Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bill (Brendan Fletcher) je zcela nenápadný mladý muž. Nikdo tedy ani netuší, že připravuje velkou pomstu svému okolí, celému městu i celému světu. Potajnu si z různých zdrojů obstarává zbraně a brnění, které mu mají pomoci v jeho šíleném plánu - zabít vše, co se hýbe ... Takovéto filmy se mi hrozně těžko hodnotí. Po filmové stránce je film skvělý (kdo by řekl, že v komentáři k filmu Uwe Bolla použiji toto slovo?), po stránce lidské naopak příšerný. Je mi jasné, že šílenců běhá po zemi spousty, a chtěl bych věřit tomu, že tento film neposlouží některému z nich jako návod jak si vyřešit své osobní problémy (a když už, tak zcela sobecky doufám, že to bude hodně daleko ode mne). Zvlášť, když hlavní hrdina je ve filmu prezentován opravdu jako hrdina. No nic, zatím zůstanu u průměru a uvidíme co bude dál... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Uweho mám film od filmu rád čím dál více. Rampage není sice žádný zázrak, ale bavil jsem se parádně. Trošku mi film připomínal děj PC hry Postal, který Uwe taky natočil. Kdo se na film chystá tak hlavně musíte vydržet pár minut než se film rozjede do pořádného tempa a užívejte si masakru, který nastane. Trošku mi vadil zběsilý střih, ale po pár minutách jsem si zvykl. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem nechápal, proč ta servírka lezla ze zadu stolu, když mohla jít ze předu. Přesně tak, jak to udělala po tom incidentu. Když pak hlavní hrdina vyrazil spáchat svůj teroristický čin, vypadal jak Robocop. Kafe bez pěny za 4 a půl dolaru - to by nasralo i mě. Film obsahuje spoustu ekologických otázek a otázku potřeby peněz. Svět bez peněz ? To už jsem někde slyšel. CITÁT - Utíkej Foreste !!!!........... Film poukazuje na to, jak dokážou být lidé lhostejní, sebestředný, nevšímavý a neohleduplní. Například hráči binga se po jeho odchodu opět věnují své hře. Biull Williamson ( Brandan Fletcher ) nám mezi tím ukazuje svou vlastní kontrolu populace. Režie, produkce a scénář Uwe Boll. Jeden z filmů, co se mi od tohoto člověka líbil. Způsob natáčení je však pro mně špatný. Použil totiž handycam systém a ten já moc nemusím. Naštěstí je kamera méně rozklepaná než třeba ve filmu Monstrum. Hlavní kameraman byl Mathias Neumann. Hudbu k filmu dělala Jessica De Rooij. Ve filmu zazní její Some beer. Je to brutální masakr se zajímavým koncem. ()

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, byla fakt bomba. Od Bolla jsem něco takovýho, vážně nečekal, ale na druhou stranu, jsem asi jeden z mála, co s ním nemaj problém. Brendan Fletcher zahrál psychopata naprosto skvěle a užíval jsem si každou chvíly, kdy byl na plátně (v mim případě na obrazovce). Takže shrnuto, podtrženo, fantastická podívaná. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Uwe natočil další koukatelnej film. Týpek se jednoho dne rozhodne vydat do ulic a zastřelit každého koho vidí, prostě nápad kterej měl každej znás :). Rotřesená kamera je někdy zbytečně extrémě chaotická a pěkně nepřehledná. Film nad kterým když vypnete mozek a necháte se unášet tímto dílkem, tak vám to až nečekaně dodá na sebevědomí :D. Můžete bejt chudí, zavidět bohatým, ale bohatí sou stejně zranitelní jako chudí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)

Reklama

Reklama