Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

freddy 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných komedií, která má světlé i temnější okamžiky, ale která je snadno a bez problémů koukatelná, aniž by jakkoliv nudila. Stejně jako u pokračování filmu Road Trip, i tady s povděkem kvituji, že se jedná o samostatný příběh, který s tím předchozím má společného snad jen tu výpravu na divokou řeku a pobyt v tajuplném lese. Takže pokud jste neviděli první díl, tak se vůbec nic neděje. Já musím říci, že jsem si tohle velice volné pokračování užil dokonce více než právě ten původní film, u kterého jsem se příliš nebavil a na který mám v hlavě jen jakési mlhavé vzpomínky. Oproti tomu tenhle film mě zaujal už na samém začátku a až do konce jsem se vůbec nenudil a parádně si to užíval, takže tvůrci v tomto případě vzali vše za správný konec a já musím konstatovat, že tohle je jeden z mála případů, kdy se mi druhý díl líbil více než díl první. Asi to je tím, že co se týče děje, tak zde není nic složitého, navíc je to příjemná a místy vtipná oddychovka a čas s filmem strávený utekl příjemně rychle. Co se týče hereckých výkonů, tak ani tam nemám co vytknout, všichni tři mladíci i ty dvě mladé ekologické aktivistky (jejichž jména jsou "Dcera Země" a "Bouře") byli velice sympatičtí a i díky nim to bylo příjemné pokoukání. Prvnímu dílu jsem dal dvě hvězdy, druhý díl si ode mne vysloužil tři hvězdy. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

V porovnání s prvním dílem to značně zaostává někde hodně vzadu. Vtipy pro měšťáky, kteří neumějí rozdělat oheň a v lese by chcípli. Dva debilové, kteří si na raft místo jídla vezmou sud piva a poté znečišťují přírodu nejdříve sudem a pak samotným raftem. Taky se mi zdálo, že nechali v lese spacáky a celé tábořiště, když už nevím před čím utíkali. No prostě lesní bordeláři. FIlm je pro ekologa hotové utrpení a Oregon musí být plný sudů s pivem a roztrhaných raftů, jestli tam podobní měšťáci jezdí často. Dvě hvězdičky dávám jen za jednu jedinou perfektní scénu s Halem Gorem a teorii o veverčích prdech. Zbytek filmu je spíše za jedna, ale ten (h)Al Gore mě dostal. ()

Reklama

Grid odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička mne napoprvé dokázala v mnohém rozesmát. Nebyla geniální, ale je to dobrý film na večer, při kterém jsem se nenudil. Tohoto braku mi stačilo vidět 10 minut. Naprostá kopie prvního dílu. To musel tvořit naprostý diletant (jak jinak, než v americké produkci). Nucené úsměvy, bóoože. Něco jako když RedDwarf přetočili také Amíci. ()

Sidli 

všechny recenze uživatele

Takže, tohle se vůbec nedá nazývat pokračováním prvního dílu, je to jen o dost horší remake prvního dílu. Téměř stejný děj jako v prvním díle, zdrhaj před chlápkama, utečou jim na strom.... a spousta věcí stejných jako v prvnim díle. Špatný film to není, ale na jedničku nemá. (Tento film má u mě 60%) ()

PetrGadi 

všechny recenze uživatele

Nevím, do jaké míry měly být postavy idioti a kde začíná idiocie scénáristy. V raftu je díra, takže do něj teče voda??? Raft se blíží k vodopádu, takže je nutné přestat pádlovat a začít vylévat vodu? Možná měla být ve filmu původně pramice:o)) Já vím, je to pitomý sequel, který je určený pro dvd, ale i tak. A "zápletka"? Lepší bych vymyslel během 5 minut. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Přestože je ve filmu uvedeno, že posádka sjíždí řeku v divočině, je v několika záběrech vidět přes železný most, vedoucí přes řeku. (Skarface)
  • Natáčení filmu probíhalo ve Wellingtonu a také na Novém Zélandu. (Skarface)
  • Když parta nakládá zavazadla do člunu, bere s sebou mimo jiné i dva soudky piva. V dalších záběrech na peřejích je v lodi ale už jen jeden. (Grid)

Reklama

Reklama