Reklama

Reklama

Seattlem otřásá série záhadných vražd a Belle znovu hrozí nebezpečí od záludné upírky, jež stále touží ji zabít. Uprostřed toho všeho se navíc musí rozhodnout, čemu dá přednost: lásce k Edwardovi, nebo přátelství s Jacobem. Edward je upír, Jacob vlkodlak. Jsou jako led a oheň. Společnou mají jen vzájemnou nesmiřitelnou nenávist. A ještě jedno rozhodnutí musí Bella učinit: má zvolit život, či smrt? Ale co pro ni znamená život a co je smrt? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Tak som si to po niekolkych rokoch pozrela znova a musela som sa smiat. To akoze hranie by bolo este to lepsie, ale tie dialogy a uplne stupidne klise tak to ma dostalo. Zda sa ze som mala zatmenie asi aj ja ked som dala tak vysoke hodnotenie (2*), musim to hned opravit. Aj ked rozmyslam ze za co.. no asi za ten Vancouver a Vancouver Island lokacie na ktorych sa filmovalo. To jedine ma bavilo pozerat a hadat ci to miesto poznam..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

gego35CZ

gego35CZ (hodnocení, recenze)

Už vidím ty zasrané mokré třináctky co slintají jak chtějí být upíři a další sračky ! Brain wash LVL over 999999999999999999999999999999999999999

LittleMonste

LittleMonste (hodnocení, recenze)

Jeden z nejhorších českých dabingů, co jsem slyšel ... v každém díle jsou jiné hlasy  :O

Ja83

Ja83 (hodnocení, recenze)

Eclipse je určitě lepší než New Moon, ale horší než Twilight. Moc se mi líbí akční scény, ale ty romantické naopak docela pokulhávají. Scéna, kdy Bella ujíždí s Jacobem na motorce a nechá tam Edwarda jen tak stát, je opravdu hodně mimo. Takže je to na tři a půl hvězdy. Tři je málo, čtyři moc :)

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

JosephineM: U dvojky jsem chvilkami ztrácel pojem o čase... Když jsem zvedl hlavu od monitoru, tak jsem se divil, že svět jde v norální rychlosti, když v tom filmu byly i dialogy zpomalený. Tam by dokázali dát zpomaleně i kdyby si někdo dřepnul na mísu...

Vanila01

Vanila01 (hodnocení, recenze)

No nemůžu říct, že bych nebyla na akci, ale tenhle film má být podle knižní sagy(Kterou jsem mimochodem četla :-) ) ze 2/3 romantika a z té 1/3 to má být akce. Už tak se dost té knižní ságy filmy nedrží tak alespoň tahle kostra zůstala...

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

no já se moch u dvojky potrhat smíchem,jak Bella vždycky dělá z hecu nějaký kraviny a objeví se Edwardík vžycky v tu nejhorší chvíli a ona se pak rozseká na hadry,vždycky když se podívá na tu jeho siluetu :-D to sme se v kině dobře natlemili .-)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ano, a nejen strašně nudná, ale i naprosto plná hloupých úděsných dialogů a ani záblesku akce (no, záblesk tu je, a právě kvůli němu jsem asi dal 1*), takže s váma, co se týče pořadí, plně souhlasím. Jen Zatmění bylo určitě víc než průměr, někdy se i Stmívání vyrovnalo

Sekyra

Sekyra (hodnocení, recenze)

Vanila01: Souhlsím s tím, že jednička byla nejlepší, ale podle mě byla zatím nejhorší právě ta trojka.

Vanila01

Vanila01 (hodnocení, recenze)

korbitch22:Souhlasím! Jednička byla jednoznačně nejlepší, dvojka nejhorší no a ta trojka byla takový průměr... No uvidíme jak kartami zamíchají poslední dva díly... :D

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Jednička byla hodně sledovatelná,u dvojky sem se musel smát scénáristické impotenci,trojka šla.Poslední díl má bejt hlavně v druhé půlce plný akce...doufám....protože koukat se 2 a půl hodiny na sladké ňufání nejde do nekonečna.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Musím se přiznat, že jsem první dva filmy viděla víckrát než jednou, ale nikdy ne v kině a četla jsem dvojku a čtyřku. Je to ale už rok, co jsem viděla trojku, ale od té doby asi vlivem davu fandů H.P. jsem pomalu prozřívala z omámení z této série, dnes už vím, že je to nekvalitní filmová série, která nesahá ani filmovým verzím H.P. po paty, je to vlastně americká telenovela, ale ty aspoň o sobě netvrdí, že jsou veledíla, toto se o to snaží, je to jenom o jediné věci (jak získat jednu babu, kterou nebude nudit být nesmrtelná navěky věků, o které si hlavní představitel myslí, jak je úžasná, ale nesáhá všem ostatním ženským postavám z různých jiných počinů ani po paty) a někteří lidé si myslí, kdo ví, jak je to "cool". Můžu říct, že nikdy nebudu litovat, že jsem prozřela.

Vanila01

Vanila01 (hodnocení, recenze)

JosephineM: Jo to byla a myslím si, že New Moon byl je a bude nejhorší díl z celé ságy...

Vanila01

Vanila01 (hodnocení, recenze)

Baxt: To je tvůj názor... Prostě to v tom filmu trochu blbě pojali (přesto si za tím filmem stojím), ale v knížce to má úplně jinou atmosféru.

Vanila01

Vanila01 (hodnocení, recenze)

Ten film je skvělý sice se nedá srovnat s knížkou a ten dabing je otřesný (omg s tím jak tam skomolili Edwardovo jméno a místo toho říkali Eword, za to jsem jim měla chuť něco otřískat o hlavu) :D , ale natočený je celkem dobře... Těším se na další díl. Vůbec nechápu jak někteří si pořád stěžují na nedostatek akce, přitom kdyby četli knížku tak pochopí, že je to vážně čistě romantika a kdo na romantiku není, tak ať se na tenhle film ani radši nedívá... :)

Elvito

Elvito (hodnocení, recenze)

Som rád, za to, že som mohol vyrastať na Potterovi a Pánovi prsteňov. Pretože toto je otrasné.

peto80

peto80 (hodnocení, recenze)

Po jednotke a dvojke - za 2,5*.
P.S. Rodina Cullenových - sympaťáci ;-)

sallyann

sallyann (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: Dokud nestřídají čivavy na běžícím pásu jako Paris, tak je to ještě dobrý.

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

sallyann: Clooney měl zas miniprase. Oni herci bývají v tomhle dost divní:-)

rockstorm

rockstorm (hodnocení, recenze)

sallyann: no, pokud bydlí sám, tak by možná pejsek za tu natáčecí dobu nebyl jen smutný, ale spíš neživý :) Mně se z toho nejvíc líbil Jackson, který se nechal budit režisérem, to je borec :DD

sallyann

sallyann (hodnocení, recenze)

rockstorm: Dorazila mě tahle: Kellan musel brát na natáčení svého pejska, aby nebyl doma sám a smutný

rockstorm

rockstorm (hodnocení, recenze)

Ravi: klidně je tam přidej, ale nevím jak moc je tohle info ověřené i když některé věci se objevily i jinde.
Martinibaby: třeba se to naučil právě proto....ukázal, že je šikula i když je nepotřebuje :D

Martinibaby

Martinibaby (hodnocení, recenze)

Hlavně že 'šikula Taylor' se jako první naučil nasazovat čočky, když pomalu jako jedinej z castu čočky neměl =D Vtípek :)

Ravi

Ravi (hodnocení, recenze)

rockstorm: :D samé "důležité" informace do zajímavostí

efka.ch

efka.ch (hodnocení, recenze)

Tohle je jedna z nejlepších parodií na film, které jsem kdy viděla (teď nemyslím st.rangerův link)...A na break dawn se hrozně těším, je to další možnost se jednou za rok v kině bezelstně a na plné pecky zasmát a prodloužit si život (to za ty dvě kila stojí). Prostě nejsem labilní pipinka..sorry, Bello, možná bych Tě jinak pochopila..

Zdenek...

Zdenek... (hodnocení, recenze)

rozhodoval jsem se v hodnoceni mezi 3mi nebo 4mi hvezdickami. Po dlouhym uzavovani sem dal 4:) a jsem zvedavej na posledni 2 dily jestli si hodnoceni zaslouzej:)

sallyann

sallyann (hodnocení, recenze)

st.ranger: Ačkoliv jsem fanda, musím řící, že parodie se jim povedla :)

IvcaG

IvcaG (hodnocení, recenze)

wayn23:  Co se takhle nejdřív naučit česky?!?! Potom tady klidně diskutuj...

 (hodnocení, recenze)

hej nejvicz filmecek fagt hustej tak newim co tu melete...

RajmikCZ

RajmikCZ (hodnocení, recenze)

Nejlepší ze všech částí zatím. Slade z toho udělal super ,,vlkoupíří honičku'. Opravdu sem se bavil :)

Ravi

Ravi (hodnocení, recenze)

To TheDarKnig: snad přijde dřív, než poslední Twilight :D

Serpencis

Serpencis (hodnocení, recenze)

To zas tak šílené není... barevné a ozdobné čočky už se prodávají hodně dlouho... tydle akorát podle Twilight nazvali.:-D

Související novinky

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

13.05.2013

A dohady pokračují. Tentokrát ale zdrojem není bulvár, nýbrž uznávaný The Hollywood Reporter. Několik různých zdrojů pro magazín potvrdilo, že hlavním kandidátem je Joe Wright. Dává to smysl hned ze… (více)

Kdo natočí finále Twilight ságy?

Kdo natočí finále Twilight ságy?

17.03.2010

Už angažováním Davida Sladea pro Zatmění studio Summit Entertainment překvapilo. Pro zastánce masakrování upírů sekerami a sněžnými frézami bude zřejmě bolestivé dívat se na selanky v malebných… (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Reklama

Reklama