Reklama

Reklama

Ulovit miliardáře

  • angličtina Catch the Billionaire (více)
Trailer
Česko, 2009, 90 min

Předloha:

Martin Nezval (kniha)

Kamera:

Marek Jícha

Hrají:

Tomáš Matonoha, Ester Janečková, Jiří Mádl, Kateřina Pechová, David Štěpán, Josef Carda, Milan Šteindler, Radomil Uhlíř, Miroslav Etzler, Tomáš Vorel ml. (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Miliardáře touží ulovit každý i každá. Policisté, novináři, politici, umělci, dámy i chlápci od náboženství. Na úspěšného podnikatele Patrika Grossmanna je navlečena vykonstruovaná reportáž. Atmosféra zhoustne natolik, že si do něho může každý kopnout, a tím demonstrovat svou morálnost. I jeho přítelkyně, televizní rosnička, cítí, že by její kariéra mohla být ohrožena. Zdálo by se, že musí přijít nezastavitelný pád, když se v marihuanovém opojení dostaví spásný nápad… Podstatnější než příběh je odhalování vztahů a mechanismů, na nichž funguje informační společnost. Diktatury nepoužívaly Public Relations, ale propagandu. O propagandě věděl každý, ale nikdo ji nevěřil. O Public Relations neví nikdo, ale věří mu každý. Zkrátka být dnes miliardářem, není nic záviděníhodného… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Mám rád Vorla i jeho Vorloviny. Ale tohle bylo prostě tak strašně nepovedený, že dám hvězdu jen z úcty k některejm lidem v tom zapojenejm. A jako politická satira to vzhledem k tomu, jaký kurevský hry se rozehrávají mezi ústavníma činitelema dnes, nefunguje už ani trochu. Hovadina.

Možná by mohl Vorel zkusit natočit něco na téma mstivá senilní ropucha na hradním prameni...

MMXIII

MMXIII (hodnocení, recenze)

Nejlepsi na celym filmu byl stejne vystrih Ester Janeckovy :D 

2x 

A to je tak vše proto 2*

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Matt_Farrell

Souhlasím, zakomplexovaných mrdek nesnášející svoji kulturu a filmy je tu habaděj ! Nejsmutnější na tom je, že se považují  za "znalce". XD

Matt_Farrell

Matt_Farrell (hodnocení, recenze)

"Rasisti, rasisti, pusťte Žida!" Konečne film, ktorý má gule. Hodnotenie je úplne mimo. Teraz už viem, prečo som nemohol nájsť dobrý český film. Kvôli debilom, ktorí ovládajú ČSFD.

na příspěvěk reagoval Caesar/, konvicce

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

 parody: Bohužel zde padla kosa na kámen,herci přehrávaj záměrně a málo kdo to pochopil.Sedmkrát sem to viděl a nemám dost-unikát made in VOREL

parody

parody (hodnocení, recenze)

To spíš 149. nejlepší film!

Určitě jeden z nejlepších filmů poslední doby. Ale jak je zvykem, rychle na film, který ukazuje tvrdě realitu v naší české kotlině, naházet hnůj a pak ho poblít.

Bombikovic

Bombikovic (hodnocení, recenze)

Docela nechapu hodnoceni tohohle filmu... Mam svoji "desitku" a jsem zvyklej, ze se nase spolecny hodnoceni v drtivy vetsine sbihaji. Tohle je ale naprosta vyjimka. Kdyz jsem se o filmu poprve dozvedel, cekal jsem presne to, co mi bylo servirovano a i ty "prkenny" vykonu hercu, jak je nekdo nazval, me od zacatku do konce srazely do kolen. Od zacatku do konce jsem si tuhle sklepackou dejme tomu slataninu naramne uzival a misty jsem se smichy popadal za bricho.:-)

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

tenhle film je bohužel nepochopený a asi i tak zustane.pro mne však numero uno

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

jirka86.eu:  to že tomu zřejmě nerozumíš ty ani většina ovcí neznamená že se to dá srovnat s euroasijskou kinematografií

 (hodnocení, recenze)

Abych řekl pravdu žádný zázrak,ale špatné to nebylo trošku to zachránia i kvalitní hudba

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Bohužel ani neluxusnější herecké obsazení vč. snad kompletního divadla Skep zde se vyskytující, nezachrání scénáristickou křeč. Tomáš Vorel opět mává tou nejvzácnější tenisovou raketou ve vzduchoprázdnu a snad mu ani nedochází, že tam míček není.

Carodej_pes

Carodej_pes (hodnocení, recenze)

Na csfd.cz nemaji radi Vorla. Nevadi, kazdemu ten chlapek nemusi sednout... Ale copak. No kurva, Skritek tak ztrhanej nebyl... Hm, to je divny... No do pyce, proc ma stejne ladeny Kour tak vysoke hodnoceni? ? ? ? : OO

zocky

zocky (hodnocení, recenze)

Nechapu toto hodnoceni a to do urcite miry stejneho obecenstva, ktere zaroven „uvedomele“ zveda Prazkou petku do vysin. Timto ovsem nechci rici, ze tyto dva filmy jsou kvalitativne na stejne urovni, ale je to Vorel prosim pekne.

R.Drson

R.Drson (hodnocení, recenze)

Nechápu umístění filmu mezi 200 nejhorších. Existují daleko větší odpady.

kofein

kofein (hodnocení, recenze)

Není to film na který bych se chtěl dívat. Ale podle traileru za zajímavou považuji kameru, tedy výtvarné řešení ne jen technologii.

JOKERHAHAH

JOKERHAHAH (hodnocení, recenze)

Nevím, film se snaží být něco jako Klub rváčů, ale je to jenom prvoplánová blbost.

CURVE

CURVE (hodnocení, recenze)

Nevím jak vám,ale mne tento film oslovil. Kritika dnešní společnosti,korupce policie,politiků a td.. Je bouhžel na dením pořádku v našem státě. Jediné co se mi na filmu nelíbilo,bylo pojetí kamery,ale zase bylo zajímavé. Pro mne byl tento film velmi dobrý..

kumite

kumite (hodnocení, recenze)

Velmi trefná a originálním způsobem podaná kritika současného dění v naší zemi.

Demmi

Demmi (hodnocení, recenze)

Vinikajici film,ale je bohuzel skoda ze Josef Carda je nevyuzity herec.

Reklama

Reklama