Áčko (TV pořad)

Talk-show

Česko, 1997

Byla témata, která jsem hltala, ale byla také taková, která mě nudila k zbláznění.(23.1.2009)

• MM_Ramone

Svojho času veľmi dobrá televízna talk-show. Môj prvý vážnejší kontakt s podobným typom relácie. V štúdiu A TV Nova sa konala niekoľko krát za týždeň zaujímavá diskusia na rozličné témy. Začiatky boli kvalitné, postupom času to však nabralo klesajúcu tendenciu a v roku 2002 "Áčko" definitívne stiahli z vysielania. Kde sú dnes tí mladí, draví, ambiciózni moderátori? Zľahla sa nad nimi zem. **(4.10.2009)

Já ten pořad měla opravdu velmi ráda:) Ač mi v té době bylo okolo deseti let a už si z něj moc nepamatuju, bude to pro mě jeden z "nestárnoucích" českých pořadů mého dětství. Sice nechápu, jak jsem tehdá mohla pochopit spoustu témat, ale zajímalo mě to:)(26.6.2011)

• hippyman

no takhle nějak... :-) 40%(5.1.2009)

Už ve své době to bylo často trapné, ale to nemění nic na tom, že průkopnické zásluhy to má.(3.9.2009)

Je jasné, že takovéto pořady závisí na tématech, kterým se zrovna věnují. Byly díly, které opravdu nudily, ale na druhou stranu jiné "bavily" a divák přemýšlel, co všechno daná osoba prožila. Někdy mě napadlo, že se to může stát i mně. Tím chci říct, že by jste všichni měly být opatrní a vážit si jeden druhého. Nikdy nevíte, co vás může potkat.(9.1.2012)

Čistě z nostalgie a Kubelkové.(15.4.2009)

Co si pamatuju, tak témata byla docela zajímavá.(28.4.2009)

Nostalgie opět zabrala. Si pamatuju jak jsem přišel domů ze školy a tento pořad běžel v TV. Krásně se u toho odpočívalo. Kubelková a Musil byli dobří, Wolfová a Veselovský mě vyloženě iritovali...Na další moderátory si teď nemůžu vzpomenout:-)(10.3.2009)

• maverick10

Lidske ZOO na obrazovkach. Skoda ze se nedaji take krmit.(2.2.2009)

• TomikZlesa

Ahojky, sem gey. Tak tenhle pořad byl fakt něco děsnýho.(24.1.2009)

Když se zde řešilo nějáké zajímavější téma, dalo se u toho celkem vydržet, ale byli samozřejmě díly pro mne nezajímavé. Na svou dobu ale celkem zajímavý pořad, takže u mne 3*.(29.5.2009)

Pořad byl pěkně vedený moderátory. A měl spoustu zajímavých témat.(10.4.2010)

• Korbitch

Žádný zázrak, ale občas se našla pěkná témata. A navíc tv nova mi v počátcích tak nějak nevadila.(1.12.2009)

Jako začáteční pokus to bylo dobré ale po čase už toho bylo moc. Myslím, že kdyby se to nevysílalo tak často, tak by se to i déle udrželo.(28.12.2008)

Česko se dočkalo své první talk-show. Pořady tohodle typu jsem měl vždycky rád, Wolfová asi každému svou svérázností nesedí, nic to však nemění na tom, že je inteligentní.(11.1.2009)

Na stejné úrovní, co o něco mladší a konkurenční Sauna. Stejný pořad, někteří stejní moderátoři, stejný problém-z prvu svěží a nové, po čase spíše trapné a plné vylizovačů obrazovek.(30.11.2009)

• BS

Nenáviděl jsem tenhle pořad...(1.3.2011)

• zdeny99

Tento pořad nabízel někdy velice objektivní a ožehavá témata. Většinou to byly průměrná, běžná témata a také někdy nezajímavá až zbytečná témata.(26.11.2010)

• nevermore

Protekční kráva Pavlína wolfová, tupá až na půdu(10.11.2011)

<< předchozí 1 2