Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

kobejn 

všechny recenze uživatele

"Ideální" film na nedělní odpoledne po noční (a před noční), člověk je ještě zblblej a sotva se probudí a zapne telku, už tam zase dávají nějakou blbost, tudíž se do tý blbosti nemusim ani stylizovat, ale krásně to sedne...sice se mozek během sledování toho začne probouzet a hned vyšle signál, že je to pitomost, ale o tom neni sporu, kravina to je děsná, ale jak známo, někdy si musí i inteligent pustit nějakou debilitu, aby z tý inteligence totálně nezblbnul. Prostě když se s tim člověk smíří a uvědomí si, že čumí na idiotskej film, může si ho pak v klidu i užít. Nejvíc mě na tom pobavilo to, jak ti hrdinové - ti dva kloučci a ty dvě pipky byly vymydlený, ačkoli žili někde v lese, prostě děsná prdel, vyjít umytej a nalíčenej a upravenej z traileru a hrát v lese, jako by se hrálo v nějakym klubu nebo na plese. Trapný ale byly ty digitální veverky, zvláště při "společných" scénách herců a těch digitálů bylo vidět, jak herečka čumí do blba, tam kde má být jako ta veverka. Ale jak říkám, po noční si člověk taky potřebuje na chvíli oddechnout, takže na jedno použití to de. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

S klidným svědomím mohu říci, že TAKHLE se NEMÁ dělat pokračování ŹÁDNÉHO filmu. První film nebyl žádný odvaz, ale to, co předvedli filmaři ve dvojce - no ffůůůj. Nedůvěryhodné, nereálné, místy silně trapné dílko, jehož jedinou snahou bylo přiživit se na prvním filmu a vyrazit z diváků nějaký peníz za návštěvu kina. Jediné, za co mohu dát hvězdičku, jsou docela hezké eko-aktivistky. Jinak bída a utrpení. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Mou sestru ?? Tihle dva ?? Nikdy ji nenajdou.. Nenašli by ani svý péra, i kdyby začli u koulí.." ;) Jako komedie, natož dobrodružná podívaná, tenhle sequel příliš nefunguje, když pominu to utahování si z Ala Gora a ekoagitace samotné, ale jako vcelku pitomoučká crazy romantika s odkazy na první film už rozhodně ano, navíc se i díky přijatelné stopáži a svižnému tempu příběhu, byť vyprázdněnému jako vydlabaná dýně o Halloweenu s dost jalovým obsazením, jedná o příjemnou nenáročnou oddechovou záležitost na jedno použití.. Nicméně od Elloryho Elkayema bych po skvostném Pavoučím teroru rozhodně čekal mnohem víc.. ()

Sidli 

všechny recenze uživatele

Takže, tohle se vůbec nedá nazývat pokračováním prvního dílu, je to jen o dost horší remake prvního dílu. Téměř stejný děj jako v prvním díle, zdrhaj před chlápkama, utečou jim na strom.... a spousta věcí stejných jako v prvnim díle. Špatný film to není, ale na jedničku nemá. (Tento film má u mě 60%) ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

Podobné téma jako v jedničce už mi přišlo dosti nezajímavé ba dokonce i nudné. Žádné kvalitní vtípky, kterých se mi dostávalo v jedničce, nikterak zajímavý děj, ale jednu hvězdu si to zaslouží za veverky. Kdyby byl celý film jen o těchto roztomilých stvořeních, hodnotil bych plným počtem, bohužel děj je naprosto jiný. 20% (viděno na DVD). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Wellingtonu a také na Novém Zélandu. (Skarface)
  • Poté, co do raftu posádce začně téct voda, vyhodí hrdinové mimo jiné také sud piva. Ten se však nepotopí a zůstane na hladině. (Skarface)
  • Natáčení mnoha scén, které se odehrávali v přírodě, ve skutečnosti tvůrci filmovali v obrovském skladišti. (Skarface)

Reklama

Reklama