Áčko (TV pořad)
Talk-show
Česko, 1997
Diskusní pořad vysílaný na televizi Nova od května roku 1997 po dobu pěti let. Seznamoval nás s lidmi různého věku, kteří si prošli různými úskalími a strastmi, prožili, měli či mají různé nemoci, které změnily jejich životy, trpí určitou fobií, závislostí na něčem nebo mají jiné chování než ostatní. Pořad byl také věnován lidem, kteří mají doma blízké, kteří potřebují jejich pomoc, žijí jiným způsobem než většina z nás, ale také nás seznamoval s lidmi, kteří dokážou s něčím žít, zachraňovat lidské životy a podobně. (Stocki)
AngelAngie
Byla témata, která jsem hltala, ale byla také taková, která mě nudila k zbláznění.(23.1.2009)
MM_Ramone
Svojho času veľmi dobrá televízna talk-show. Môj prvý vážnejší kontakt s podobným typom relácie. V štúdiu A TV Nova sa konala niekoľko krát za týždeň zaujímavá diskusia na rozličné témy. Začiatky boli kvalitné, postupom času to však nabralo klesajúcu tendenciu a v roku 2002 "Áčko" definitívne stiahli z vysielania. Kde sú dnes tí mladí, draví, ambiciózni moderátori? Zľahla sa nad nimi zem. **(4.10.2009)
Aluska88
Já ten pořad měla opravdu velmi ráda:) Ač mi v té době bylo okolo deseti let a už si z něj moc nepamatuju, bude to pro mě jeden z "nestárnoucích" českých pořadů mého dětství. Sice nechápu, jak jsem tehdá mohla pochopit spoustu témat, ale zajímalo mě to:)(26.6.2011)
hippyman
no takhle nějak... :-) 40%(5.1.2009)
NinadeL
Už ve své době to bylo často trapné, ale to nemění nic na tom, že průkopnické zásluhy to má.(3.9.2009)
duklak2
Je jasné, že takovéto pořady závisí na tématech, kterým se zrovna věnují. Byly díly, které opravdu nudily, ale na druhou stranu jiné "bavily" a divák přemýšlel, co všechno daná osoba prožila. Někdy mě napadlo, že se to může stát i mně. Tím chci říct, že by jste všichni měly být opatrní a vážit si jeden druhého. Nikdy nevíte, co vás může potkat.(9.1.2012)
Davies182
Čistě z nostalgie a Kubelkové.(15.4.2009)
keddy79
Co si pamatuju, tak témata byla docela zajímavá.(28.4.2009)
Fanucci
Nostalgie opět zabrala. Si pamatuju jak jsem přišel domů ze školy a tento pořad běžel v TV. Krásně se u toho odpočívalo. Kubelková a Musil byli dobří, Wolfová a Veselovský mě vyloženě iritovali...Na další moderátory si teď nemůžu vzpomenout:-)(10.3.2009)
maverick10
Lidske ZOO na obrazovkach. Skoda ze se nedaji take krmit.(2.2.2009)
TomikZlesa
odpad!Ahojky, sem gey. Tak tenhle pořad byl fakt něco děsnýho.(24.1.2009)
Dawid199
Když se zde řešilo nějáké zajímavější téma, dalo se u toho celkem vydržet, ale byli samozřejmě díly pro mne nezajímavé. Na svou dobu ale celkem zajímavý pořad, takže u mne 3*.(29.5.2009)
Tryskomyš
Pořad byl pěkně vedený moderátory. A měl spoustu zajímavých témat.(10.4.2010)
Korbitch
Žádný zázrak, ale občas se našla pěkná témata. A navíc tv nova mi v počátcích tak nějak nevadila.(1.12.2009)
BUD-SFIS
Jako začáteční pokus to bylo dobré ale po čase už toho bylo moc. Myslím, že kdyby se to nevysílalo tak často, tak by se to i déle udrželo.(28.12.2008)
Sfinkter
Česko se dočkalo své první talk-show. Pořady tohodle typu jsem měl vždycky rád, Wolfová asi každému svou svérázností nesedí, nic to však nemění na tom, že je inteligentní.(11.1.2009)
wosho
Na stejné úrovní, co o něco mladší a konkurenční Sauna. Stejný pořad, někteří stejní moderátoři, stejný problém-z prvu svěží a nové, po čase spíše trapné a plné vylizovačů obrazovek.(30.11.2009)
BS
Nenáviděl jsem tenhle pořad...(1.3.2011)
zdeny99
Tento pořad nabízel někdy velice objektivní a ožehavá témata. Většinou to byly průměrná, běžná témata a také někdy nezajímavá až zbytečná témata.(26.11.2010)
nevermore
Protekční kráva Pavlína wolfová, tupá až na půdu(10.11.2011)