Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrdinou amerického komediálního seriálu režiséra Jamese Widdoese je Bill Pearson (hraje ho Bill Engvall), rodinný právník z předměstí Denveru, který ne vždy chápe vlastní rodinu. Spolu se svou ženou Susan (Nancy Travisová) divákům s humorem přibližuje, jaké to je být rodičem v dnešním světě. Manželský pár, který má tři děti, musí čelit mnoha rodinným problémům a snaží se udržet při životě i svůj vztah. Dospívající dcera Lauren (Jennifer Lawrenceová) je typická středoškolačka, která se snaží získat pozici ve škole i v soukromí. Sportovní fanoušek a milovník videoher Trent (Graham Patrick Martin) se narodil jako prostřední a hudebně talentovaný Bryan (Skyler Gisondo) je rodinný génius. Bill pracuje ve stejné budově jako jeho nejbližší přítel Paul Dufrayne (Tim Meadows), což je věhlasný specialista přes vlasy, který se chová jako člen Pearsonovy rodiny. Vypadá dobře, ovládá nejnovější technologie, ale nemá štěstí v lásce.

1. série:

Epizoda 1:
V zahajovací epizodě je rodinný právník Bill Pearson z předměstí Denveru, který se snaží porozumět vlastní rodině, bez sebe, když jeho syn Trent konečně dostane možnost dělat fotbalového rozhodčího ve střední škole, kam chodí. Jenže Billovo příliš horlivé „koučování” způsobí, že Trent mu zakáže jít na zápas. Mezitím dcera Lauren bojuje s přáním rodičů, že si nenechá udělat piercing pupíku.

Epizoda 2:
Bill s rodinou čelí těžkému rozhodnutí, když rodinný pes Raffles před nadšeně očekávaným výletem na Havaj onemocní. Pearsonovi se musí rozhodnout, zda mají peníze na dovolenou použít na operaci, která by mohla, ale nemusela zachránit Rafflesovi život.

Epizoda 3:
Na oslavu osmnáctiletého výročí svatby Billova trpělivá žena Susan dá svému manželovi lístky na Broncos. Jejich plány však jsou narušeny poté, co si Bill uvědomí, že když měl se Susan první rande, setkal se také s jinou ženou.

Epizoda 4:
Susan si chce vydělat nějaké peníze na útratu, takže se rozhodne, že bude prodávat domácí muffiny. A její obchod začne být k Billovu vlažnému nadšení překvapivě úspěšný...

Epizoda 5:
Bill balancuje mezi svou soukromou praxí a manželkou a třemi dětmi. Sice má odpověď na každou otázku, pokud jde o klienta, doma to však chodí jinak. Pomůže Trentovi s domácím úkolem z angličtiny a to neměl dělat.

Epizoda 6:
Susan si posteskne Billovi, že se z jejich vztahu vytratila romantika. Bill se proto rozhodne, že Susan překvapí vstupenkami na koncert Chrise Isaaka. Jenže překvapený je posléze on, když mu jeho žena prozradí, že s Chrisem Isaacem (hraje ho on sám) něco měla.

Epizoda 7:
Bill si ke svým čtyřicátým šestým narozeninám přeje motorku. Jeho rodina a přátelé mu však naznačují, že prožívá krizi středního věku. Bill proti tomu sice protestuje, ale zdá se, že by mohli mít pravdu. Billa navíc zneklidňuje rodící se vztah jeho matky a nabručeného souseda Faulknera (jako host Brian Doyle Murray).

Epizoda 8:
Bill začne přespříliš hlídat Lauren, když zjistí, že si dala rande se starším klukem. A po divoké noci v denverském karaoke baru pozná Susan z nevázanější stránky, což se mu zalíbí.

2. série:

Epizoda 1:
Bill požádá děti, aby uklidili garáž (zadarmo!), což ony odmítnou. A za to musí následovat trest. Mezitím mají Bill a Nancy problémy s mobilem a jdou je každý zvlášť řešit, uspěje však až Susan.

Epizoda 2:
Billa rozčiluje, že se děti vždycky obracejí na matku, když cokoliv chtějí, kromě peněz. Zasáhne a děti z toho mají výhodu.

Epizoda 3:
Susan prohlásí, že k výročí svatby si nebudou s manželem dávat žádné dárky, ale Bill jej pro každý případ přece jenom připraví. A má pravdu, i když dárek, který dostane on, je poněkud holčičí. Trent zažije po probuzení těžké ráno, a rodina se snaží přijít mu na pomoc.

Epizoda 4:
Bill si zajistí Paulovu expertízu, když chce udělat dojem na Briana kvůli stavbě závodního auta. Lauren se snaží získat novou přítelkyni, aby vzrostla její popularitu na škole, ale zjistí, že je to táž dívka, která se snaží využít Trenta kvůli lístkům na koncert.

Epizoda 5:
Když do města přijede Susanina nejlepší kamarádka z dětství AJ (jako host Cynthia Watrosová), Bill je zvědavý, co bude chtít tentokrát. Komentář k jejich manželství ho však rozzlobí a vynasnaží se jí to oplatit.

Epizoda 6:
Bill a Susan si dělají starosti, že by mohli ztratit kontakt se svými dětmi, které příliš rychle rostou.

Epizoda 7:
Bill a Suzan mají pocit, že jim Trent lže, a proto slídí v jeho pokoji. Chtějí zjistit víc informací o chystané párty, neboť předpokládají, že by se na ní mohl podávat alkohol. Raffles se ukrývá ve Faulknerově domě a rodina se snaží vymyslet, jako ho přimět k odchodu.

Epizoda 8:
Susan má neblahé tušení, že si Bill začal pletku se ženou jménem Penelope. Bill prohlašuje, že žádnou Penelope nezná, ale pak se setkává se servírkou, která se tak doopravdy jmenuje. A Trent se učí řídit s Lauren.

Epizoda 9:
Když Lauren požádá Billa, aby jí koupil drahou peněženku, odpověď zní, aby si našla práci na poště, vydělala si a koupila si ji sama. Paul nabízí chlapcům způsob, jak získat peníze, když se vydá z města na mítink.

Epizoda 10:
Susan to trochu přehání, když pomáhá Lauren se školním plesem a Bill je zase trochu moc podezíravý. Trent přijde s nápadem jak se s Bryanovou pomocí proslavit na internetu.

Epizoda 11:
Bill, vzrušený z blížících se Vánoc, se snaží roznítit slavnostní náladu i ve svých dětech, jenže ty se zrovna nerozplývají blahem. Ale jejich lakomý soused jim připraví pár překvapení.

Epizoda 12:
Když Susan začne opravovat věci v domě, Bill se cítí ohrožen a snaží se upevnit svou mužskou pozici v rodině. A děti se musí rozhodnout, kdo dostane peníze, jež se nastřádaly v krabičce na mince.

3. série:

Epizoda 1:
V první epizodě třetí řady oblíbeného seriálu se Bill a jeho žena Susan dostanou do ekonomických potíží, zrovna když se jejich dcera Lauren chystá na drahý výlet. Bill si je však jistý, že její zklamání nezanechá trvalé šrámy na vzájemném vztahu. A Billův syn Trent zjistí, že tátův nejlepší kamarád Paul ztratil před mnoha lety všechny své fotografie z dětství.

Epizoda 2:
Bill dochází k názoru, že s ním Susan pasivně-agresivně manipuluje a o všem rozhoduje sama. To se musí změnit! A tak si sám bere na starost nákup nového přehozu na postel. Mezitím se Trent, s pomocí Bryana a Lauren, tak moc snaží zapůsobit na jistou dívku, až s ní skončí mezi "delegáty zastupujícími v OSN Indii". Billovi a Susan se naskytne zajímavý pohled, když se jejich soused pan Faulkner (Brian Doyle Murray) rozhodne vychutnat si horkou koupel ve své nové vaně.

Epizoda 3:
Larry se rozčílí, když zjistí, že Susan a přítelkyně probírají své manžele při večerní dámské jízdě, a je rozhodnut zjistit, co se říkalo o něm. Lauren přesvědčuje bratra Bryana, že jeho výsledky ve vědeckém testu jsou pouhým začátkem toho, co nejspíš bude souviset s trvalým poklesem jeho IQ.

Epizoda 4:
Když Susan sdělí Billovi, že postrádá vzrušení, jež prožívali na počátku své lásky, Bill se rozhodne, že spolu znovu prožijí nejhezčí chvíle z oné doby. V jejich nepřítomnosti se ovšem Lauren a Trent musejí postarat o Bryana. Oba však mají schůzku a chtějí jít do kina. Jediným řešením je, že vezmou bratra sebou. Je to skvělý plán, jenže Bryan se ztratí.

Epizoda 5:
Bill investuje dost peněz do nejnovější „zaručeně jisté“ obchodní záležitosti svého bratra Dana (Stephen Dunham) - což ostatně udělal už mnohokrát předtím. Susan je rozhodnutá učinit tomu přítrž a přiměje Billa, aby si s bratrem pohovořil o tom, jak se má chovat zodpovědný dospělý muž. Když se Trent a Laura pohádají, Bryan kvůli vlastnímu prospěchu štve sourozence proti sobě.

Epizoda 6:
Bill odmítne oholit si strniště po návratu z rybaření a Susan se rozhodne, že mu dá lekci. Do křížové palby se však vloží Paul. A Bryan se snaží spojit s Trentem při trápení Lauren.

Epizoda 7:
Billův bratr udělat velkou trefu a zahrne Billovu rodinu dárky. Bill s tím však nesouhlasí, protože si myslí, že se tak snaží koupit si jejich lásku. Paul věnuje dar na aukci školy a skončí s pochroumaným egem.

Epizoda 8:
Susan potrestá Lauren za to, že jí lhala, ale Billovi se trest zdá příliš tvrdý. Paul získá pomoc Bryana a Trenta při vytváření solidně působícího online profilu, kterým by zapůsobil na ženy.

Epizoda 9:
Když si Trent ušetří dost peněz, aby si mohl koupit auto, Bill se rozhodne pomoci mu vybrat tu správnou mašinu. Jeho snaha však nevede k výsledku, jaký by si Trent přál. A Bryan má problémy se školním rváčem.

Epizoda 10:
Bill a Susan se pohádají s novým sousedem kvůli popelnicím na okraji chodníku, ale Bill to trochu přežene s taktikou - zvlášť když se do toho zamotá Paul. Trent neuspěje při řidičském testu a je přesvědčen, že je to proto, že ztratil předmět, jenž mu nosil štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

Trochu mi to připomíná styl Cosby Show, kde se celý nudný seriál točí okolo "hlavního hrdiny" Engvalla.

Reklama

Reklama