Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale Uwe natočil snesitelný film. Sice po filmařské stránce mě ta jeho shaky cam docela hodně rychle začala štvát, nicméně Brendan Fletcher byl minimálně v těch videozáznamových sekvencích v rámci možností fajn, celý ten foreshadowing v úvodu fungoval parádně a v podstatě to vše bylo v rámci béčkové či céčkové produkce relativně dobře stravitelné a náležitě uhozené. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

No vida. Uwe by měl nadobro přestat točit herní adaptace. Ty mu totiž vůbec nejdou, ale není to tak úplně jeho vina. Ony už samy předlohy mají dost debilní děj a převést je na filmové plátno tak nebude žádný med. Rampage podle hry není a Uwemu se povedl. Tedy docela dobře. Někdo v komentářích zmiňoval Falling Down, který to možná připomíná běsněním, ale ne myšlenkou. Motivy hlavního hrdiny Billa jsou dost naivní, ale tady zcela podružné akci. Ta je vcelku svižná, ale ve snaze o greengrasovskou dynamiku často zbytečně nepřehledná a ne tak efektní, jak bylo asi zamýšleno. K tomu režisér přikládá jakoby umělecké prostřihy na hlavního hrdinu, které mě osobně rušily. Ale jinak jsem spokojen. Vzhledem ke krátké stopáži se daří držet tempo na maximu a zábavu vcelku taky. A pak že to nepůjde. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těžko uvěřit,že někdo jako Uwe Boll dokáže stvořit něco jako Rampage.Film,který nejen,že se dá dokoukat,ale zároveň má i nápad,napětí a co víc dokonce i slušnou pointu.Rampage není bez chyb.Sem tam se objeví mírně rušivá hudba,či decentně epileptický střih,ovšem na Bollovi poměry je tenhle snímek opravdovým majstrštikem.Pokud zvládnete pomalejší rozjezd,pak vás Rampage chytne a budete z něj mít solidní depku,když si uvědomíte,že takhle to zkrátka občas funguje...80% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie, nie nenechajte sa oklamat prekvapivo vysokym hodnotenim. Uwe Boll stale nie je dobry reziser (aj ked technicka stranka je tentokrat znesitelna), ale hlavne nie je dobry scenarista (mizerne dialogy a nudne vystavanie zapletky) a vdaka tomuto filmu je evidentne, ze nie je ani prilis inteligentny clovek (chora ideologia, ktoru tu prilis povrchne propaguje by v lepsom filme nutila divaka aspon k zamysleniu, ale v takto diletantskom prevedeni vo mne nevyvolava ziadne negativne emocie ale len neveriacky usmev). ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mnohým "Holkám" z Filmové teorie tento Úve způsobí hlavoBoll. Tohle nebude so leicht prohlásit za Abfall a poslat yntelechtuálně nach Kopr! Vícevrstvý manuál na redukci populační exploze uchopil Herr Regisseur za opačný konečník a později snad podle něj vznikne i hra, která propadne. Zvláštní uznání si zaslouží zejména casting, protože tak nesympatický sliz do hlavní role by se stěží hledal i v konteinerech potratových klinik!! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)

Reklama

Reklama