Reklama

Reklama

Ztracené město

(TV film)
  • Německo Lost City Raiders (více)

Obsahy(1)

Před čtyřiceti lety série několika přírodních katastrof vyvolaných globálním oteplováním úplně změnila podobu Země. Sedmdesát procent světové pevniny bylo zaplaveno mořem. Významná přímořská sídla úplně zmizela ze zemského povrchu nebo se zčásti ocitla pod mořskou hladinou. V oceánu se topí newyorská Socha Svobody, do nápisu Hollywood se opírají mořské vlny, Eiffelova věž se skrývá pod hladinou téměř celá a z legendární Cukrové homole v Riu se stal obyčejný kopec vystupující z vody. Proto Vatikán vysílá dva bratry na misi, která má jediný cíl: zachránit ze světa to, co z něj ještě zbylo. To jim ulehčí starobylý artefakt, pomocí kterého lze snížit hladinu oceánů. O artefakt však musí svést boj s přírodními živly a také s krutým padouchem, který by ho chtěl využít k ovládnutí celého světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (127)

ondrasz odpad!

všechny recenze uživatele

To snad ani neni nutne komentovat. Naprosty nesmysl, naprosta topornost "hercu", u scenare a kamery se radeji nebudu pozastavovat.... :) Doporucuji si povsimnout vyrazne pokrocile vizualizace snimku (triky), ktere ani ve zlomku procenta nemohou konkurovat Zemanove Ceste do praveku........ :) Jdete radeji delat ckokoliv jineho, nez timhle ztracet cas....... ()

asirtes odpad!

všechny recenze uživatele

Do merku som si zadal pár nízkorozpočťákov a toto som dostal... Velice originálny príklad toho ako to vyzerá, keď sa niekto (nazvime ho pre väčšiu zábavu režisér) snaží niekoho (nazvime ho lobotomizovaný herec) naučiť hrať rovno na place tým, že mu púšťa videa z pavilonu opíc, z ktorých mnohé hrajú značne lepšie a potom sa snaží dostať tu kvalitu na plac. Hm. Uctihodný odpad. ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

První půlka velice dobrá, zvlášť reáliie zatopeného světa na vysoké úrovni (vzhledem k produkci direct-to-TV), navíc to mělo spád, napětí i akci (i když typicky seriálovou)... ALE... v druhé půlce se kormidlo otáčí o 360° a dívák je nemilosrdně smeten přílivovou vlnou nudy, klišé a absurdit toho nejtěžšího kalibru. Navíc ta samotná zápletka?!?! Hahaha ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Vodný svet kombinovaný s Larou Croft alebo kuk sem kuk tam a máme film. Na tv film dobrý pokus, i keď bolo značne vidieť nedostatok peňazí hlavne v exteriéroch, z ktorých absolútne kričalo, že to nie je reálna budova, ale len farbený papier. Inak je všetko typicky tv priemerné až podpriemerné. Nefunguje tu vlastne nič, je to len vývar. Po desiatich hodinách namáhavej práce by sa to však dalo bez reptania pozrieť celé. 30% ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

S podobnými filmy je to těžké. Kde není režie, utáhne to silný scénář. Nebo naopak. Když se nenajde ani jedno z toho v alespoň průměrné verzi a není ani herec, který by tu ostudu svým silnějším výkonem zmírnil, sahá se po pěkných tvářičkách, kde to nějaký ten hezký zadeček či obsah výstřihu "zaplácne". A když není ani takového potěšení pro zrak diváka, natočí se film podobný Ztracenému městu a čeká se, až ho koupí a s nálepkou megafilm uvede nějaká televize typu Novy. Smutný to osud. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Stanice Sci Fi Channel doufala v úspěch a v seriálové pokračování. Po chladné odezvě však práce na seriálu skončily. (Terva)
  • Na filmu spolupracovala německá komerční televizní stanice ProSieben, americká kanelová síť Sci Fi Channel a rakouská společnost Tandem Communications. (Terva)

Reklama

Reklama