Pro mě až doposud neznámá ale o to více takové milé, ranní, odpočinkové a zábavné překvapení. Viděl jsem právě dnes úplně náhodou jeden díl a sice "Ženich hraje na lesní roh" (4) a celkem jsem se bavil hlavně tedy při hereckým výkonech (pokud to tak šlo vnímat) Miroslava Moravce, Stanislava Třísky nebo Josefa Větrovce. Takové dobové příběhy z menšího městečka..Koukatelné to ale je.(27.1.2009)
Inspirujici zalezitost v Ostravske tvorbe ...."Vase starosti bych chtel mit, soudruzky zeny...." + parodie na socialismus - doporucuju vsem. Jandak je kral ironie. 3 ++(29.1.2012)
o tomhle seriálu jsem neměla ani tušení a poprvé jsem na něj narazila počátkem roku 2009. Po prvním i druhém dílu jsem nadšená! Excelují Zuzana Fišárková a Víťa Jandák(19.1.2009)
První díl byl z přivřením očí za *** - vcelku svěží historka s výhrou ve sportce. Druhý tak za ** - děda se rozhodl vzít osud výhry do vlastních rukou - pořád se na to dalo ještě koukat. Ale třetí díl je odpad! Laciná agitka bez nápadu. Mažu položku z timeru mého PVR. Další díly budou zřejmě ztrátou času.(15.1.2009)