Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poněkud slabší než předchozí S politiky netančím, ale to bylo dáno nejen přechodem z České televize na Novu, ale i pomalu se horšícím zdravotním stavem největšího „esa“ Miloslava Šimka. Já měl tohoto herce a baviče strašně rád a oceňuji, že si dokázal najít smysl pro humor a politickou satyru i v době, kdy na tom byl opravdu zle. Bohužel kvalita jednotlivých dílů tím trpěla, ale to nebyl jeho problém. Bubílkové postupně narostl solidní „rypák“ a začala být spíš trapná, než abych se u toho pochcal smíchy…. Pořád ale průměrný pořad… ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Inu celá show stála na komediálním talentu Miloslava Šimka. Když zemřel, nemělo smysl se pouštět do pokračování, protože Bubílková je trapná kráva a sama to neutáhne. Je poměrně smutné, že se Šimek na starý kolena pustil do tak nevděčného satirického tématu, kterým je politika a který se tu příliš nesetkává s pochopením. Ještě smutnější je, že po Grossmanovi, Nárožném, Sobotovi a Krampolovi si vybral za komediálního partnera - přicmrndávače právě tragickou Bubu. ()

Reklama

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Zaprodali se :)................................................Zajimave je videt jak zmenily styl. Zacali take s tim musi pohnout protoze uz nedelaji pro verejnopravnou tv...................Sakra! Nova zabila Simka!! :)............................Jestli se vam moje plky nelibily vite kam mate jit (k tv a pustit si Simka a Bubilkovou). ()

SenFlxr odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohost. Pořád ale pořád dokola to samé. Proč nastavovat pořád to stejné? Asi se najde ještě pořád dost lidí co jsou ochotni tohle sledovat. Politici jsou svině, berou úplatky, lidem se smějí. Fajn je to zřejmě tak, jenže proč to pořád opakovat? Paní Bubílková na tom postavila kariéru, když ji slyším jak s tou příšernou dikcí spěje k pointě svého "vtipu" a jak u toho vždy zintenzivňuje svůj projev, tak se mě navaluje. Pak přijde vždy něco jako pointa, to už málem řve, a já už bliju nad nečekanou oduševnělostí a bystrostí vyřčeného... ()

hororwatch 

všechny recenze uživatele

S odstupem času si myslim, že situace u nás je tak ubohá, když si politici dovolí vysmívat se v záznamech ve sněmovně svými proslovy a chcát občanům do ksichtu, že už nám nezbývá nic jiného, než si z toho dělat srandu. Dokud měl ještě Šimek dech, byla to bomba. Občas mě už fakt bolelo břicho. Bubílková sama o sobě stojí za ho**o, je uječená a neumí ani zabarvit hlas tak, aby si z toho vybavil člověk tu momentku a zasmál se. Bez Šimka ani ránu. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama