Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to humorný pořad Bolka Polívky. V každém díle jsme si mohli poslechnout netradiční příběhy Bolka Polívky a jeho kamarádů, které nám převyprávěli do humorných historek. Pořadu se účastní i jiné populární osobnosti. Bolkoviny se natáčí v restauraci U klauna na farmě Bolka Polívky v Olšanech u Brna. (duklak2)

Recenze (72)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Srovnávat Bolkoviny s Manéží moc nejde. Kromě hlavního Bolka je prakticky nic nespojuje, jde o úplně jiný formát. Bolkoviny jsou dle formátu nejblíže asi talk-show, i když se tohle pojmenování na ně vůbec nehodí. Jde prostě o příjemné povídání v hospodě U Klauna na Bolkově farmě. Kvalita jednotlivých dílů kolísá dle pozvaných hostů. Některé díly byly skvělé a některé nic moc. Jako celek jsem měl ale Bolkoviny velmi rád a občas si i dnes ještě nějaký ten díl pustím. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tohle mi nikdy nepřišlo vtipný. Pakliže má Manéž setrvale sestupnou tendenci a rok od roku je trapnější, pak Bolkoviny byly úpadkem zábavy od začátku a postupem času se zvrhly totálně do sraček. Polívka si nejdřív sezval do sklípku pár senilních kamarádů, kteří odblekotali své humorné historky, ale pak sedlo stáří na hrb i Bolkovi a už to vážně není k smíchu. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Talk-show závisející na kvalitě hostů, jak už to u tohoto druhu pořadů bývá obvyklé. Někdy nadprůměrně vtipné, jindy divák stěží dvakrát ohrne rty a nudí se. Prostě průměr, Bolku, šedivý průměr, televizní vata a nic víc... A otázečku na konec - ten červený frňák, to je ten na gumičce z "Manéže" nebo z chlastu? 50% ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Bolkoviny jsou moje srdeční záležitost. Viděl jsem snad každý díl několikrát a pokaždé mi neskutečně zlepšily náladu. Mám rád Bolka Polívku, jeho pohotovost, humor, inteligenci, mimické koncerty a samozřejmě i jeho hosty: To, jak je dokázal uvolnit a přirozeně s nimi pokecat jako v hospodě u pivka, bylo na tomto pořadu jedinečné. Z mého pohledu jednoznačně nejlepší "talk show" ( i když pro tento pořad se takový výraz moc nehodí ), jaká u nás kdy byla. Škoda že už patří do historie... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem viděl, ale celkově to na mě působilo, jako nějaký guláš scének. Bolkoviny se mi pletly s Manéží. Myslím si, že tento pořad spíše ocenila střední generace. My, co jsme mladí, tak naše kroky vedly v době vysílání raději do knajpy:-). Ale i tak a to jen díky Bolkovi, tento pořad oceňuji příjemnými třemi hvězdami. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama