Reklama

Reklama

Bláznivé lásky

(seriál)
  • Itálie Tutti pazzi per amore (více)

Série(3) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Romantický komediálny seriál zachytáva osudy rozvedených štyridsiatnikov Laury a Paola. Obaja majú už dospievajúce deti. Dokonca netušia že sú vlastne susedia, čím vzniká priestor na neustále komické situácie. Po rokoch samoty sa v ich živote opäť objaví láska a oboch pohltí vlna romantiky, a začnú ju prežívať naplno, tak ako keby mali opäť sedemnásť. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Po prvom diele: Talianská produkcia ako ju všetci poznáme. Nie príliš veľká hĺbka, ľahko predvídateľný príbeh, pekné herečky a snáď ešte príde aj niečo naviac. Dám tomu ešte šancu, aj keď je len malá... P.S. Kto vybral Petra Rýchlého do dabingu aj do tohto seriálu je jednoducho blb. Myslím, že dabingová réžia by už mala na tohto pána zabudnúť. Pokazil už nejeden pokus aspoň o malý zážitok z pozerania. Myslím, že sa už dosť znemožnil v ordinácií.Znížim hodnotenie je to skrátka trikrát prevarený čajový sáčok... ()

Dzony 

všechny recenze uživatele

Já s tímto druhem " lehké" komedie nemám problém, možná proto, že jsem ve věku jako hlavní postavy. A znějí zde italské písně 80. let. a není zde přiblblý automatický smích na pozadí, který nám v jiných nekonečných seriálech má asi napovídat, kdy se máme popadat za břicho. Ano není to nic technicky úchvatného, ale pár dobrých nápadů a vtípků se zde najde. Nebo jsem divnej a dávám 4*. Pozdější dodatek: Začala druhá řada seriálu a trochu mě polil studený pot. Jiná hlavní představitelka ( neuvěřitelně nesympatická - včetně uječeného dabingu), trapné vtípky a tak nějak uspěchané ( nastavováná kaše? ). Počkám ještě pár dílů a pokud to takhle půjde dál, tak to přestanu sledovat. Mé hodnocení se tedy týká první řady, která byla kvalitou někde jinde. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama