Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

mám obavu že tentokrát to už bez negroidov v hlavných úlohách nebude

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Bernyz

Drobná oprava, na Nově to není uváděno pod názvem "Svět zombií", ale pod názvem "Země zombií". Ale jinak musím říci, že zrovna v tomhle případě snahu nutně název počeštit absolutně nechápu.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Chápete někdo nutnot televizního přejmenovávání názvů? Kvůli vlastnímu dabingu?

Uživatel MartinezZ smazal svůj příspěvek.

Doski

Doski (hodnocení, recenze)

Hej lidi, můžu se zeptat. V českém dabingu (nevím jestli to není chyba a v originálu to není) ve scéně v domě Billa Murrayho, když tam přijde sám Bill a Woody Harrelson s ním mluví a raduje se, tak říká cituji: ''Na světě zbyde jen ŠEST lidí a jeden z nich je Bill Murray.'' A právě to mi dělá starosti. Nedával jsem dobrý pozor nebo jich tam je přece jenom PĚT? Hlavní čtyři a Bill Murray. Pokud si dobře pamatuju, tak nikde jinde přeci živýho nepotkali. Díky za odpovědi.

Uživatel datos smazal svůj příspěvek.

Komanch

Komanch (hodnocení, recenze)

Wysch: Jo, to vím. Ale byl to od ní dobrý nápad se nechat obarvit na red. Díky tomu mi přijde taková výraznější. Prostě kočka.

Komanch

Komanch (hodnocení, recenze)

Emma Stone - zrzka, velká kukadla a rajcovní trochu chraplavej (zastřenej) hlas. Me Gusta

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Mna takýto humor spojeni s  horrorom baví.čierny humor je fajn.Mohla by výst aj 2-ka.

jaryn.

jaryn. (hodnocení, recenze)

MartinezZ: dvojka jednicku nepokazi :) ja su pro to, aby se tocilo co nejvic filmu, ja si pak sam vyberu, co chci videt a co ne... nikdo me do niceho nenuti :)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Farskeho12: Díky Bohu za to, že oficiálně žádnou "dvojku" neplánují. Právě proto, že to byl skvělý film!

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Takýto humor milujem.Som rád za každý takýto další filmik.Skoda že zatial neplánuju 2-ku .

Yenda.F

Yenda.F (hodnocení, recenze)

Je super, že tam není žádná smutná chvíle, která téměř ve všech filmech bývá a místo toho je to jenom čistě zombie komedie.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Tak tohle byl fakt nářez ... zombie filmy taky moc nemosim ale na tohle sa eště hodněkrát podivu :D

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Mr.Apache: Parodie je obecně něco, co něco jiného přetváří, naráží na něco nebo něco nadsazuje. A neříkej, že Zombieland není parodií na spoustu zombie filmů - už jen list zásad, klauni nebo postava Woodyho jsou parodující. A jestli si myslíš, že ne, pusť si aspoň jeden zombie film.

Kejtt

Kejtt (hodnocení, recenze)

Pro mně teda zklamání, u konce sem málem usla. Přišlo mi to od půlky dost nudný.

real_fidli

real_fidli (hodnocení, recenze)

miluju zombie, miluju humor, usmíval jsem se od začátku, role drsňáka se mi zamlouvala nejvíc, nevětší rofl byl, když se vyplakával do dolarovek, láska nechyběla, 5/5

Folwar.

Folwar. (hodnocení, recenze)

Ty vole tohle je fakt jeden z mála filmů, u kterých mi vyloženě vadila kratší stopáž. Celou dobu takový popcorn, ale bavil a najednou dup konec a člověk si uvědomí, že se vlastně nic nestalo.

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama