Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílený mstitel barví svátek zesnulých do ruda. Pamatujete si na Michaela Myerse, který na Halloweena vyvraždil polovinu své rodiny? Nyní přichází daleko horší monstrum, které svátek zesnulých promění v jednu velkou krvavou lázeň. V roce 1982 byl mladík Chris Vale neprávem odsouzen k pobytu v ústavu pro choromyslné poté, co byly u něj v domě objeveny orgány policistů. Nyní, po deseti letech, které ho změnily k nepoznání, se rozhodl utéct a dokázat svou nevinnu. Vrací se do domu, kde vyrůstal, ale nachází zde úplně novou rodinu, právě slavící halloweenskou noc. Jak večer postupuje, Chris se stále zuřivěji snaží nalézt jakoukoliv stopu, která by ho očistila. Účastníci divoké party a policie jsou mu ale v patách, a tak se Chris rozhodne změnit své plány. Rozpoutá vlastní vražedné šílenství, které má navždy ukončit jeho zoufalství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľakrát nechápem tie obsahy, lebo keď som ich pred rokmi posielal ja, tak mi boli viackrát zamietnuté bez čo i len malého vysvetlenia, čo sa im na tom nepáčilo. A distribútor pošle totálne kraviny a často aj s veľkými chybami a to je už dobre, tu niekto má asi ine priority. Tí čo ste tento obsah pustili ďalej zatlieskajte si. Dobre, to len k nedokonalosti tejto databázy. Toto je čista kopírka Halloweenu, kde je aj hudba prevzatá od tohto giganta. Keby som to bral ako voľné pokračovanie Halloweenu, tak je to jedna z najhorších častí. Napríklad som nepochopil, že killera furt niekto oslovuje menom, ale ako vedeli , že pod maskou je ich kamarát a tých logických lapsou je tu oveľa viac. Hneď od začiatku cítiť amaterskosť a lacnotu, či sa to týkalo chabých hereckých predstavení či slabo dôrazných vrážd. Vražď je veľa, ale skoro všetky sú na jedno kopyto a aj keď asi dve stali za pozornosť, ostatne teda nie a preto niekedy menej je viac. Tu napríklad neboli vysvetlené pohnútky killera, prečo sa rozhodol vrázdiť všetko, čo sa hýbalo. A nešlo mi do hlavy ani to, že sekundová para z potrubia rozožerie tak veľmi tvár, aby na nej nezostalo skoro nič. Slabé, ale zas na druhu stranu od Asylumu som videl aj oveľa horšie filmy, silné 2*. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Halloween night človeka zaujem asi tak ako Kiskov novoročný prejav. Ten tiež iba kopíruje to, čo druhý už povedali a spravili, nemá žiadnu vlastnú myšlienku a autor je tak inteligentný, že si sám vlastný scénar napísať nemôže a tak sa musí spoľahnúť na druhých. A oba scenáre sú napísané v štátoch nacistických. Dej filmu je nasledovný. Chlapec schovaný pod posteľou vidí, ako mu znásilnia mamu a potom strelia. Zľakne sa, vybehne spod postele ale kedže jeho mama ešte žije páchatelia ju strelia ešte raz a guľka, ktorá preletí jej hlavou zasiahne aj potrubie s vriacou vodou ktorá následne obarí chlapcovu tvár. Dej sa posunie o niekoľko rokov, keď chlapec, už podstatne starší utečie z ústavu a vraždí a vraždí. Film sa ani len nesnaží o akúkoľvek vlastnú myšlienku, herci, ktorý vlastne hercami nie sú sa ani len nepriblížia k niečomu, čo by sa dalo označiť ako herecký výkon a maska, ktorá má zobraziť znetvorenú tvár je asi na úrovni žiaka prvého stupňa základnej školy, ktorý si rozhodol na karneval spraviť vlastnú masku a nie kúpiť ju s rodičmi. Nebyť pomerne dobre spracovaného úvodu (čo predstavuje asi 2 minúty z dĺžky filmu) bolo by to za odpad, takto dáme 4% aj vzhľadom k scéne s dvomi dievčatami. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Mentalne naruseny clovek, ktoreho znetvorena tvar od poziara, sa vybral na halloweensku party aby tam za ucelom vrazdenia uspokojil svoje potreby. Na moj vkus je tento film robeny trochou amaterizmu, ale mne sa docela tento horor pacil. Pocas celeho filmu som sa vobec nenudil a vrazd je tam ties dost. Vrah mi je sympaticky, podla mna patri do kategorie kde je aj Jason Voorhees, ale sity slabsou nitou ako Jason. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah si tedy dost dost vymýšlí. Když bylo Chrisovi asi deset let, tak mu před očima znásilnili matku a pak ji zabili. Během toho se snažil Chris utéci ze svého úkrytu, ale kulka zasáhla potrubí a pára mu znetvořila obličej. Střih. Dospělý Chris je v ústavu, odkud se mu podaří utéci. A zrovna je Halloween, což se hodí, páč všichni okolo mají kostýmy a strašidelné masky. Jak se naučil řídit auto, těžko říci, respektive zvládl to během pár sekund, ale nechť...hlavní je, že nakonec dorazí domů, kde už je mezitím někdo jiný a kde se právě koná strašidelný večírek. A teď to hlavní, proč má smysl se na film podívat - nastane masakr. Gore fajnové, rozhodně nejlepší jsou střeva ven, pěkný je i nůž v ústech. Divák si užije i trochu lesbického sexu a bondáž. A konec vcelku potěšil. Nenáročná oddechovka, kdy si můžete tipovat, kdo zařve jako další. Od Asylum jeden z těch rozhodně povedenějších kousků. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mám smůlu na poměrně špatné filmy a filmy od Asylum mě měly zachránit(ano čtete správně). Bohužel ale ani oni mi moc nepomohly. HN je nudnej slasher který sice má pár slušných vražd ale je k uzoufání nudnej až to bólí. Kašlu na to že herci hrají mizerně a kašlu i na příběh který je prostě vykrádačka dalších 100 slasherů. Ale proč tam tvůrci cpou takový idiotský pokusy jako je to že se snaží udělat z tohohle filmu víc než je. Tenhle film zkouknout jedině dříve než jste zkoukly půůvodní Halloween nebo když nemáte nic jiného. Jedinej důvod tohle zkouknout jsou vraždy, které aspoň dobře vypadají. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama