Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

dopita 

všechny recenze uživatele

No měla to bejt komedie, to jsem poznal. Jenže já se nebavil. Sice mě film nenaštval ani nezkazil náladu (jak to u mě většinou s takhle bídně hodnocenými filmy bývá), ale velmi nudil a hlavně pět minut po skončení filmu vůbec nedokážu říct, jak to dopadlo. Na filmu je navíc vidět, jak strašně levnej byl. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Tak myslím si, že ty 2* za snahu jsou tak akorát.... Nevím, proč se o jmenuje stejně jako jednička, ikdyž to s ní vůbec nesouvisí. Snad tak akorát že sou v lese no :-D Jinak ale trapárna s nevydařenýma jokama. Už od začátku jsem si říkal,že to může zachránit jen kvalitní scénář a jako obvikle jsem se najivně mýlil. ()

Reklama

AliceJackie odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film by v klidu mohl dostat titul Nejhorší pokračovaní prvního dílu v dějinách lidstva... vlastně ani ne tak pokračování. Kdyby to bylo pokračování, tři kamarádi z dětství by nejspíše zažívali nějaké další společné dobrodružství, ale vzhledem k jinému obsazení herců do filmu a velmi podobného scénáře je to spíše hodně nepovedený remake a určitě největší zklamání roku 2009. Kvalita filmu 0%. ()

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná kravina s jedničkou neměla nic společného, 2 lesní ekovíly, 1 princ Krasoň... a dva trotlové jeden právník a další ošetřovatel si vezou do bečky piva do džungle, přitom je honí komando nasraných veverek a střílí po nich dva pošuci z M4. Ta jednička měla aspoň nějaký komický náboj, tohle byl způsob jak vyrejžovat prachy na názvu filmu především. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Olivera Jamese mám docela rád. Jenže. Tady to podělal. Režie je šílená, scénář naprosto mimo. Tohle už bohužel nenapraví ani banda snažících se herců. Bohužel. Byl jsem svědkem scén, které film pohřbily daleko pod zem a půda nad nimi byla těžce udusána. Například scéna se samopalem uprostřed lesa. Zklamání. Bohužel. Scénář: **; Režie: *; Hudba: *; Herci: *** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Když parta nakládá zavazadla do člunu, bere s sebou mimo jiné i dva soudky piva. V dalších záběrech na peřejích je v lodi ale už jen jeden. (Grid)
  • Natáčení mnoha scén, které se odehrávali v přírodě, ve skutečnosti tvůrci filmovali v obrovském skladišti. (Skarface)
  • Poté, co do raftu posádce začně téct voda, vyhodí hrdinové mimo jiné také sud piva. Ten se však nepotopí a zůstane na hladině. (Skarface)

Reklama

Reklama