějí tlusťoch, makoň a inťoš. Mardi Gras je každoroční velkolepý festival v New Orleansu. Sem míří tři středoškoláci, kteří mají problém sehnat nějakou slušnou kost do postele. Zvláště když se jeden z nich zamiluje do sexy symbolu, Carmen Electry, jíž věnuje náhrdelník pravých perel. Kromě fekálních vtípků jsou zde fórky vyplývající z debility té či oné postavy, různých trapných situací a rádoby vtipných hlášek na úrovni puberťáckého humoru. Pokud vás ale tento styl a typ humoru neopustil a podobné filmy vás od dob Zmrzliny na klacku stále berou, na jeden večer s kamarády a spoustou chlastu se film docela hodí. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Klasická studentská komedie - prsa, zadečky, další nahotinky, panic, hovínko, pivo a Carmen Electra. Nepřipomínal vám ten řízek Jacka Blacka? 60% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jenom američani asi dokážou natočit blbost a ještě tomu říkat komedie. CITÁT - Dáš holce korálky, ona ti ukáže kozy.......... ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka teen komedií "jedeme na party, kde si určitě zašukáme" s nechutně odporným žiďackým zápasníkem sumo v jedné z hlavních rolí, který se nestyděl ani obnažit. Naštěstí to zachraňuje účast Carmen Electra, kterou samozřejmě jeden z těch vocasů jakoby přeřízne. Hahaha, hrozná prdel. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Místy záměrně až nechutné a jinde zase místy téměř trapné, navíc ´TA´ Carmen Electra má už tak nějak delší dobu prošlý záručák .. naštěstí se ale obnažovaly úplně jiné děvy a příběh jako takový, byl jinak vcelku dost dobrý – i to podání některých filmových postaviček /u obou pohlaví/ bylo hodně zábavné a dobře koukatelné … ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Chlapi jsou hovada. Ve své samolibosti myslí stále a pořád na jedno, ale aby dostali občas nějakou babu, musí ze sebe vymáčknout něco smysluplného (pro tu babu). Pak můžou doufat, že si vrznou. Anebo můžou vyrazit na festival Mardi Gras, který je zcela o sexu. Tam si zašuká i ten největší neschopák, protože tam holky nestojej o sladký kecy a jdou rovnou na věc....Že to je debilní námět na film? Na film asi jo, ale na tenhle fekální spektákl určitě ne. Jestli si někdo dělá naděje, že film má jakousi úroveň, tak to tedy rozhodně nemá. Klesá tak hluboko, jak jen to jde, ale zároveň zůstává tak porchně blbej, jak je jen v Americe zvykem. Nejodpornější tlouštík na světě nemá problém se svlíknout a prohlásit v plné hospodě, že je sex symbolem všech. Každýmu je z pohledu na něj na blití, ale on jediný je v pohodě. To dodává obézní americké populaci sebevědomí a to je důležité. Každý přece chce Carmen Electru, ale ne každý má to štěstí, že má u sebe zrovna perlový náhrdelník po babičce, když ji potká na ulici. I když je film naprostá volovina, přesto řada dialogů má nadhled, smysl a jsou vtipné. A vulgární. Ovšem přiznejme si- mezi námi muži. Jak se my chlapi bavíme, když jsme bez bab? Ve stejném stylu, jen víc po evropsku. Rozhodně daleko lepší komedie než úplně blbá Pařba ve Vegas, které jsem nevěřil ani jednu scénu, ani jeden vtip........ 80% ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Typická teen komedie, kozy, prdele, kluby, chlastačky a Carmen Electra jako bonus. Sympatická oddechovka na jeden večer. ()

Reklama

Reklama