Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student Petr bydlí v nuzném podnájmu u staré paní Markové. V kavárně se setká s kamarádem Richardem, který pozval na silvestrovskou oslavu dvě dívky z diskotéky Janu a Marcelu. Petr má zajistit, aby oslava mohla proběhnout v jeho podnájmu. Mladík nakonec Markovou přemluví, ovšem pod podmínkou, že se stařenka oslavy rovněž zúčastní. Když čtveřice dorazí do Petrova podnájmu, nestačí se divit. Vše je uklizeno a vyzdobeno a paní Marková se proměnila v elegantní, noblesní a okouzlující dámu. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

To se fakt nedá. Je tu sice velmi mladá JItka Smutná, ale nemá moc co hrát, Monika Hálová taky ne, protože hlavní dva neherci jsou prostě společně se scénářem děsiví. Jiří Schwarz umí jenom rádobyhlubokomyslně vrhat svýma krásnýma očima záhadné pohledy, ale to je vše co uměl a Michal Pešek byl Michal Pešek. Takže tragické je, že paní Rosůlková, celoživotní sice roztomilá, ale spíše figurkářka tady vypadá jako herecká hvězda. Režie je taky nanic, prostě rutinní TV rychlovka aby byly penízky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pane vrchní, ještě jednu kofolu !!" - "Ještě jednu kofolu ??" - "Jistě !! No, to víte, to už je takový můj životní styl, já bez kofeinu ani ránu.." Podobné prasečiny se dost těžko čtou, že ?! No, a teď si představte, že je ještě musíte skoro hodinu poslouchat v rámci naprosto nechutné televizní inscenace, po jejímž skončení je jednomu, no, kdyby jen jednomu, líto Marie Rosůlkové, na ni se vždy hezky kouká, že se k něčemu podobnému propůjčila !! Jsem rád, že kofolu nepiju, jinak by se mi asi naprosto zprotivila. V Ostravě mají zjevně velmi bizarní smysl pro humor, když si dovolují tuhle taškařici nazývat komedií, ostatně z tamního televizního studia vzešla už nejedna bezbřehá kokotina, ještě slušně řečeno, on i Václav Hudeček mě několikrát přesvědčil, jak mu podobné záležitosti (ne)jdou.. Což o to, samotná nadčasová myšlenka, jak dva zoufalí vošousti nemají kde, nebudeme si nic nalhávat, na tom doba nic změnit nemůže, s tím všudypřítomným generačním střetem se mi docela líbila, protože ta potenciál rozhodně má, nicméně už jen osoba otravného Michala Peška mě mohla varovat, jak zle to celé dopadne !! Jiří Schwarz by byl ještě v pořádku, kdyby mu z huby nelezla jedna trapnost jalovější než druhá, pro jistotu je však i ta jeho postava silně nesympatická, stejně jako ty dvě příšerky, Jitka Smutná a Monika Hálová.. Kromě Marie Rosůlkové na Večírku pro liché tak jen dost těžko najdete něco pozitivního, typickou ostravskou nudu nahradila ušmudlaná ubohost, scénáristovi Michalu Najbrtovi lze přičíst k dobru, že ta pointa vše ještě celkem zachraňuje !! ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Nápad ne úplně špatný, ovšem totálně to zazdívá kulisovitá láce dvou papundeklových cimer. Nemluvě o nemohoucnosti jalových dialogů, krom toho mě jako vždy a všude vytáčel Michal Pešek. Takže díkybohu za výbornou Marii Rosůlkovou! ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Klasicky natočený televizní film z přelomu 70. a 80. let, který se odehrává ve dvou papundeklových cimrách, což je největší škodou tohoto filmu. Z počátku to vypadá jako strašná nuda s příšerným scénářem, především pro Peška se Schwarzem. Ovšem oslava silvestra u Rosůlkové to celé zlepšila. [100. hodnocení, 13. komentář, 45%] ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerná TV inscenace s hrozivými hereckými výkony (vyjma M. Rosůlkové) a totálně dementními dialogy o dvou blbečcích, kteří se snaží na Silvestra opít a poté znectít dvě slepice. Je to tak hrozný, že je zajímavější sledovat, kolikrát se v záběru objeví mikrofon (v prvních 12ti minutách 3x)... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama