Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to humorný pořad Bolka Polívky. V každém díle jsme si mohli poslechnout netradiční příběhy Bolka Polívky a jeho kamarádů, které nám převyprávěli do humorných historek. Pořadu se účastní i jiné populární osobnosti. Bolkoviny se natáčí v restauraci U klauna na farmě Bolka Polívky v Olšanech u Brna. (duklak2)

Recenze (72)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Talk-show závisející na kvalitě hostů, jak už to u tohoto druhu pořadů bývá obvyklé. Někdy nadprůměrně vtipné, jindy divák stěží dvakrát ohrne rty a nudí se. Prostě průměr, Bolku, šedivý průměr, televizní vata a nic víc... A otázečku na konec - ten červený frňák, to je ten na gumičce z "Manéže" nebo z chlastu? 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tlachalo se na farmě v Olšanech a už je to za nama, Bohušu. Pěkná řádka hostí různých profesí prošla pořadem s úctyhodným počtem pokračování, jehož hlavním hostitelem a protagonistou by samozvaný valašský král Bolek Polívka, který sám přidal k dobru několik (zřejmě) vtipných historek, ale pro jeho většinou nesrozumitelnou artikulaci, ne vždy spojenou s alkoholem, jsem nemohl ocenit jejich kvality, neb vypravěči bylo rozumět jen vzácně. A tak tlachali jiní, zpívalo se a našli se i tací, kteří se do pořadu opakovaně vraceli. Ze zábavného posezení jsem si mnoho neodnesl. Zaplácne to nudné odpoledne spolehlivě i po letech, kdy pořad zanikl, farma je v konkursu a Bohuš už si historky povídá se čtyřmi stěnami, popřípadě cvičí artikulaci, kdyby náhodou někoho napadlo zábavné vyprávění historek oprášit. No doufám, že se hned tak nestane. A pokud přece jen ano, tak prosím méně stereotypně a v elegantnějším prostředí nevyvolávající dojem začouzené putyky. Mé hodnocení: 40% ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tohle mi nikdy nepřišlo vtipný. Pakliže má Manéž setrvale sestupnou tendenci a rok od roku je trapnější, pak Bolkoviny byly úpadkem zábavy od začátku a postupem času se zvrhly totálně do sraček. Polívka si nejdřív sezval do sklípku pár senilních kamarádů, kteří odblekotali své humorné historky, ale pak sedlo stáří na hrb i Bolkovi a už to vážně není k smíchu. ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Bolkoviny jsou moje srdeční záležitost. Viděl jsem snad každý díl několikrát a pokaždé mi neskutečně zlepšily náladu. Mám rád Bolka Polívku, jeho pohotovost, humor, inteligenci, mimické koncerty a samozřejmě i jeho hosty: To, jak je dokázal uvolnit a přirozeně s nimi pokecat jako v hospodě u pivka, bylo na tomto pořadu jedinečné. Z mého pohledu jednoznačně nejlepší "talk show" ( i když pro tento pořad se takový výraz moc nehodí ), jaká u nás kdy byla. Škoda že už patří do historie... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Polívka je bezpochyby fajn, dokáže příjemně zkombinovat vystupování vesnického burana a seriózního herce, ale jeho Bolkoviny byly výrazně horší, než Manéž. Žádná legrační vystoupení a mnohdy jen suché kecání proložené více, či méně podařenými vtípky a historkami. Škoda. 4/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama