Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná kravina s jedničkou neměla nic společného, 2 lesní ekovíly, 1 princ Krasoň... a dva trotlové jeden právník a další ošetřovatel si vezou do bečky piva do džungle, přitom je honí komando nasraných veverek a střílí po nich dva pošuci z M4. Ta jednička měla aspoň nějaký komický náboj, tohle byl způsob jak vyrejžovat prachy na názvu filmu především. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Mou sestru ?? Tihle dva ?? Nikdy ji nenajdou.. Nenašli by ani svý péra, i kdyby začli u koulí.." ;) Jako komedie, natož dobrodružná podívaná, tenhle sequel příliš nefunguje, když pominu to utahování si z Ala Gora a ekoagitace samotné, ale jako vcelku pitomoučká crazy romantika s odkazy na první film už rozhodně ano, navíc se i díky přijatelné stopáži a svižnému tempu příběhu, byť vyprázdněnému jako vydlabaná dýně o Halloweenu s dost jalovým obsazením, jedná o příjemnou nenáročnou oddechovou záležitost na jedno použití.. Nicméně od Elloryho Elkayema bych po skvostném Pavoučím teroru rozhodně čekal mnohem víc.. ()

Reklama

AliceJackie odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film by v klidu mohl dostat titul Nejhorší pokračovaní prvního dílu v dějinách lidstva... vlastně ani ne tak pokračování. Kdyby to bylo pokračování, tři kamarádi z dětství by nejspíše zažívali nějaké další společné dobrodružství, ale vzhledem k jinému obsazení herců do filmu a velmi podobného scénáře je to spíše hodně nepovedený remake a určitě největší zklamání roku 2009. Kvalita filmu 0%. ()

angel.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

tak vám nevím co mělo tohle s komedii co společného ? Chtěl jsem to brát že to nemá z prvním dílem co dělat, ale bylo si to tak podobné že mi to přišlo jako studenský remake. A Velmi špatný, možná se to někomu líbilo, ale mě tedy ne a podle některých komentářů je první polovina filmu více zabavnější něž druhá, tak nevím a první jsem se tak nudil že jsem to cca po 60 minutách vypnul. 5% ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Olivera Jamese mám docela rád. Jenže. Tady to podělal. Režie je šílená, scénář naprosto mimo. Tohle už bohužel nenapraví ani banda snažících se herců. Bohužel. Byl jsem svědkem scén, které film pohřbily daleko pod zem a půda nad nimi byla těžce udusána. Například scéna se samopalem uprostřed lesa. Zklamání. Bohužel. Scénář: **; Režie: *; Hudba: *; Herci: *** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Když parta nakládá zavazadla do člunu, bere s sebou mimo jiné i dva soudky piva. V dalších záběrech na peřejích je v lodi ale už jen jeden. (Grid)
  • Poté, co do raftu posádce začně téct voda, vyhodí hrdinové mimo jiné také sud piva. Ten se však nepotopí a zůstane na hladině. (Skarface)
  • Natáčení filmu probíhalo ve Wellingtonu a také na Novém Zélandu. (Skarface)

Reklama

Reklama