Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seržant Daniel McManus se právě vrátil z válečné mise. Nyní se věnuje tréningu armádních nováčků. Je pronásledován nočními můrami, v nichž se mu vrací vše co ve válce viděl. Dozvídá se, že jeho nadřízený a přítel, rotný Cross zmizel beze stopy. Daniel dostane 48 hodin na to, aby svého přítele našel a bezpečně dostal zpět. Během pátrání zjišťuje, že jeho kamarád musí trpět nějakým druhem psychózy. Rozplétá nitky záhady, která má kořeny v jedné misi, na níž už Daniel málem zapomněl. Následuje ta nejtěžší cesta, na které mu pomáhá dostat se ze dna jeho vojenská disciplína a hrdost. (DVD Edice)

(více)

Recenze (8)

kersten 

všechny recenze uživatele

Jediný dôvod prečo som tento film neoznačila ako odpad je že na konci sa objaví nejaká tá pointa. Inak to bolo veľmi zlé, amatérske, herci nesympatický, dej nezáživný. Strašne mi prekážala pohyblivá kamera (hrozne z nej boleli oči). Veľmi obľubujem filmy z prostredia vojenských výcvikov, ale tu som o tom mohla len snívať. Odfláknuté...a pritom námet filmu bol dobrý. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj ma mrzí a trošku sa aj čudujem tomu, že podobný námet sa dostal pod krídla takýchto amatérskych tvorcov, pretože skúsenejší borci by z neho určite spravili uchádzajúcejšiu drámu. Herci svojimi výkonmi pripomínali štrajkujúcich ochotníckych hercov, ktorí z trucu predvádzali úplne opačné veci, ako im kázal režisér a režisér, zdá sa si to hodil už po prvých pár klapkách, lebo vedel, že toto bude jeho koniec v režisérskom kresle. Naozaj to celé zachraňuje len ten námet, rýchly a nenudiaci priebeh a záverečný zvrat. 40%. ()

Reklama

igi B.

všechny recenze uživatele

IMDb User Rating: (4.3.2009) 1.9/10 - - - Protože mě zajímají filmy s válečnou a vojenskou tématikou, i přes nízký rating na IMDb jsem byl ochoten si dvd koupit. Ale! - - - - - POZOR! Varování potenciálním zájemcům o tento film... Na dvd nejsou české titulky!!! O českém >dabingu< se raději ani nebudu zmiňovat... :-[.. - - - - - Tedy další shit z DVD Edice... Resumé? NEKUPOVAT! ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Celkem nezáživné drama, bez nějakého silnějšího příběhu a nápadu, ale s celkem slušnými hereckými výkony. A pokud čekáte nějakou akci, obraťte se jinam. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Zelená prý uklidňuje, tak co provádí s lidskou psychikou khaki? Tenhle film mi připomněl některé díly JAGu nebo Námořní vyšetřovací služby. Vražedná a podezřívavá psychóza se vrací i z války v poušti domů, do rodiny. Film odkazuje na skutečnou událost, kterých se stalo několik po návratu z války. Nejde o akční válečný film, ale film odehrávající se v a v okolí vojenské základny. Vojenská šikana jako výcvik a společné pitky vojáků na jedné straně, na druhé odhodlání a odvaha. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama