Maxi Clever (TV pořad)
Soutěžní / Publicistický
Česko, 2007
Maxi zábava, maxi laboratoř a maxi pokusy, o kterých nikdo neví, jak dopadnou. Maxi porci chytré zábavy servíruje "šílený" vědec Milan Šteindler.
Vědecko-populární zábavný pořad se soutěžními prvky za účasti celebrit se skládá ze dvou částí - první je soutěžní s účastí celebrit a odehrává se ve studiu, kde hosté debatují o fyzikálních i jiných zákonech a principech, na nichž fungují věci kolem nás, druhá je zábavně experimentální, kdy „vědec" v podání MILANA ŠTEINDLERA demonstruje pokusy, související se základními fyzikálními, chemickými i jinými zákony.
Celebrity se pak sázejí, jak který pokus dopadne. Každý díl obsahuje přibližně pět pokusů, z nichž některé „vědec" provádí ve své „laboratoři" ve studiu, jiné, třeba ty životu nebezpečné, v exteriéru.
Součástí pořadu je soutěž pro diváky u televizních obrazovek, kteří tipují, jak jeden z předvedených pokusů skončí.
Sledovat Clever je tak chytré!
(oficiální text distributora)
AngelAngie
Dementní, ostudné, ale i velmi zajímavé...(2.8.2009)
Boss321
Hodně pokulhávající kvalita jednotlivých dílů. Někdy se tam určitě ukázaly zajímavé věci, na které bych odpovědi věděl jen stěží, ale ve výsledku mi to vychází na lepší dvě hvězdičky.........(20.1.2009)
WANDRWALL
odpad!Kopie ze zahraničí, jak jinak. MAXXI trapárna.(29.9.2010)
duklak2
Na tento pořad jsem se těšil. Jenže po zhlédnutí byly mé pocity smíšené a já přemýšlel, jestli to nešlo natočit lépe. Prý se jedná o "chytrou zábavu". Dovolím si nesouhlasit. Šteindler sice vědecky experimentuje, ale to jeho přehrávání je do očí bijící. Má asistenty a divákům předvádí pokusy. Všiml jsem si, že když vysvětloval výsledky pokusů, tak se dopouštěl nepřesností. Ještě je tam paní Kostková, která komunikuje s hosty. Působí příjemně, i když v poslední době je jí všude plno, což způsobila její role v "ordinaci". Clever nepatří do odpadních vod. Některé pokusy byly zajímavé a poučné. Hodnotím dvěma hvězdama.(14.2.2010)
iamek
Zajímavý pořad TV Nova. Škoda, že nevydržel déle.(18.1.2009)
Hrabka
Jo, tenhle pořad beru. Respekt jo! Šteindler a jeho kolegové dokáží rozpoutat zajímavé vědecké rodeo.(2.6.2009)
Davies182
Proč mám pocit, že každý pokus v této podivnosti je naprostá hovadina?(15.4.2009)
maseer2
dobrá zábava, ale Šteindler ze sebe dělá občas až moc velkýho vola..(21.1.2009)
Kreeki
Trapný komerční odvar z Brainiacu, bolí až k pláči.(24.8.2009)
Amroth666
Vtip 7/10 ___ Jinak nudné.(11.8.2009)
Peetas
Bez Šteindlera by to snad ani nemělo cenu vysílat.(27.4.2009)
Hromino
Jeden z lepších pořadů TV Nova.(6.3.2009)
Fanucci
Bez Šteindlera by tento pořad mířil rovnou do odpadu...(10.3.2009)
drexik
odpad!Milana Šteindlera mám rád, ale tady mě doslova sral a nejvíce zvukem který vyluzoval když si strčil prst do pusy (respektive ho vytahl). Odpad!!!(16.4.2009)
cariada
Po dlouhé době celkem koukatelný a smyslný pořad na úrovni na Nově. Śteindler tu latku dokázal udržet, ale rovněž to dlouho nevydrželo.(6.2.2010)
wosho
Tento zábavní pořad jaksi nechápu-asi je hodně těžké vymyslet něco nového Jediným kladem je postava Milana Šteindlera.(29.6.2009)
MatthewM.
Nápad jistě dobrý, ale zpracování trochu pokulhává. Odstranit celebrity, Kostkovou a místy krotit šílence Šteindlera a bylo by to na 4 hvězdy.(19.1.2009)
rozbris
Zas za takovou blbost bych to nepokládal, někdy tam jsou dobré věci, které by jste určitě sami nevěděli!!!(17.1.2009)
blues
slabší odvar Brainiacu:((23.3.2009)
Milan25
Takový rádoby Brainiac... ale o hodně horší.(5.7.2011)